Skønhed og mode

25 Mesmerizing og Seneste Maang Tikka Designs

Pin
Send
Share
Send


Ægteskab er en ny begyndelse af både bruden og brudgommen. En naturlig glød vises automatisk på bruden med meget tanken om den enorme kærlighed, der kommer i sit nye liv. Den indiske brud specielt og andre brude klæder sig meget smukt ud. Brudens dressing slutter ikke med tungt tøj og makeup, men smykker spiller en vigtig rolle. Maang tikka den fremste ornament er en af ​​de integrerede smykker bæret af alle bruder. Og i dag er det også almindeligvis ved andre lejligheder. En simpel eller udformet kæde med en smuk broche i den ene ende og en hårnål i den anden ende er det enkleste design af en maang tikka.

Den maang tikka er slidt på forgrunds hovedet og for det meste fashionabelt slidt dækker hele hovedet. broche falder i midten af ​​panden. Midt i panden betragtes som stedet for 'ajna' et af chakrapunkterne i menneskekroppen. Chakraen på panden betyder bevarelsen. Dette punkt på panden har en betydelig indvirkning på det menneskelige sind. Kvinder bærer tikka eller anvender sindoor i midten af ​​panden og giver betydning for traditionen.

Forskellige typer af Maang Tikka Designs:

Vælg det bedste valg, da du har en række maang tikkas-

1. Simple Diamond Maang Tikka Design:

Maang tikka i sig selv er fantastisk smykker. Og når den placeres på panden, forbedrer den brudens skønhed. En simpel, men enestående design, der bæres ved enhver lille lejlighed af tikka, er en simpel guldkæde med et vedhæng på panden, der ser fantastisk nykter ud på ethvert outfit. Her har midten tikka en rubin diamant i bladformet skåret og omgivet af små hvide diamanter.

2. Traditionel Rajasthani Maang Tikka:

Rajasthani maang tikka i en simpel form har en udformet eller endog almindelig kæde, der er fastgjort med hår på den ene side, og den anden ende, der er på panden, er fastgjort til et rundt og udformet vedhæng, der er kendt som borlo / borla. Borla navngivet er afledt af frugt jujube, formen ligner frugten. Tikka kvastens skønhed gør simpelthen bruden til at se elegant og lamorøs ud.

3. Kundan Bridal Maang Tikka:

Kundan kunst er velkendt i indiske smykker. Kundan arbejde er en ny form for smykkebearbejdning, hvor i diamanter og perler er præget på metaloverfladen af ​​ornamentet, hvilket gør det til at se smukke ud. Maang tikka ser fantastisk ud, når der er et strejf af kundan arbejde. Kundans arbejde tikka matcher bedst med indian saree og dressing påklædning.

4. South Indian Bridal Maang Tikkas i Gold:

Den sydlige indiske maang tikka design kombinerer med to runde brocher på begge sider af frisure. Den vigtigste tikka har tre tråde smukt udformet. En fastgjort til ryggen i håret og de resterende to er udvidet mod begge ører. De cirkulære brocher er symboliseret som månen og den anden som sol. Det bæres som solens og månens velsignelser på bruden og brudgommen.

5. Punjabi Maang Tikka Designs:

Punjabi stil maang tikkas er også meget smukke. Tikkas er for det meste formet i store runde former, der dækker næsten halvdelen af ​​panden. Normalt tidligere plejede de at bære den faktiske tikka design, men udviklingen af ​​nye designs de bragte et nyt design, der passer bedst sammen med salvar kameez og choli i Punjabi bryllupper. Tikkaens udseende giver dig ikke plads til bindi på din pande. Men det eneste stykke tikka alene tjener alle behov for hovedpynt.

6. Heavy Bridal Gold Maang Tikka Designs:

Brude ser smukke ud, når de smukt klædt op med traditionelle ornamenter. Maang tikka er et must med en brud. En maang tikka med tykke udformede tråde med diamanter eller polka design eller fuld guld arbejde er en varm favorit blandt alle. Rubin-diamanterne ligger i tikka-dragtens design godt med brudens røde bryllupsdag. Selvom brude fra forskellige stater og lande har deres egne hoved dekoration ornamenter. Der er en stor forskel i udseende og design og endog at gøre hovedet smykker af alle stater og lande.

7. Maang Tikka med sidestreng:

En sidestreng maang tikkas er en ny stil at bære tikkaen på. Sidestrengen maang tikka har en smuk udformet broche i midten af ​​panden og flere tråde er bundet bag hver side hvis øret. Det giver faktisk et elegant udseende. Pakistansk brud og lige arabiske damer har en jhumar slags ornament, som de har på den side af hovedet, der hænger på panden og øret.

8. Single Strand Maang Tikkas Gold Design:

En enkelt streng tikka er den næststørste tikka af designerne. Tikkaen er designet med en broche, der hænger i forgrunden, og de to enkle tråde ledes mod begge øre sider. Strikkerne er indrettet på mange kunstige måder. Her kan du se tikka make med polka design lavet med kundan arbejde. En enkelt streng tikka vælges også meget ofte i guldlegering. Udseendet af guld tikka er også meget værdifuldt. Designet af tikka lavet i guld er meget lille og minut i udseende.

9. Dauni Double Strand Maang Tikka til Piger:

Dauni strand maang tikka har to tråde overskredet til begge øre ender. Måden at bære på betyder meget. Du kan let løsne og hænge strengen og hekte den bag øret, og de to andre tråde hooked på tophovedet i frisuren. Det giver også et smukt udseende til frisuren.

10. Multi Kæder Maang Tikka Designs:

En multi-chain tikka kommer i forskellige designs. Vi kan se i både simple chained design og også i udformet med diamanter og perler. Strikkerne er fastgjort fra panden til øverste hoved på frisure. Hele frisuren er smukt dekoreret med tikka-strengene.

Se mere: Diamond Maang Tikka

11. Skjult Maang Tikkas i Guld:

En skjult maang tikka betyder, at der ikke er nogen kæde, der er fastgjort på den midterste del af frisyren, eller hvis der er en kæde, er den skjult under frisuren. Kun broche ses på pandenes midtpunkt. Denne måde at fastsætte tikka på ser sød og unik.

12. Maharashtrian Maang Tikka:

Den Maharashtriske brud bærer en tikka ledsaget af et traditionelt smykkestykke, der traditionelt er kendt som mundavalya. Det samme bæres af gujarati darbar bruder, hvor de kalder det moriyo. Marathi brude tikka er for det meste designet med perler, da de har et betydeligt udseende og betydning med smykkedesignet og dets farver.

13. Traditionel Maang Tikka med Hijab for muslimske brude:

En tikka vist fra hijab ser ud og trækker vejret. Skønheden af ​​arabiske damer i traditionel udseende er fantastisk. De arabiske brude bærer maang tikka på deres pande og dækker hovedet med hijaben. Tikkaen er for det meste valgt til at være enorm og dækker næsten hele panden. Arabisk tikka er for det meste lavet i rent guld, pyntet med ægte perle sten.

14. Floral Designer Maang Tikka:

Her er en smuk og fancy udseende tikka mest slidt til skønhedskonkurrencerne. Tikkaen er lavet med blomstrende hvide perler fastgjort på en måde, der gør et blomsterdesign. Modellen forbedrer hendes nådige udseende med en blomster tikka på hendes hoved dekoration. Ægteskaber på kystområdet er også glade for at dekorere bruden med blomster smykker. Dette design af hoved smykker vil være det bedste for bruden.

15. Pearl Maang Tikkas:

På nætter i sharad poonam den indiske fuldmåne nat når de fleste damer hurtigt for deres ægtemænd. De har et tøj i ren hvid farve. En perlehvid beaded tikka med flere tråde og et hvidt broche motiv i en bladform eller ellers ser pragtfuld ud på bruden. Perler betragtes som et symbol på renhed. Hvidligheden af ​​perler anses for at være ren og dyrebar.

Se mere: Gold Maang Tikka Designs

16. Head Band Maang Tikka Designs til Runde ansigt:

Et hovedbånd er en form for hovedindretning ligner en tikka. Forskellen i et hovedbånd er, at det er dekoreret smykkestykke lavet i myrmateriale eller metal, og det er helt bundet på hovedet. For og bag begge. Piger bærer hovedbåndet for at give et ekstraordinært udseende. Det bruges mest til modevandringer eller fester.

17. Tiara Maang Tikka:

En tiara tikka er også et af de mode smykker, der bæres på noget outfit til at dekorere hovedet og frisure. Det unikke design gnister og dækker næsten panden og halvdelen af ​​hårets stil. Taira tikkas er lavet i andre metaller end guld. Du vil mest se i kobber bronze eller beaded materiale.

18. Rabari Maang Tikka i Sølv:

Rabari er et rajasthani stamme samfund. Folkets ornamenter er meget smukke og i ren, tung sølv. Her er et simpelt design af maang tikka båret af rabari damer i regelmæssige dage. En sølv udformet kæde. Der er hængende trinklets mellem kæden og et borla design på panden. Der er to sidelængde jhumar på siderne af panden. Det er en meget gammel tradition og antik ornament i rabaries.

19. Kashmiri Sølv og Guld Maang Tikka Design:

En kashmiri traditionel pige ses i et smukt hoved ornament, der almindeligvis er kendt som kanadør. Ata-Hor og Deji-Hor. De almindeligt kashmiriske bruder slides. Hovedetøj er undertiden lavet af sølv og guld og besat med dyrebare perler. Hovedet er halvt cirkulært i form og bæres på panden, der dækker næsten halvdelen af ​​det.

20. Bulgarsk hoved Tikka Design:

Bulgarske kvinder er meget glad for ornamenter. Hovedet smykker er også en meget kunstnerisk i Bulgarien. Almindeligvis er hovedpyntene mønter formet og lavet i sølvlegering. Det bulgarske traditionelle slid er meget naturligt og flot udseende.

Se mere: Bridal Maang Tikka Designs

21. Pige i Oman iført traditionel Tikka:

De omani-piger har en smuk beklædning i sig selv. Den traditionelle maang tikka, der bæres af omani-piger, er specielt designet. Tikkaen er slidt lidt på toppen af ​​hovedet slid. Tikkaen er lavet i tre eller fire cirkulære mønstre. Og midten af ​​tikkaen har et andet vedhæftet motiv i bladform. Hele smykkestykket er lavet af sølvlegering og udformet med symbolske designs og gemmed med dyrebare perler.

22. Sølv Arabisk Maang Tikka:

En arabisk hovedbeklædning er også en smuk slags tikka, der dækker næsten hovedet og panden til damen. Den fantastiske udseende af hovedet slid er fascinerende. Hovedbeklædningen er lavet med kæder hængende vedhængsmønter. Andre lange kæder hjælper med at dække øredele og baghoved. Smykkerne er helt lavet med sølv eller guldlegeringer. Nogle gange bruges andre metaller som kobber og bronze til fremstilling af hovedet.

23. Kutch Silver Maang Tikka:

Kutch smykker har lavet et andet sted i smykker fremstilling. Træet og tilliden til kutchi kvinder kan ses lige fra deres smykker. Bortset fra næse ring er tikka også et stort aktiv, som kutchi kvinderne bærer. Disse typer af maang tikka er lavet af tung sølv legering, der næsten vejer halv kg. Designet er lavet med tykke udskårne kæder og falder som mønstre. At bære tunge vægte i daglige rutiner er ikke et stykke kage. Men udseendet af kutchi tikka er virkelig sandt.

24. Tibetansk Hoved Tikka Tilbehør:

En tibetansk pige bærer ca. 10 til 15 kg veje smykker. Hovedet ornament af tibetanske hoved smykker er lavet af turkis koral og rav. Det traditionelle udseende af hovedet slid dækker næsten hele hovedet af damen, der ser meget kunstnerisk ud.

25. Unik Beaded Sort Hår Tikka:

En meget trendy leder hoved slid også meget samme ser ud som tikka bæres af damer på særlige fester og ceremonier. Her er et smukt hoved tikka lavet med sorte perler snoet med metallisk tråd. Udseendet er meget etnisk og modigt. Piger kan bære sådan tikka på lange nederdele med en baggy t-shirt. Løse bukser og kurta passer også bedst med sådanne smykker.

Der er mange indviklede og tankeblade designs i maang tikka og hoved smykker. Brides valgte deres valg af maang tikkas ifølge deres påklædning og attitude. Brud med fed natur elsker at bære store udsagn. De ville elske at bære et stort design af maang tikkas, der også kan dække hele frisuren. Virkningen af ​​en sådan tikka er elegant. Mens mange piger med en genert natur vil helt sikkert elske at bære et simpelt, men iøjnefaldende design af tikka på deres pande, der fascinerer brudens skønhed.

Billedkilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25.

Se videoen: Making an Akita Dog with Handmade Candy. Où se trouve: CandyLabs (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send