Skønhed og mode

Fordele ved at drikke vand under graviditeten

Pin
Send
Share
Send


Graviditet er en fase i dit liv, som kræver, at du foretager mange ændringer i mange aspekter af dit liv, herunder: spisevaner, drikkepræferencer, livsstilsvalg og endog sovende stilling. Når du er gravid, skal du sikre dig, at du bliver godt hydreret for at undgå mange sundhedsmæssige problemer for dig selv såvel som din udviklende baby.

Fordele ved at drikke vand i graviditeten:

Her er nogle overbevisende grunde til, at drikkevand er vigtigt under graviditeten.

 • Vandindtag er afgørende under graviditeten, fordi det hjælper med levering af essentielle næringsstoffer til fosteret. Når du drikker vand, fungerer vandet i dit system som et opløsningsmiddel til en række vigtige næringsstoffer og vitaminer. Vandet hjælper også med transport af disse energiforbrug og metabolisme, der katalyserer næringsstoffer, mineraler og vitaminer til de forskellige celler i din krop, herunder blodcellerne. Det er så disse nærings berigede blodceller, der hjælper med at levere de vækstfremmende næringsstoffer til din baby via en fysisk forbindelse kaldet placenta.
 • At drikke nok vand under graviditeten er også vigtigt, fordi der er flere affaldsprodukter og toksiner, som din krop har brug for at udskille. At have nok vand i dit system betyder mindre belastning på dine nyrer.
 • Nok vand i din krop holder din urin fortyndet og løber derfor regelmæssigt ud af din krop. Koncentreret urin, der forbliver i blæren, har for lang tid havnet UTI'er ved at fungere som en yngleplads for bakterier. Så ikke at drikke nok vand kan føre til brænding, mens du passerer urin og også feber og kulderystelser, hvis urinen bliver smittet.
 • Hvis du ikke drikker nok vand, kan du lide af forstoppelse og bunker eller hæmorider.
  Vores temperaturreguleringssystemer siger i det mindste lidt krakket i graviditeten, så vand hjælper med at holde dig kold og rolig.
 • Hyppig vandladning hjælper med at skylle ud for meget natrium fra din krop og forhindrer udviklingen af ​​hævelse i dine fødder og ben.
 • Endelig er drikkevand under graviditet også vigtigt, fordi det kontrollerer hovedpine, som er tegn på dehydrering.

Se mere: Dragon Frugt I Graviditet

Hvad er det anbefalede daglige vandniveau i graviditeten?

"Hvor meget vand at drikke under graviditeten?" Er et godt spørgsmål. Det anbefales, at kvinder bør gøre en indsats for at drikke mindst 12 til 14 glas vand om dagen, hvor et glas måler næsten 8 ounces.

Hold et flaskevand handy og konsumér vand i slynger i stedet for at drikke et glas fyldt i en enkelt gang, så du ikke føler for fuld.

Er det sikkert at drikke varmt eller koldt vand under graviditeten?

Din krop er programmeret til at regulere temperaturen på den mad, du spiser. Når du drikker varmt eller koldt vand, neutraliserer din mave det til at passe til din indre kropstemperatur, hvilket på ingen måde påvirker barnet. Så, vandets temperatur gør ikke noget noget, så længe man forbruger de krævede mængder. Det eneste problem, der kan opstå på grund af ekstreme temperaturer, kan være en skoldet mund eller tandfølsomhed for moderen, hvis den udsættes for ekstremt varmt eller koldt vand. Det anbefales at drikke varmt vand for en beroligende lindring.

Varmt vand er yderst gavnligt under graviditet, da det kan hjælpe dig med at blive hydreret og lindrer dig mod forstoppelse. Undersøgelser viser også, at varmt vand kan reducere symptomerne på morgensyge og gøre dig mere behagelig. Især om vinteren foreslås varmt vand for at undgå at falde byttedyr til kolde og små infektioner.

Hvordan man drikker vand under graviditet?

Vand kan være din kilde til godt helbred og også en bærer af antallet af sygdomme, der forårsager bakterier. Husk følgende punkter for at sikre, at du bruger vand, der er sikkert for dig og din baby:

 • Drikk altid kogt og afkølet vand.
 • Undgå at drikke vand fra fælles flasker, offentlige områder og uhygiejniske redskaber. Bær altid din flaske, inden du forlader hjemmet
 • Filtreret vand ved hjælp af RO-systemer kan sikre fjernelse af skadelige mineraler som bly
 • Drikke med regelmæssige mellemrum og sørg for, at din hud og mund ikke er tørre
 • Du må ikke drikke for meget vand før du går i seng, da det får dig til at tage flere ture til vaskerummet
 • Tilføjelse af et par stykker citron, mynte eller frugter som kiwi og vandmelon kan gøre vandet egnet til din smag

Hvad sker der, når du drikker for meget vand under graviditeten?

Husk at når du er gravid, skal dit indtag fordobles. Så under graviditeten er der intet som at drikke for meget vand. Faktisk anbefales det at forbruge så meget vand som muligt og holde din krop godt hydreret. Det er også en myte at drikke for meget vand kan resultere i for meget fostervand omkring barnet. Vandforbrug er ikke relateret til denne tilstand, og man kan drikke drikkevand sikkert.

Tegn på, at din krop er dehydreret og har brug for vand:

For en gang er tørsten i sig selv en måde for din hjerne at signalere din krop, at du er dehydreret. For det andet indikerer mørk gul farvet urin, at der er mindre vand i din krop end det burde være, og derfor forsøger din krop at bevare vand ved at koncentrere urinen. Vand kan hjælpe med træthed, hovedpine, hævelse og overophedning.

Se mere: Vitaminer Under Graviditet

Alternativer til vand, der kan tages:

 • Drikkevand under graviditet er det bedste valg af en drink, når du er gravid. Men hvis du er for ked af det, kan du vælge mælk med lavt fedtindhold.
 • Du kan tage mousserende eller aromatiseret vand. Dette kan fremstilles ved dypning af mynte, citron eller agurker i dit almindelige vand.
 • Du kan også drikke frugt og grøntsagssaft.
 • Du kan få kyllingesuppe
 • Vandmeloner og meloner indeholder også masser af vand.

Hvad ikke at drikke?

 • Kaffe, te Sodas og colas skal undgås, når du er gravid.

Hvis du er gravid og er forvirret om, hvor meget og hvilke væsker du burde være ideelt forbrugende, så kan du henvise til denne artikel for hjælp. Denne opskrivning gør et oprigtigt forsøg på at beskrive alle aspekter i forbindelse med indtagelse af vand under graviditeten.

Der er virkninger af ikke at drikke nok vand under graviditeten. Det vil gøre dig dehydreret og svag, som ikke er sund for fosteret.

Håber vi gav dig nok grund til vandindtag i graviditeten.

Se videoen: Vandafgang - hvad du skal vide om fødsler der starter med at vandet går (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send