Skønhed og mode

Top 8 Labello Lip Balms

Pin
Send
Share
Send


Læber er en af ​​de mest følsomme dele af din krop, der bærer andet end et tyndt, blødt lag hud over dem. I modsætning til din hud, der har flere dermale lag, er huden fra dine læber ofte for subtil for at beskytte dig på lang sigt. Den bløde hud medfører store skader gennem årene, hvis de holdes ubeskyttede. Det faktum at det får størst mulig eksponering er også en vigtig faktor. Dette er primært, hvorfor læberne har mest pleje, og det er når begrebet læbepalser kommer. I dagens artikel skal vi tale om et bestemt firma Labello, som eksperter selv i læbeomsorgsprodukter. Udtrykket er afledt af den latinske ordbog, hvor "Labium" stod for læber og "bellus" betød smukke. Vi vil udnytte et par læbepomade produkter fra Labello, der vil give dig beskyttelse hele året rundt.

1. Labello Hydro Care Lip Balm:

Hydro-pleje læbepomade fra Labello leveres med SPF15, UV A og B solbeskyttelse, der gør det muligt for din hud at opsuge overskydende greasiness, samtidig med at der ydes fremragende beskyttelse mod solbrunning. De primære formler, der er integreret her, er Hydra IQ sammen med vand og aloe base, der glatter lempede læber med en langvarig effekt.

2. Labello Med Reparation Lip Balm:

MED-reparationslipebalmen fra Labello er endnu en solbeskyttet læbeplejeprodukt igen, herunder SPF15, der gør det muligt for dine læber at beskytte sig mod skadelige UV-stråler og solbrunning, mens du blødgør og fugtiger dine læber med deres sædvanlige Hydra IQ-blanding. E-vitamin i dette produkt reparerer tørre skadede læber og gør dem klumpede og bløde.

3. Labello Kamille Lip Balm:

Nogle af de primære genstande infunderet i kamille Labello læbepomade er calendula, Shea smør og organiske kamille ekstrakter, der efterlader et blødt spor af naturlig aroma uden at tilføje noget farvetone til dine læber. Hydra IQ-formuleringen hydrerer grundigt dine tørre døde læber uden at forårsage irritation eller overdreven vejning.

4. Labello pleje og farve Rose Lip Balm:

Pleje- og farveområdet fra Labello fokuserer på to lag, der danner et dobbeltlag på dine læber, som både er letvægts og let at blande. Det nederste lag, der infunderer med din læbehud, indeholder panthenol, der bekymrer sig om kernen, mens det yderste lag indeholder en fugtig rosefarvet nuance, der giver dig glans af glans og fordelene ved en læbefugtighedscreme.

Se mere: Chapstick Lip Balms

5. Labello Care og Color Nude Lip Balm:

Dette er endnu en pleje- og farveserie fra Labello, denne gang med en nøgen skyggefuld balsam, der efterlader din hud blød og smidig, mens du reparerer de tidligere skader. Endnu en gang, lavet i et dobbeltfrakkeformat, reparerer den nederste frakke med Panthenol og beskytter huden, mens den ydre nøgenfarve giver en elegant farvetætning til at hydrere og nære din hud.

6. Labello Sun Protect Lip Balm:

Specielt designet til at yde suveræne solbeskyttelse, er denne læbepomade et specielt krav til dem der tilbringer timer ad gangen under solen. Med en SPF30, der arbejder på din følsomme hud, vil dine læber aldrig gå uden UV-strålebeskyttelse. Tilsætningen af ​​solsikkeekstrakter letter de mørke pletter fra dine læber og giver dig en spa-behandling på stedet.

Se mere: Lip Balm Lakme

7. Labello Watermelon Shine Lip Balm:

Vandmelonen Shine lip balm giver en blød glimmer til dine læber, da de eksotiske frugtekstrakter nærer og hydrerer huden med essensen af ​​Hydra IQ og en blød frugtagtig aroma dvælende bagved. Dette er en perfekt balsam til aftenen datoer eller en sommer middag promenader med farvepigmenter og langvarig moiturizations.

8. Labello Vitamin Shake Lip Balm:

Vitamin Shake lip balm indeholder en marmor teksturer stok, der indeholder en fusion af essentielle tranebær og hindbær frugt ekstrakter blandet med Vitaminer B5, C og E. Hvis udseendet og aromaen af ​​denne læbepomade ikke tiltrækker dig, den bløde fersken farvetone og næringsværdien af ​​denne sunde shake ville sikkert.

Se mere: Carmex Lip Balm Indien

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Se videoen: TOP 10 LIP BALMS (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send