Skønhed og mode

Top 9 Melasma Home Remedies

Pin
Send
Share
Send


Melasma er et af hudforholdene, som normalt påvirker hudens naturlige hudfarve. Der er brune pletter på huden, især det område af ansigtet, der gør huden til at se kedelig og ubehagelig. Det er en form for lidelse, der normalt er helt synlig og bør absolut behandles. Sammen med at tage professionel hjælp, er det vigtigt, at man bruger nogle sikre og effektive hjemmemekanismer til at reducere mærkerne og få en fejlfri hud igen. Den bedste del om denne vejledning er, at det giver dig nogle af de øverste hak hjemme retsmidler i hånden, der kan bruges regelmæssigt for at få de ønskede resultater. Alt du skal gøre er at vælge den, der er tilgængelig og bekvem for dig.

Mest effektive hjem retsmidler til melasma

1. Eddike fordele:

Fortynding af eddike i vand er den bedste måde at rense ansigtet hver dag på for at behandle melasma. Dette skal gøres hver dag for synlige resultater. Det er en af ​​de øverste hak måder at helbrede hudlidelsen. Efter påføring skal huden efterlades tørre for tiden. Det virker også som en blegemiddel og giver en klar og strålende hud.

Se mere: Blæreudslæt behandling

2. Brug solcreme:

Sædvanligvis er UV-stråler af solen en af ​​hovedårsagerne til problemet med melasma. Det bedste du kan gøre er at bruge et godt SPF-indhold solcreme på huden, før du trækker ud. dette er en af ​​hjemmemedhjælpende helbredelser for krisen.

3. drik vand:

Vand hydrater huden og udskylder de døde hudceller og pigmentering. Det er en af ​​de rigtige måder at udskylde giftstoffer fra huden også. Det bedste du kan gøre er at inkludere 10-12 glas almindeligt og filtreret vand i kosten til behandling af melasma gradvist men effektivt.

4. Citronsaft:

Påfør lidt citronsaft ved hjælp af en bomuldsbold på huden, hvor melasma har påvirket. Dette skal ske regelmæssigt. Man bør vide, at citron har naturlige blegningsegenskaber. Det hjælper med at lette huden og behandler de brune patches på den rigtige måde.

Se mere: Hjem Remedies For Dermatitis På Ansigtet

5. Antioxidanter Rich Foods:

Inklusive antioxidanter rige fødevarer som bær og en masse farverige frugter og grøntsager er en af ​​de rigtige måder at give et godt helbred til huden såvel som kroppen. Det gør huden fast og ødelægger de frie radikaler, der forårsager skader og forstyrrelser på huden som melasma. Ved at inkludere bær og antioxidantrige fødevarer kan du behandle problemet.

6. Grammel Pak:

Tag omkring 2 teskefulde gram mel med gurkemeje og citronsaft og gør det til en glat pasta. Dette bør påføres på de berørte områder i ca. 20-25 minutter. Følg dette middel ca. 5 gange om ugen for at lette de brune pletter.

7. Eksfoliering:

Exfoliere huden 2-3 gange om ugen for at sikre, at den døde hud ryddes og der er ny celledannelse. Dette vil medføre lettelse af huden samt behandling af brune pletter på en langsom, men nem måde. Det er et af de rigtige hjem retsmidler.

8. Løg:

Tag nogle løg skiver og dypp det i eddike. Dette bør påføres de brune pletter hver dag som hjemmecure for melasma. Sørg for at lukke øjnene for at undgå tårerne.

Se mere: Sådan renser du kolon derhjemme

9. Aloe Vera Anvendelse:

Aloe Vera er fantastisk til hudens sundhed og sammen med beroligende hjælper huden også med behandling af hudproblemer, herunder de melasma brune patches. Alt du skal gøre er at anvende og massere gelen hver dag på huden for at få resultaterne.

Billeder Kilde: Shutter lager

Se videoen: 9 Best Effective Home Remedies For Skin Pigmentation (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send