Skønhed og mode

Top 9 Hjemmelavede Yoghurt Opskrifter

Pin
Send
Share
Send


Når vi går mod nord Indien kan vi se, at i alle madvarer får vi masser af yoghurt! Traditionen med at lave yoghurt hjemme er virkelig meget gammel.

Yoghurt er ikke kun velsmagende, men det er lige så sund og virkelig meget gavnlig for vores krop. Den er tilgængelig er mange former og smag. Du kan også spise eller drikke det! Det afhænger af yoghurtens konsistens.

Naturlig yoghurt er lavet uden sukker eller frugt eller enhver tilsat smag. Den har snehvid farve og en meget glat, blød og cremet tekstur.

Som diskuteret ovenfor kommer yoghurt i mange forskellige sorter: Den er tilgængelig i fedtfattige eller ikke-fede, også i frugtsmaket eller sødet sortiment.

Bedste Hjemmelavede Yoghurt Opskrifter:

1. Græsk eller spændt yoghurt:

Det er en meget lækker opskrift at spise yoghurt i en almindelig form. Nå er det helt i strid med navnet "græsk yoghurt", det er slet ikke fra Grækenlands side. Det skildrer bare en eksotisk og en rigtig meget velsmagende snack at nyde i somre. Yoghurt af denne opskrift forbliver meget tyk, da alt vandet er spændt ud, og kun den cremede og tykke tekstur er løft. Det gør en rigtig god og perfekt ingrediens sommer sæson til smoothies og sommer dips.

2. Yoghurt Dip:

Som enhver anden saucy dip kan yoghurt bruges i stedet for en regelmæssig dukkert. En tyk og cremet yoghurt, der kommer med al den crunchiness af løg og jordnødder (eller enhver anden dressing, som du måske vil). Denne yoghurt dip opskrift er super enkel og super hurtig at lave, og dette kan bruges som forretter eller som salat dressing også.

3. Yoghurt Kebabs:

En person, der smager kebab en gang, bliver sin kæreste for evigt. Tilsvarende er denne opskrift af kebab blevet gjort endnu mere lækker og yummy efter tilsætning af yoghurt i den. Disse kebab'er bruger hængt yoghurt som base med hytteost, rosiner, mandler og peber. De syntes at være rigtig rød og sprød udenfor og super blød, lækker og cremet inde.

Se mere: Sådan laver du en simpel kage

4. Kartoffel Og Yoghurt Salat:

Vi lover du vil have en ægte kærlighed til salat efter at have forsøgt dette! Tag nogle kogte kartofler, pisket / tykt yoghurt og stegt sennep med nogle spidskommen frø. Du får en smuk skål med cremet og lækker salat, som både den unge og den gamle vil elske at spise hele dagen.

5. Yoghurtlam:

Dette er igen en mundtlig opskrift. Tag nogle stykker lam, der er kogte i ghee og yoghurt, indtil de bliver ømme og derefter tøm det med tørre mynteblade. Dette er en rigtig populær og solid Kashmiri skål, der fylder dit hus med en lækker duft, som du ikke kan glemme.

Se mere: Bedste kanelrulleopskrift

6. Srikhand:

Hyrderne af herren Krishna har et sandt efterfølg for yoghurt, og de gør denne fantastiske skål ud af det. Denne yoghurt sødes og kan spises som en sød skål efter maden. Det er en super beroligende og super smuk blanding af yoghurt, mælk, fløde, safran og kardemomme.

7. Lassi:

Dette er den letteste form for yoghurt! Opskriften kommer fra hele vejen i Nordamerika. Lassi kan laves som en søde drik, salt eller endog almindelig. Du kan forbruge det begge veje tykt eller løbende

Se mere: Almond Butter Opskrift

8. Tadka Dahi:

En lækker og kraftig væskeformet snackart. Dette er virkelig meget simpelt, men det pakker en punch. Du skal gøre er at piske lidt yoghurt og bland det godt over ovnen med løg, tomater, chili, kastoori methi og nogle friske curryblade.

9. Mango Yoghurt Ice:

Hvorfor tilbringe stort beløb på isbutikker som cocobær? Prøv at lave en super lækker ørken eller is i dit hjem selv med yoghurt. Med nogle friskpiskede yoghurt gør nogle jaggery og masser af frisk mango puree en super fantastisk yoghurtis.

Billeder kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Se videoen: Hjemmelavet dild-dressing dip til chips - Opskrift #127 (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send