Skønhed og mode

Top 9 specielle Ramzan Mehndi Designs med billeder

Pin
Send
Share
Send


Mehendi er en integreret del i enhver ceremoni. Det være sig ægteskab eller Ramzan eller en anden funktion, det er en vigtig del af at gøre sig klar. Festivalen virker farveløs uden Mehendi. Det beundrer ikke kun hånden eller fødderne, men det gør det også godt for hende. Det tilføjer en gnist i deres måde at forskønne sig selv på. Dagens artikel viser listen over smukke specielle ramzan mehndi designs sammen med billeder.

Fremragende Ramzan Mehendi Designs med billeder:

1. Netto mønster Ramzan Mehndi:

I mehendi design netmønster er meget populært. Det er fordi der er et kig på fuldstændighed i netmønster, og hvis det er snoet med violet farve, så kan ingenting være bedre end det. Violet er farven på raffinement, det er farven på royalty. Dette særlige design foregår hovedsageligt i fødder, men det kan også gøres i palmer. De mindre prikker begynder på foden, og når designet fortsætter, gør nettet med mere lilla prikker det helt unikt. Et blomstermotiv bruges i slutningen, som også er meget iøjnefaldende. Det er et arabisk mønster af mehandi design.

2. Mehendi Designs af Tajmahal For Ramzan:

Taj Mahal er symbolet på skønheden. Det er også symbol på renhed og Ramzan er festivalen, som folk fejrer med et meget rent hjerte. Fra Shah Jahans tid til i dag fanger den vores opmærksomhed på sine indviklede designs. Ligesom Taj Mahal er designet også meget indviklet. Dette design ned i håndleddet har et mønster, der minder om designet af Taj Mahal. Til dette er det nemt at fange opmærksomhed fra mennesker. Mennesker foretrækker generelt design, der ikke kun forbedrer deres skønhed, men også tager andre opmærksomheder. Det repræsenterer ikke kun en bestemt kultur, men repræsenterer også brugerens ære.

3. Mehandi Designs i begge hænder til Ramzan:

Nogle gange foretrækker vi at have Mehendi i begge hænder. Nogle piger kan lide at have forskellige designs i to palmer, og en af ​​dem foretrækker at have samme design i begge palmer. For dem er 'kalkas' at foretrække. Kalkas med webbed struktur giver designet et komplet udseende. Forskellige kurver og perfektion gør designet til at se attraktivt ud. Der er et bestemt mønster af dette design. Halvdelen af ​​'kalka'en er placeret i den ene hånd og den anden halvdel er placeret i en anden. Så når man placerer begge hendes hånd side om side, vil hun kunne se komplettheden af ​​designet.

4. Indian Bridal Intricate Ramzan Mehndi Designs:

Ægteskab mehendi mønstre forskellig fra andre typer Mehendi. Det er fordi i løbet af ægteskabet forsøger alle at have nogle kongelige slags Mehendi. Men under Ramzan kunne man bruge denne særlige slags Mehendi. Som det er også en særlig festival. I dette design laves en påfuglfjeder i hånden. Det giver et attraktivt udseende. I fod anvendes et spiral design til dette. 'Kalkas' udføres i begge håndfødder. Når hænder og fødder er placeret ved siden af ​​hinanden, findes der et netudseende. Det giver også et komplet og fascinerende udseende.

5. Mango Motiver Mehendi Designs til Ramzan:

Dette er en af ​​de mest brugte Mehendi designs. Det passer perfekt til moderne damer. Det er fordi det giver et unikt udseende ved første øjekast. Dette design har meget tomrum på bagsiden af ​​hånden, som de almindelige arabiske designs ikke består af. Det viser en kunstnerisk følelse af kunstnerne, som moderne damer foretrækker og nemt får tilskuernes opmærksomhed. Nu foretrækker piger at have mindre kompliceret design. Da det har alle de funktioner, det er meget berømt.

6. Tilbage hånd Floral Mehandi Designs til Ramzan:

Vil du gerne vide en anden slags smuk mehendi design? Det er den blomstrete henna. Dette særlige design er opdelt i tre halvdele. Første halvdel består af en blomst og de næste to halvdele mango. I arabiske henna designs har vi blomster, blade og vener. Vi finder alle disse i dette design. De to fingre er fyldt med dette design, og de resterende to er delvist fyldt med designet. Førstefingeren forbliver tom. Vi bruger ikke noget design i det. Dette er et af de nemmeste Mehendi designs. Man kan nemt gøre det.Så det er meget populært, og dem der ikke er meget gode Mehendi kunstnere foretrækker at gøre dette design. Det er ikke på bolden tidskrævende.

7. Mehndi Design af blomster til Ramzan:

Vi alle elsker blomster. Vi ønsker at dekorere vores hus med blomster. Selv vi kan lide at bære blomsterpynt. Det giver et naturligt udseende. Men vi skal fjerne det efter en vis periode. Det er fordi det mister sin herlighed efter en vis periode. Når man vælger forskellige designs til Mehendi, hvis hun får et design af blomster, så kan ingenting være bedre end det. Dette mønster er meget elegant. Blomsterdesign giver et unikt udseende i ens hånd eller fødder. Skygge og påfyldning på steder er så smuk, at man ikke kan modstå sig fra at gøre det.

8. Moon Shaped Ramzan Mehendi Designs:

Crescent symbol er meget vigtigt i Ramzan måned. Det bærer en særlig appel til muslimer. Det er symbolet på oplysning. Det fungerer som et symbol, der hjælper en til at flytte fra mørke til lys. Dette mener inspirerer muslimer til at have dette særlige design under ramzan. I dette design er halvmånen lavet med forskellige 'kalkas'. En stjerne er også lavet over månen. En slags religiøs tro er forbundet med det. De tror, ​​at hvis man gør dette særlige design end hendes formue, vil det være godt. Alle vil have lykke i deres liv.

9. Smarte Crescent Mehendi Designs til Ramzan:

En anden unik innovation af mehendi kunstnere! Crescent Moon er ikke til stede her. Men udskæringslinjen er til stede, hvilket gør at man føler, at Ramusas lovende måne er til stede i hendes hånd. Det får hende til at føle sig godt. Ærene, blomstermontering og blodårer giver ikke desto mindre designets rigtighed. Designet er meget idealistisk. Vi foretrækker idealistisk design i meget specielle lejligheder, og der kan ikke være noget mere specielt end denne særlige festival, hvilket er fejringen af ​​månen. At have månen i ens hånd med et unikt tryk eller linjen i halvmånen gør det fantastisk.

Mehendi er traditionskunstform for at dekorere hænder og fødder og gøre det æstetisk smukt for øjnene. Forskellige designs af Mehendi løber fra århundreder. Nogle gange foretrækker vi at sammenlægge forskellige designs for at gøre noget nyt. Denne innovation udvider den festlige fornøjelse og føles vores hjerte med stor tilfredshed.

Billedkilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send