Skønhed og mode

9 Frisurer til piger med mellemhår

Pin
Send
Share
Send


Langt hår er svært at dyrke og kræver også meget vedligeholdelse. Men ikke alle af os har en fin hårkvalitet, så medium længde er bedst egnet til at forhindre håret i at se sløvt og krøllet efter en vis længde. Og for dem der tænker mellemlængde er ikke særlig interessant, læs videre for disse enkle mellemstore frisurer, der ser meget stilfuldt ud og passer godt til alle lejligheder.

Du kan også tilbehør disse stilarter til en formel og fest udseende. Uanset hvilken type dit hår er, kan du bære det til mellemlangt og det er nemt at vedligeholde også.

Bedste mellemstore frisurer til piger med billeder:

1. Side del Rett hår:

Frisyren er nem at lave og nem at vedligeholde. Medium længde hår kan trimmes ujævnt fra alle sider for at give et fjervært udseende og gøre det overordnede udseende blødt og meget feminint. Alt du behøver er lidt tørt, før du går ud, og håret ser bare perfekt ud.

2. Side Fletninger:

Fletninger går aldrig galt for enhver lejlighed og er en eviggrøn stil. Udseendet kan være tattered og funky eller ryddet afhængigt af hårets volumen. Medium længdehår ser fantastisk ud med sidefletninger. Fletninger kan også styles på flere andre måder for at få håret til at se interessant og håndterbart.

3. lagdelt udseende:

Layered cut gør håret ser voluminøst på kronen og tilføjer meget hoppe til enhver form for hår. Håret holdes kort øverst og gradvist lag skabes ved at opretholde det længere. Du kan også sammensætte det med bånd eller frynser til et andet udseende.

Se mere: Indiske brude frisurer til mellemlangt hår

4. Rydder hestehale:

Messy ponytails er nok den enkleste af alle frisurer til enhver hårlængde. Dette er dog velegnet, når du ikke har tid til en fancy frisør. Det er nemt at lave og ser meget stilfuldt ud, når det gøres ordentligt.

5. Bløde krøller:

Bløde krøller eller bølger i håret ser sarte ud og tilføjer volumen til håret. Du kan også bruge fremhævning for at tilføje dybde til det overordnede udseende.

6. Side Bun:

Side Bun er egnet til en regelmæssig arbejdsplads stil, til et bryllup eller endda hvis du vil tilbringe en doven eftermiddag udøve eller hvile. Stilen er let at lave. Alt hvad du behøver for at gøre det rydder håret fra alle sider og pin det på den ene side. Til et formelt udseende, tilbehør i overensstemmelse hermed.

7. Bangs And Waves:

Bangs kan se klassisk og delikat, når de er sammen med bløde bølger. Denne mellemstore stil har en halvlagsskæring med korte smal på en side, og håret er stylet med et simpelt semi-krøllet udseende. Samlet udseende er blødt og meget feminint.

8. Super krøller:

Dette er en fin stil til meget krøllet hår. Afrundet trimning er lavet fra alle sider, og de naturlige krøller ser ud som en popstjernes udseende. Stilen er nem at gøre, selvom du ikke har naturligt krøllet hår. Alt du behøver er et godt krøllejern og en masse hårspray.

Se mere: Sommer frisurer til mellemhår

9. Rett hår med frynser:

Dem, der har naturligt lige hår, kan få mellemlange blunter fra alle sider og lagre det med frynser. Udseendet er simpelt og stilfuldt på samme tid. Men hvis du har en mørk hudtone, undgå stilen for at forhindre dig i at se meget mørkt ud.

Disse piger frisurer er værd at prøve, da de er lette at lave og vedligeholde. Desuden involverer det ikke meget eksperimentering og er derfor også trygge.

Billeder Kilde: Shutter lager 3, 4, 5, 6.

Pin
Send
Share
Send