Skønhed og mode

Top 5 hjemmelavede solcreme

Pin
Send
Share
Send


Hvorfor gå til kommercielle kemiske solcreme, når du kan lave din helt egen hjemme med 100% naturlige ingredienser? Her er 5 opskrifter af hjemmelavede solcreme, der skal prøves.

Simple Homemade Sunscreens:

1. Naturlig solcreme SPF 30:

Dette er en helt naturlig solcreme med SPF 30 på grund af tilstedeværelsen af ​​dets ingredienser. Hvis man ønsker en højere solbeskyttelsesfaktor, bør mængden af ​​zinkoxid i opskriften simpelthen øges. For at lave denne solcreme lotion er de krævede ingredienser tre spiseskefulde bivoks pellets, ½ kop shea smør, ½ kop kokosolie og fire spiseskefulde zinkoxid. I en dobbeltbroiler anbringes en glasskål over kogende vand og tilsæt bivoks, sheasmør og kokosolie ind i den. Fortsæt omrøring det lejlighedsvis indtil det smelter fuldstændigt. Fjern skålen fra varmen og tilsæt zinkoxid i blandingen. Rør godt sammen med en håndblander. Tag en ren krukke og hæld indholdet på det og lad det køle af helt. Når det er gjort, er naturligt hjemmelavet solcreme klar til brug.

2. Hjemmelavet solcreme:

For at lave denne hjemmelavede solcreme er de krævede ingredienser 1 ounce blanding af sesamolie, kokosolie, hampolie, avocadoolie, sojaolie og jordnøddeolie, en ounce bivoks, en oons smørblanding af sheasmør, mangosmør eller kakaosmør , en teskefuld E-vitamin, fire spiseskefulde zinkoxidpulver og 30 dråber af din æteriske æteriske olie. I en dobbelt slagtekylling starter man ved at smelte bivoks, smør og olierne om nødvendigt. Når du er færdig, fjern fra varme og tilsæt vitamin E olie, zinkoxidpulver og æteriske olier og rør med en håndblander. Lad det køle helt og derefter er det klart at bruge.

3. Naturlig hjemmelavet solcreme lotion:

Denne hjemmelavede solcreme kræver ingredienser som fire spiseskefulde zinkoxidpulver, en spiseskefuld kokosolie, en spiseskefuld kakaosmør, en spiseskefuld aloe vera gel, en teskefuld sesamolie, en teskefulde bivoks og 5-10 dråber lavendel essentiel olie. Varm alle ingredienserne i en dobbeltbroiler omrøring lejlighedsvis udlade kun zinkoxid pulver. Når det er færdigt, fjern fra varme og tilsæt i zinkoxidpulveret og bland i en håndblender. Overfør det i en tom ren beholder og lad den køle af. Når du er færdig, er solcreme lotion klar til brug.

Se mere: Naturligt under øjencreme

4. Kokosolie Sunscreen:

For at lave kokosolieolie solcreme er ingredienserne nødvendige ¼ kop kokosolie, ¼ kop shea smør, 1/8 kop sesam jojobaolie, 2 spiseskefulde bivoksgranulat, 2 spiseskefulde zinkoxidpulver, en teskefuld rød hindbær frøolie, en teskefuld gulerodsolie og 5 dråber af en hvilken som helst af dine æteriske æteriske olier. På en dobbeltbroiler starter du ved at smelte bivoks, kokosolie, sheasmør og sesam eller jojoba koge, og rør indadtil. Når smeltet fuldstændigt, fjern fra varme og tilsæt zinkoxidpulveret og whisking blandingen. Sæt blandingen i køleskabet i 15-20 minutter og pisk det igen med en håndblander. Tilsæt raspberry frøolie, gulerodsfrøolie og den æteriske olie efter eget valg og rør ind. Når du er færdig, gem solcreme i en beholder, og den er klar til brug.

Se mere: Hjemmelavet natkrem til retfærdighed

5. Essentielle olier solcreme:

For at gøre denne solcreme er de krævede ingredienser en ounce kokosolie, 0,8 ounce shea eller kakaosmør, 0,1 ounce jojoba, sesam eller solsikkeolie, 0,1 ounce vitamin E olie, fire spiseskefulde zinkoxidpulver og 30 dråber æteriske olier som lavendel, eucalyptus, pebermynte, rose osv. Smelt shea- eller kakaosmør, kokosolie, jojoba, sesam eller solsikkeolie i en dobbeltkylling. Fjern fra varme og tilsæt zinkoxidpulver, E-vitamin og de æteriske olier. Bland godt sammen med en håndblander. Overfør blandingen i en tom ren beholder og lad den køle af. Solcreme er klar til brug.

Se mere: Hjemmelavede Makeup Removers

Se videoen: 5 hjemmelavede midler mod vitiligo (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send