Skønhed og mode

Top 6 Garnier Shampoos

Pin
Send
Share
Send


En kvalitets shampoo er et grundlæggende hygiejne- og plejebehov. Garnier s ene mærke, der har været i drift i mange år nu og leverer anstændigt kvalitet og pålidelige produkter, der sigter mod at imødekomme specifikke krav til alle hårtyper. Nedenfor er en liste over de mest tilgængelige Garnier shampoo varianter på markedet, der hjælper med at give dig sundt hår og også målrette specifikke hårproblemer som: skæl, livløs udseende og kedeligt hår, splitder, langsom hårvækst samt hårfald.

Bedste Garnier Shampoo til rådighed i Indien:

1. Garnier Fructis Triple Nutrition Shampoo:

Garnier triple nutrition shampoo hævder at være beriget med godheden af ​​naturlige olier samt de nærende frugt vitaminer. Denne tredobbelt ernæringsformel styrker dit hår ved rødder og giver en sund glans til længden af ​​dit hår. Den herlige duft af denne shampoo er noget at passe på.

Det er prissat til INR 95 for 175 ml

2. Garnier Fructis farvel skadeschampo:

Når du træder ud udendørs, er der uundgåeligt skade på dit hår på grund af eksponering for varme, UV stråler, snavs og forurening. Resultatet er, at dit hår ser kedeligt ud og usundt. Dette farvelskadesjampo fra Garnier hævder at fortryde skaden i kun tre vasker. Regelmæssig brug af denne rige formel, der indeholder Amla-ekstrakter og aktive frugtkoncentrater, hjælper med at smitte skinne ind i dit hår og reparere de delte ender også.

Det er prissat til INR 135 for 175 ml.

3. Garnier Fructis Fortificerende Shampoo:

Denne shampoo indeholder en formel, der er blevet beriget med vitamin B3 og B6-komplekset. De frugtbaserede alpha-hydroxysyrer, der er til stede i denne shampoo, aktiverer og styrker dit hårs rødder. Hårets tekstur bliver glat og silkeagtig med regelmæssig brug. Denne variant af Garnier-shampoo indeholder en subtil Grapefrugt duft, der er beholdt af hår til en god tid, hvilket giver dig en behagelig følelse.

Det er rimeligt prissat til INR 50 for 80 ml.

4. Garnier Shampoo Plus Oil:

Denne shampoo har et klart udseende i forhold til det overskyede hvide udseende af alle andre Garnier shampoo. Denne variant er mere velegnet til tørt og kruset hår, der får uhåndterligt efter shampooing. Formuleringen giver styrke til hårfibre og gør håret blødt at røre ved. Den indeholder en effektiv kombination af sheaolie, avocadoolie og olivenolie.

Det er prissat til INR 150 til 175 ml

Se mere: Biolage shampoo til tørt hår

5. Garnier Fructis lang og stærk shampoo:

Denne særlige variant kan hjælpe dem, der lider af hårtynding og hårbrud, da det hjælper kedeligt og tyndt hår ved at styrke det ved at virke det er anti-brudssystem og aktivt frugtkoncentrat. Regelmæssig brug af denne shampoo hævder at reparere de splitte ender, forbedre hårets tekstur og hjælpe med at dyrke dit hår længere. Dette passer til svagt hår, der mangler skinne, men kan bruges til alle typer hår.

Det er prissat til INR 255 for 175 ml.

Se mere: Johnson Baby Shampoo

6. Garnier Fructis Anti Dandruff Shampoo:

Skæl er et meget pinligt hovedbundsproblem, der skal behandles på en gang, mens en hård en absolut har brug for professionel hjælp, kan mild til moderat skæl godt tages i brug ved at bruge en pålidelig shampoo med en anti skælformel. Denne fra Garnier hjælper med at rense din hovedbund godt og berolige huden over hovedbunden. Det hjælper med at genoprette Ph-balancen i din hovedbund, der holder den fri for overskydende tørhed eller irritation. Det hjælper også med at holde lugten i stykker. Den cremede formel gør dit hår silkeagtig, frizz fri, håndterbar og op til to gange stærkere.

Det er prissat til INR 150 til 175 ml.

Nu hvor du ved om alle varianter af Garnier-shampooer, der sælger derude på markeder og online, kan du vælge mellem.

Se mere: Dove Shampoos

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6.

Se videoen: GARNIER ULTRA BLENDS SHAMPOO REVIEW, शमप वध 6 TIPS ON SHAMPOOING,GIVEAWAY UPDATE #garnier #hair (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send