Skønhed og mode

9 bedste hvidguldsmykker til mænd og kvinder

Pin
Send
Share
Send


Hvidguldsmykker er forskelligt fra de normale guldsmykker. Hvidt guld er en legering af guld med et hvidt metal som mangan, palladium eller nikkel. Hvidguld smykker ser smukt ud og unikke. Markedet for denne type smykker har blomstret i nyere tid.

Indiske hvide guldsmykkesæt:

Her er de bedste hvidguldsmykker design til kvinder og mænd sammen med billeder

1. Hvidguld Øreringe Designs til Brude:

Dette elegante par øreringe er simpelt og elegant. Den er lavet af hvidguld og har diamantbeskyttede blomster. En perle hænger fra hver ørering. Det ser meget smukt ud på unge kvinder. Det bedste ved det er, at det vil gå godt ud på såvel traditionelt som vestligt tøj.

2. Hvid guldsmykke sæt til bryllup:

Dette fantastiske sæt er et af de bedste eksempler på hvidguld designer smykker. Det er et rigtigt tungt sæt, perfekt til lejligheder som bryllupper. Det er helt diamantbesat og har et falsk look. Den smukke halskæde med ens øreringe fuldender brudekjole. Det er elegant og er et af de unikke smykkesæt i hvidguld.

3. Hvidguldarmbånd til mænd:

Mænd elsker også iført tilbehør. Dette solide hvidguldarmbånd vil være opmærksom på alle mænd. Det er klassisk og ser virkelig smart ud. Det kan også bruges til kontor, da det ikke er meget tungt. Dette er et af de bedste hvidguldsmykker til mænd.

4. Smukke Hvid Guld Halskæde:

Denne diamant halskæde med diamant halskæde af hvidguld har et sofistikeret udseende. Det er let og enkelt og kan derfor bæres regelmæssigt. Krydset mellem hvidguld og diamantring er nyskabende og tiltrækkende for øjet.

Se mere: Rose Gold Fashion smykker

5. Hvid guld vielsesring til piger:

Denne ring er elegant og stilfuld og en af ​​en slags. Det er hvidguld med diamantbeskyttede blade. Bladene er placeret elegant og ringen ser rigtig flot ud på fingrene. Denne ring kan bæres af unge såvel som gamle kvinder. Det er et stedsegrønne hvidguldsmykke til kvinder og vil se godt ud på nogen.

6. Hvid guld hjerte vedhæng til kvinder:

Denne hjerte vedhæng er forskellig fra almindelige hjerte vedhæng. Dens design er unik, da halvdelen af ​​hjertet er diamantbeskåret, mens den anden halvdel er lavet af hvidguld. Dette er de smukke hvidguld designer smykker, der kan bæres regelmæssigt og vil se godt ud over noget.

Se mere: Seneste Designer Guldsmykker

7. Hvid guld lomme med diamanter:

Lockets kan bruges til at gemme fotografier eller andre små ting, som en nøgle. Denne smykke hvidguld locket har ni diamanter besat på det, hvilket giver det et mere tiltalende udseende. Det er enkelt og kan bæres hver dag.

8. Smykker Hvid Guld Bangle:

Denne 18 karat hvidguldarmbånd besat med diamanter er et af de enkleste hvidguldsmykker. Dette kan bæres regelmæssigt af dem, der kan lide at have smykker på arbejde. Det er enkelt og elegant og opfylder alle krav til daglig brugstilbehør.

Se mere: Guld Antik Smykker

9. Hvidguld Diamond Infinity Halskæde:

Denne smukke halskæde med et uendeligt vedhæng er meget efterspurgt i disse dage. Halvdelen af ​​uendeligheden er diamantbesat, mens den anden halvdel er hvidguld. Det ser smukt ud på børn såvel som voksne.

Hvidguld er blevet populært i dag, ikke kun fordi det har et elegant udseende, men også fordi det giver klædet et færdigt udseende.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send