Tattoo Designs

15 Populære Tattoo Lettering Styles Designs og skrifttyper

Pin
Send
Share
Send


Disse dage bogstaver tatovering design er blevet mere efterspurgt med mange mennesker vælger navne, ord og meningsfulde ordsprog at blive indgraveret på deres hud. Disse brev tatoveringer er et udtryk for sig selv, og meget tanke går ind i dem, før de kan blive permanent ætset. Forskellige bogstaver stilarter er til rådighed til dette formål at give form og personlighed til en tatovering, der ellers ville se kedelig og uinteressant. Af de mest populære skrifttyper, der bruges i tatoveringsdesign, giver Script skrifttyper som kalligrafi og håndskrift tatoveringen et unikt udseende, mens gamle engelske skrifttyper giver dem et værdigt udseende.

Bogstaver tatoveringer har deres egen attraktion med forskellige forskellige skrifttyper, de er skabt med. Enten kombineret med et lille kunstværk, eller blot alfabeter, giver de en klar vision om, hvad bæreren ønsker at vise. Denne slags tatoveringer bogstaver, bæres både til mode, samt har en åndelig virkning også. Så gå trendy med den smukke bogstaver eller navngivning tatoveringer denne sæson.

Forskellige typer af bogstaver til tatoveringsdesign:

Følgende er de enkle og nemme bogstaver tatoveringsdesign af navne, ord, symboler og skrifttyper med billeder og betydninger for piger, kvinder og mænd.

1. Memories Oprettelse af Letter Tatoveringer:

Denne form for bogstaver tatovering er oprettet for at vise betydningen af ​​en bestemt dato i ens liv. Det kan skabes på minde om andres død, fødsel eller enhver anden vigtig dato, der gav en ny begyndelse til ens liv. Dette design kan skabes på bagsiden, ribben eller på hænderne. Forskellige billeder kan også være knyttet til det som en rose, et hjerte, en sommerfugl osv. I henhold til, hvad datoen angiver. De forskellige anvendelser af skrifttyper og farver gør det mere attraktivt.

2. Bønne håndbog Tattoo Design på ben:

Tatoveringer blandt kristne er også blevet stadig mere populære i disse dage, med mange vælger at udtrykke deres tro gennem forskellige typer kristne tatoveringer. The Praying Hand Tattoo er en af ​​de mest almindelige kristne tatoveringer, der har fundet sit mærke i blæk verden. Afbildet her er den bønne hånd med rosenkransen indpakket omkring den og ledsaget af det ærbødige ordsprog "I Gud stoler jeg på". Denne tatovering er et magtfuldt symbol, der forgyder den kristne tro.

3. Tattoo Lettering Citat på Ribs:

Denne tatovering bogstaver til mænd er meget trendy i disse dage blandt ungdommen. Selv om det også ses på kvindens krop, men det er højt anvendt af mænd. Denne tatovering er en fantastisk kombination af små mønstre og attraktive skrifttyper med kurver. Tatoveringen er lavet af et citat, som bæreren mener stærkt i sit liv. Denne slags tatoveringer er hovedsagelig skabt på hænder, ryg og bryst, mens kvinder også bærer dem på deres talje.

4. Tattoo Lettering Designs af Legends Signatur:

I denne type tatovering kan bogstaverne vises tydeligt. Disse typer af tatoveringer er inspireret af legender i forskellige felter. Tatoveringen bærer underskriften af ​​legenden, hvor bæreren er stærkt påvirket af eller fulgt. Nogle slid underskrifter af kunstnere, nogle af skuespillere, forfattere, frihedskæmpere osv. Ovennævnte tatovering viser signaturen af ​​den berømte musikoplevelse, Michal Jackson, sammen med hans underskrift udgør. Denne tatovering kan udføres både af mand og kvinde med forskellige farver.

5. Memento Mori Lettering Tatoveringsdesign til mænd:

Memento Mori, Latin for "Remember Death" er et berømt kunstværk. Sætningen har sin oprindelse i den gamle romerske tradition, hvor en tjener, der står bag en sejrherre, ville hviske denne sætning i hans ører for at minde ham om en bestemt død. Udtrykket i dette tatoveringsdesign er symboliseret med det menneskelige ansigtsbetegnende liv og kraniet, der betegner døden og korset ovenfor, der minder om en for at gøre tingene rigtige med Gud, før de vender tilbage til støvet.

Se mere: Midlertidig tatovering for børn

6. Sanskrit Shloka Letter Tattoo for Girl:

Disse typer af tatoveringsdesign er generelt betegnet som åndelige tatoveringer. De bæres ikke til nogen modeerklæring, men til religiøst formål. Det er en stærk tro blandt mange mennesker rundt om i verden at have et helligt symbol bringer held og lykke til og tiltrækker positiv energi, mens det efterlader negativ energi langt væk fra dig. Disse typer af sanskrit shloka bogstaver tatovering er blevet en stor attraktion ikke kun for folk, der følger hinduismen, men folk fra hele verden. De bæres af både mænd og kvinder.

7. Tribal Lettering Sleeve Tattoo:

Denne slags bogstaver tatoveringer er skabt ud af skrifttyper inspireret af de geometriske former. Denne tatovering er meget inspireret af stamkasten. Skrifttyperne i denne tatovering gives et geometrisk udseende som tribal castes bruges til at designe deres tatovering fra. Ovenstående tribal tatovering er en kombination af alfabeter og nogle tribal designs også. Folk kan bruge denne slags tatovering til at skrive deres navne eller et ord, der specielt symboliserer deres karakter.

8. Bogstaver Tatoveringer Graffiti Skrifttype:

Den offentlige kunst af graffiti har fundet vej fra gadevægge til menneskekroppen. Graffiti tatoveringer kan inkorporere mange symboler, ord eller elementer og se lige så levende og gådefulde som virkelige graffiti kunst. Denne kunst er meget brugt, når tatoveringer er oprettet til at skrive navne på personen selv eller hans elskede. Dette er en af ​​de smukke bogstaver tatovering design på hænder til piger.

Se mere: Sanskrit tatovering ideer

9. Tattoo Lettering Name Design på hænder:

At få navnet på din partner eller ægtefælle, forældre, børn og endda sin hund tatoveret er en af ​​de mest almindelige bogstav tatovering designs omfavnet af både mænd og kvinder. Det er et symbol på kærlighed og ære og i nogle tilfælde en perfekt hyldest til de kære, der har forladt os til deres himmelske bolig. Disse tatoveringer er designet i et bredt udvalg af bogstaver og ses her i denne tatovering, navnet er ledsaget af et kunstnerisk blomstermønster.

10. Tattoo med oprindelige bogstaver:

Mens nogle som deres navne tatoverede på deres krop, foretrækker andre at have det første bogstav i deres navn paraferet. I dette design er bogstavet L udført i kongegraver omgivet af to roser og dannet i et tatoveringsarmbånd. Denne bogstaver tatovering har en ladylike touch og ser ret udsøgt.

Se mere: Tribal Tattoo Designs til kvinder

11. Tattoo bogstaver på arabisk for mænd:

Det arabiske skript, når det bliver omdannet til et tatoveringsdesign, har en kunstnerisk elegance til det. Arabiske tatoveringer har ret fascination for mænd og kvinder, hovedsagelig på grund af sin smukke kalligrafi, og de består primært af en persons navn eller korte meningsfulde ord.

12. Tattoo Lettering Forgive Glem på håndled:

"Tilgive og Glemme" Går det gamle ordsprog betyder at tilgive man må være villig til at glemme den ulovlighed af den anden. Denne tatovering er en skarp og permanent påmindelse om dette ordsprog, der er ensartet udført i stor bogstaver. Denne tatovering symboliserer de to karakteristika, som et menneske bør vedtage i deres livsstil for at leve et fredeligt liv. Skrifttyperne tilføjer sin skønhed.

13. Brevkombination Tatoveringsdesign:

Denne kunst er kendt for tatovering bogstaver til piger. Denne tatovering omfatter forskellige blomster, hjerter, vinmarker, mv. Design og bærer også en romantisk besked. Denne tatovering udføres bredt som en gave til deres kære. Denne tatovering er lavet af sort og rød farve, hvilket giver dejlige nuancer sammen med tatoveringsskrifttyper. Blomstermønsteret og de små sommerfugle, der bærer skrifttyperne, ser fantastisk ud.

14. Kinesiske bogstaver Tatoveringer til piger:

Kinesisk bog tatoveringer er et attraktivt stykke body art. Der er en overflod af tegndesigner, der er tilgængelige i kinesisk skrivning. Selv om de ikke er genkendelige, viser de et unikt udseende. Det er dog tilrådeligt at få den korrekte kinesiske oversættelse af navnet, ordet eller meningen, der skal vises, så det kan bæres af overbevisning.

15. Scorpio Tatovering Bogstaver:

At have navnet på ens stjernetegn tegn på deres krop er en anden almindelig praksis blandt dem der ønsker at få det gjort enten for den astrologiske betydning, der er knyttet til det eller blot for dets tilknytning til deres fødselsdage. Dette Scorpio design er skrevet i gammel engelsk skrifttype og ledsaget af scorpion symbolet.

I henhold til den nye tendens bliver folk nu tiltrukket af bogstaver tatoveringer, og ovennævnte tatoveringer er de populære blandt dem. De vælges efter arten af ​​den person, der bærer den på.

Billedkilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Pin
Send
Share
Send