Skønhed og mode

9 Bedste og nyeste Readymade Kurta Designs til damer i Indien

Pin
Send
Share
Send


Kærlighed iført kurta og vil have dem upåklagelig? Nå har du altid en mulighed for readymade kurtas. Der er færdige kurti design til alle lejligheder til fester, arrangementer, funktioner, kontorer, gymnasier mv alt hvad du skal gøre er at vælge en stil. Du kan vælge så efter din stil og smag, og readymade kurta designs er også tilgængelige for alle aldre, fra barn til voksne.

Bedste og nyeste Readymade Kurta Designs til damer:

Her er nogle få top 9 readymade ladies kurtis,

1. Formel Kurta:

Nu vil der være mange steder, hvor du vil have brug for en formel kurta, og hvis du vil have det perfekte snit, udseende og design, så er den bedste mulighed for dig, så readymade kurti. Et formelt slid klar kurta er til enhver tid ledig og vil give dig det perfekte professionelle udseende.

2. Broder Kurta:

En anden god kurta stil er den broderede kurta. Klar til enhver lejlighed den broderede kurta kan bæres. Der er forskellige stilarter og designs til dette. Det passer godt til kvinder i alle aldre. Det ser bedst ud med palazzos og jaggings.

3. vestlige kurta

Når det kommer til vestlige slid, tænker vi alle meget. Og når det kommer til at bære noget i kurta så kan du sikkert bære det. Et indisk beklædningsgenstand med et vrid af vestlig stil giver et smart udseende. Disse vestlige readymade party wear kurtis kan også bruges på fester, funktioner og arrangementer. Den vestlige readymade kurti har forskellige designs og er lavet af forskellige typer af stoffer.

4. Jakke Kurta:

Der er meget variation, som du kan få fra den færdige sektion. Denne jakke stil kurta er klar og rig på look. Dette er igen en kurta med et vestligt twist. Det er den bedste færdige kurti til unge piger. Den åbne forspalte giver kurta et moderne, men smart look.

5. Designer Kurtis:

Hvem kan ikke lide et designer slid? Og hvis du får en designer kurta så er det en drøm der kommer i opfyldelse! Og det bedste ved at få de færdige designer kurtis er, at du ikke behøver at tage smerten for at køre til butikken for at give din feedback, du har mulighed for at gå til en readymade kurta. Ja, det er meget nemt at få designeren readymade kurtis efter eget valg.

6. Stilfuld Kurta:

Hvis du tænker på, hvad du ellers kan få ud af den færdige kurta sektion, så har du meget at få. Du kan få en smuk, stilfuld færdiggjort kurti. Dette kan være perfekt til folk, der elsker at style. Disse nyeste readymade kurti designs er til enhver tid og er lavet til en kvinde i enhver alder.

Se mere: Long Straight Kurti Designs

7. Cotton Anarkali Kurta:

Hver kvinde elsker at have en Anarkali kurti eller jakkesæt. Anarkali er den jakkesæt, der har været hver piges fantasi at have, og da det er så elsket, er det perfekte tilpasning til kurta et must. Hvis du har brug for en dragt i sidste øjeblik, så kan du gå til færdiglavede. At have bomuld Anarkali er også en god mulighed, da det bliver nemt at bære en let.

8. Simple Cotton Kurta:

Du får også færdige bomuldskurturer efter eget valg, smag og omkostninger. Udforsk de forskellige færdige kurtas og få den du ønsker at have. Disse kurtas er velegnede til et dagligt udseende. Disse er enkle kurtas, som giver dig et smukt udseende.

Se mere: Ladies Kurtis Med Håndbroderi

9. Indo-Western Kurta:

Dette er det bedste valg for dem, der ønsker at have noget moderne med noget traditionelt. Disse færdige lange kurtis har vestlige mønster og består af rige stoffer. Du kan bære disse readymade kurtas i fester og arrangementer.

Der har vi nævnt nogle af de færdige kurtas, der også vil blive elsket af unge piger og voksne. Prøv et nyt udseende med disse kurtas og gør en forskel. Se dristigt udseende smukt med disse readymade kurtis. Nogle gange er alt du har brug for, færdige ting.

Se mere: Lang Kurti Med Leggings

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Se videoen: Sarees Wholesale Market In Surat With Price. Latest Saree Collection 2017. Business Information (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send