Skønhed og mode

10 Bedste sort / hvide neglelakdesigner

Pin
Send
Share
Send


Er du vild med negle kunst design? Har du nogensinde prøvet sort og hvid negle kunstdesign? Sort og hvid er den afgørende farvekombination, blandingen af ​​farver, der altid ser godt ud på stort set alle, åbner fra hjemindretning, dit tøj og især dine negle. Usikkert, du er på udkig efter en række elegante plus chic udseende negle og derefter sort og hvid er en af ​​de bedste måder at gå.

Dette er en farve blanding, der hele tiden er i mode såvel som på stil. Det går med næsten hele ting og under ingen omstændigheder undlader at virke fantastisk. Det er perfekt til både bedøvelse sammen med formelle arrangementer ellers mere tilbagelænet samling med daglige handlinger. Du kan prøve mange forskellige stilarter såvel som mønstre ved de 2 farver - striber, prikker, glitter, geometriske udskrifter, plus mere.

Sort / hvid neglelak design:

Nedenfor har jeg forklaret nogle af de unikke og bedste sort og hvide negle kunstdesigner. De er som følger;

1. Jeweled Nail Art:

Denne negle kunst design er meget trendy såvel som smart. Det simpelt kriterium er, at det kan udfyldes på brede negle; Fil i firkantet form er en ekstra fordel. Det er en god måde at boaster det såkaldte "rum" på dine negle.

2. Frisk Sne:

Disse kan være de smukkeste negle i hele denne roundup. En kombination af skinnende perlepoleret plus glitrende sølvtips skaber disse negle virker lige nu sne kysset. Slående!

3. Flower Nail Art:

I dette design skabes en blomst på dine negle. Disse typer af negle kunst design vil give dig noget unikt udseende. Du kan vælge forskellige forskellige slags blomster, der varierer i størrelser plus farver, der skal bruges. I denne ene bruger kunstneren trefarvet neglelak: sort, hvid og blå. Dette er simpelt endnu attraktivt.

4. Sort & Hvid Vand Marmor Swirl Nail Art:

Vælg altid et vand ved stuetemperatur, og glem ikke at beskytte huden omkring neglen med tape eller en fed fløde for at gøre det lettere at fjerne de resterende polerede.

Se mere: Butterfly Nail Art Designs

5. Brug effektpolerer:

Der findes adskillige effekt neglelak, der kan opnås på markedet som Crackle effekt, Magnetisk effekt, Croc effekt, Farve skiftende polering osv. Du kan blot anvende dem til et hurtigt såvel som et anderledes negle look.

6. Nytårsaften Black Stars:

Meget snart, siden du vælger at gå sort / hvid, betyder det ikke, at du ikke kan vedlægge sjov ved din manicure. Imprintede stjerner samt glitter tilføjer glædelig flair.

Se mere: Cande Cane Nail Art

7. Zebra Nail Art:

Zebra negle synes fantastisk, mens det gøres korrekt såvel som med nøjagtighed. Dette er et dyr, der udskriver neglelak, der ser super stilfuldt ud, når det gøres rigtigt! Dette fungerer bedst på korte negle. Du kan bruge zebra prints negle kunst på forskellige måder afhænger af dimensionen af ​​rummet du vil arbejde med. Du kan bruge klare, klare neglelak som bundbeklædning.

8. Polka Dots:

Få et kig på dette single. Denne polka dot nail art ser stilfuldt såvel som elegant med et hvidt klart miljø, designet af små sorte prikker. Det er meget nemt at udføre det. Det vigtigste er at se på mode er at bruge en anden baggrund plus polka dot på ringfingeren.

Se mere: Akryl Negle derhjemme

9. Licorice Nails:

hypnotiseres af disse sorte og hvide stripede negle. Hvis det ser ud som en stil, du kan se fysisk at rocke 'døgnet rundt, foreslår vi at du bruger i en stribet stemplingplade for at fremskynde metoden.

10. Cat Nails:

For at opnå dette udseende, lav en hvid rund spids til ansigtet samt tilføje to små trekanter for ørerne. Træk i øjeblikket 2 sorte prikker til øjnene og 1 for næse. Tegn munden plus overskæg af katten. Udfør polka prikker på alle ekstra negle. Top frakke dine negle til at holde fast i din tegning.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Se videoen: Lav dele af dit foto i sort-hvid (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send