Frisurer

8 bedste græske hårklipp

Pin
Send
Share
Send


Verden i dag tror på global agglomeration. Ordet globalisering er blevet limet ud for modernisering lige imellem urbanisering. Nu er disse store ord i vores sammenblanding i kulturer blevet et, men igen kan de traditionelle følelser til ens egen kultur aldrig ændre sig. Selvom stilarter ændrede sig, fulgte trækene. Grækenland var et land af nåde, og det var Grækenland, der først startede verdens teater med sit eksplicit kostume og mytologi. Det er dog stadig et vidunder i dag at se græske frisurer, der er sportede som en trend, og hvis du ønsker at følge i deres skridt, tag en simpel cue herfra.

Simple and Easy Greek Haircuts for Women s:

1. Extravagance Overload:

Grækerne var kendt for deres skønhed og nåde, og denne frisør retfærdiggør helt faktum. Græske frisurer har altid været komplekse til at begynde med, og denne tager kronen for dem alle. For at genskabe dette udseende kan du tage hjælp fra hårforlængelser. Brug beaded fletninger og en højtidelig bolle på bagsiden og par den med løse krøller på bagsiden.

2. Det daglige udseende:

De varme somre kan være lidt bummer og på dette tidspunkt ville dette hverdags græske udseende simpelthen ikke gøre nogen retfærdighed over for din allerede yndefulde sommerkjole. Start med at flette håret fra toppen. Forud for denne sektion dit hår fra midten. Gå hele vejen ned og derefter simpelthen pakke det omkring dit hoved. Ventil fletningen ud korrekt for at tilføje volumen til udseendet.

3. The Classy Low Bun:

Tilføjelse af et tilbehør til dette græske ensemble vil helt sikkert krydre udseendet, men hvad griber vores tiltrækning er de smukke vendinger på siden, der fører helt op til bagsiden, hvor hovedet ender i en smuk krøllet bolle. Dette er en lav bolle men ikke hængende, hvilket er grunden til brugen af ​​booby pins for at holde bolle på plads er vigtigt. Må ikke stræbe efter perfektion; lad det være lidt rodet.

4. Den tunge braid:

Anvendelse af hovedbånd var en fælles scene i mange græske frisører og her indarbejder vi en sådan frisyre. Dette er en otte streng tung fletning, der kan opnås ved hjælp af hårforlængelser. Brugen af ​​hårforlængelser vil tilføje volumen til fletningen. Selvom du ikke kan gøre en otte streng fletning vælger en fletning, der kan fjernes ud for at tilføje tungt volumen, skal du sikre dig endeligt afslutningen.

Se mere: Funky Frisure Billeder

5. Free Flowing Beach Waves:

Mange gange kan folk ikke skelne mellem en strandbølge krølle og ordentlige krøller. Mens de rigtige krøller er meget mere intense, giver strandbølgerne følelsen af, at et vådt hår tørres, og det kan bruges til din fordel. par det med en forreste drejning og brug et hovedbånd i stedet for en krone.

6. Vandfaldet:

Det er ikke så svært at vælge græske frisurer, da mange af dem ses dag-til-dag på en mere modificeret og forenklet måde. Vandfaldet er et klassisk eksempel på dette, hvor fletningen starter fra den ene ende af hovedet og går helt til den anden side. Denne fletningstilstand udfolder et faldende vandfald. Brug krøller til de frie låse til at give det et klassisk udseende.

Se mere: Sådan Sock Bun

7. The Messy Up Do:

Start med en simpel fletning på forsiden. Nu saml resten af ​​håret og tag sektioner fra det for at drille det for volumen. Når plaget er færdigt på kronen, tag et snit fra midten og bind det i et rodet op. Brug fletninger fra under og forside for at føje nidkærlighed til udseendet.

Se mere: Dreadlocks Frisure

8. The Under Braid:

For dette udseende begynder man ved at binde en pony, men glem ikke at forlade sektioner af låse fra forsiden. Brug nu de forreste låse til at binde en fletning, som ville fortsætte helt til bagsiden af ​​hovedet sammen med ponyen, som ville resultere i en smuk bolle med fletning på undersiden.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Pin
Send
Share
Send