Skønhed og mode

15 Trendy Designs of Women's Black Tops i Fashion 2018

Pin
Send
Share
Send


Sort farve tøj er altid efterspurgt. Det er blevet som en religion at bære sort i fester. Kvinder som sort top meget. Kvinder holder en sort farve øverst i deres garderobe. Der er sort i toppe som ærme mønster, nakke mønster, længde, etc. Black Top til damer er tilgængelig i alle butikker. Nogle mennesker har vane med at have samme farve hver dag og sort kan være den ene. Sort top bliver matchet med hvert farvebundet slid.

Sort top går aldrig af mode og man får mange nye designs i sort top. Du kan også se nyligt lancerede designs og mønstre i sort top på internettet også. Damer fortsætter med at søge om kjoler på internettet. Damer kan endda købe derfra.

Stilfuld Designer Kvinder Toppe i Sort Farve:

Her vil vi se nogle nyeste designs i sort tops til kvinder i Indien.

1. Ladies Black Silk Top:

Dette er meget flot sortfarvet top. Master type lag er blevet lavet på toppen. Det er hættehylster og rund hals. Du kan bære det mens du går til en middag og film. Det er pænt udformet med ekspert af lydmateriale og rent design.

2. Net Black High-Low Top:

Dette er en god høj-lav mønster sort top. Det er fuldt gennemsigtigt. Damen har parret denne top med sorte slanke fit jeans, som ser udført. Nu-a-days, high-low mønster er efterspurgt, og dette vil se smukke på damer.

3. Sort asymmetrisk top til piger:

Denne top har asymmetrisk design, som er i mode. Længden af ​​begge ærmer er også anderledes. Den ene er kort og den anden er 3/4. Det kan være fest slid top. Piger vil se usædvanligt ud med nærende personlighed i sort top. Wearer vil føle sig let i dette.

4. Cotton Black Tops for Teens:

Denne sorte farve top er af bomuldsstof med fuld ærme. Bomuld får dig til at føle sig godt tilpas. Det er nemt at bære, og du kan bære dette også om vinteren på grund af fuld ærme. Det er egnet til college går piger. Denne top ser godt ud med Maroon farve Pant.

5. Kvinder Off Shoulder Black Top:

Denne top har off skuldermønster på nakke. En pige vil virkelig se sød ud i denne sorte top. Denne top er i fuld ærme og får gode match blå jeans. Smukke piger kan give sanselig appel med off skulder toppen. Halsen er dekoreret med sort elastik. Det er rart.

Se mere: Damer Grøn Toppe

6. Ærmeløs Sort Hvid Top:

I denne sorte top er midtpartiet dekoreret med hvidt farvearbejde. Kvadratisk blok er tegnet med hvid farve i nøjagtigt mellemområde. Det er ærmerøs fin top. Man kan også bruge det som regelmæssigt slid. Dette vil skabe et meget godt indtryk af jeres.

7. Sort Top med Halsmønster:

Denne sorte top er fantastisk og noget anderledes. Den har overdådigt zari arbejde med sort rose på halsen. Denne pige har gjort i skjorte med blå jeans og giver en selvtillid udgøre. Mønsteret er livligt og rig på look. Det er betydeligt over gennemsnittet.

8. Sort Beskæring Top Kort:

Beskær Tops i sort giver altid sexet appel til seerne. Det er lidt over taljen og kan være i forskellige mønstre. Her er det V-hals og løse ærmer. Nogle mavedele er åbne i afgrødeplader. Crop black tops ser godt ud med Mini Skirt og Shorts.

Læs mere: Smukke Neck Crop Tops.

9. Sorte løse toppe til sommer:

Denne sorte farve top er løs i iført hvilket giver fysisk afslapning til kroppen. Det vil se godt ud på damer i udflugt. Den er ærmerøs og løs, så den kan bæres om sommeren. Mønsteret er yderst bemærkelsesværdigt med strålende stil.

10. Black Shirt Top for Ladies:

Det er sort farve halv ærme top godt for damer. Det giver et formelt udseende til damerne. Designet er anstændigt og storslået. Damer kan bære denne top hvor som helst. Damer vil se værdige og ærlige i denne rigtige top. Damer vil føle sig tilfredsstillende i denne top.

Se mere: Tube Toppe til kvinder

11. Designer Sort Ermeløs Top:

Det er ærmeløs og firkantet design hals mønster af sort top. Sort top er monteret på vest. Det giver god figur til din figur. Det vil se dygtig og etisk. Piger vil sikkert se godt ud i denne top. Du kan også parre den med hvid bukse også.

12. Sort blomstermotiver Top:

Denne sorte top er dekoreret med blonder. Det er af acceptabel standard og beskeden top. Piger vil se dekoreret og dukke i dette. Folk vil komplimentere denne sort blonder top. Det har fortryllende og dejligt design. Piger vil se attraktive ud i dette.

13. Traditionel sort top til kvinder:

Kvinder vil se pænt ud i denne sorte top. Håndbroderi er lavet på nakke og ærme. Knap er præget på ærmet. Det er perfekt til kvinder. Denne dame har pænt kombineret med matchende jeans. Det er pæne og kviste hjerter af kvinder.

14. Shiny Black Party Top til kvinder:

Det er skinnende sort farve top passende til fest. Denne top har skinnende stof med rund hals og ærmerøs. Du kan også bære sort jakke på denne top. Mini Skirt og Shorts matcher med denne top. I natfest vil det skinne som en stjerne og fange alles øjne.

Se mere: Shoulder Off Top

15. Hotteste piger Black Net Tops:

Denne sorte top er karismatisk. Det har rør top inde dækket med netto. Pigen ser varmt ud her. Blomsterkunst er præget på nettet med høj hals, der beautifies en piges skønhed. Lang øreringe passer også med denne nakke mønster top.

Sorte toppe er meget efterspurgt blandt damer. Selv berømtheder foretrækker sort farvekjole i alle funktioner og fester. Sort top har mange mønstre og stilarter, der giver helt nyt look til dit billede. Nogle sorte toppe er pænt indgraveret med broderi, blonder og netarbejde. Blandt disse sorter af sort top, kan kvinder få bemuse og baffle at vælge hvilken sort top at bære i funktioner. Kvinder ser seriøst ud og overlegen i sort top. Sort farve er i stand til at engagere sig og blandes med enhver anden farve og bliver smuk parret.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Pin
Send
Share
Send