Skønhed og mode

Top 9 Påfugl Nail Art Designs

Pin
Send
Share
Send


Påfugle er smukkeste og et af de mest farverige dyr. Påfuglefjeder ligner alle og på grund af de levende og livlige farver ser meget interessante ud. Disse farver bruges ofte i negle kunst design og føje til skønheden i en kvinde. Her er nogle mest skete, nemme at lave, farverig og interessant negle er designet, hvor påfuglefjær og farver anvendes i forskellige former.

Smukke Påfugl Nail Art Designs med billeder:

Lang negle ser fantastisk ud med det blå og grønne påfugl design. Den glitrende effekt gør designet ser livligt og lyst ud. Den traditionelle fjer på påfuglen er blevet meget pænt lavet og brugen af ​​farver er også gjort klogt.

Skåret korte negle er dækket af fjerdesign. Den orange berøring giver livsligheden til kunsten og giver et meget lyst udseende. På små negle skal kunstværket gøres med stor omhu og opmærksomhed for at give det smukke udseende.

Denne funky moderne sømkunst ser smart ud. Med designet fortsatte fra det ene søm til den anden, gør det overordnede udseende meget afslappet men alligevel smart og livlig. Det er let at lave, og valget af farver i kunsten er også mat finish, men ser meget livlig ud.

Påfuglen er blevet moderniseret her med den stiplede effekt. Polka prikker er i mode, og kombinationen med påfuglfarver viser den innovative præsentation af kunstværket. Det gøres også meget pænt og hver farve gør en forskel. De glitrende konturer giver en masse glød til neglene.

Afbildningen af ​​påfuglens ansigt og krop på langfingeren og dens fjer fortsatte på neglene på en nøglebase er et meget nyt koncept. Brugen af ​​farver er levende og velegnet til alle komplekser. Først og fremmest er neglelaket meget fint og kræver meget tid og kræfter for et perfekt resultat.

Se mere: Sådan fjernes akryl negle derhjemme

Selv med den mørke base har påfuglfjederne kommet rigtig godt ud. De små negle er en ekstra fordel, der giver et mere fuldstændigt kig på det enkle sømdesign. Desuden gør den minimal glitter, der bruges til fremhævning, neglene til at se meget lyse ud.

Sølv er hver piges favorit. Brugen af ​​påfugldesign med sølv er et nyt twist i denne sømkunst. Sorte højdepunkter og sølvglitter giver en god tekstur til det overordnede udseende. Denne neglelak vil godt passe til alle længder af negle og valg af sølv neglelak kan gøres i henhold til hudfleksionen og giver dermed også et omfang af innovation.

Denne sømkunst er den nærmeste kopi af en ægte påfuglfjeder. Det er blevet gjort meget fornuftigt, og valget af farver og de perfekte streger i kombination giver et realistisk udseende. Det ser også ud til at være lyst og livligt.

Se mere: Crystal Nail Art Designs

Denne negle kunst er lige så smuk som en påfugl til ægte. Kunst udføres i fortsættelse af alle neglene, der gør det til at se endnu mere realistisk og naturligt ud. Udført på en nøglebase er farverne på den ægte påfugl også kommet rigtig godt ud.

Det ligner en påfugl i et funky udseende. Denne negle kunst vil gå godt med alle slags og nuancer af dragt og har en meget innovativ stil. Påfuglefarver er blevet kombineret rigtig godt, hvilket giver en fusion af den traditionelle og moderne kunst.

Disse nagel kunst er meget nemme, og man kan også gøre det hele alene. Det kan tage tid først, men med praksis kan vi alle opnå perfektion.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send