Skønhed og mode

9 Bedste 8 års bryllupsdagsgaver og ideer med billeder

Pin
Send
Share
Send


Det 8. bryllupsdag markerer endnu et godt år i et pars liv. Prøv at give noget sødt og sexet på denne dag for at markere det og huske det.

Bedste 8 års bryllupsdag gaver og ideer til ham og hende med billeder:

Lad os finde her med de nævnte 9 bedste 8 års bryllupsdag billeder for at overraskelse ham og hende.

1. Solid Bronsnøgle:

Denne massive bronze 8-års bryllupsdag nøglering er en dejlig gave til at give din ægtefælle. Bronsnøglen har måneden for jubilæet indgraveret på den. Datoen bliver cirkuleret for at vise dig datoen for ægteskabet. Denne skal du tilpasse som du ønsker.

2. hjerte charme:

Her har du en personlig hjerte charme, der er lavet i bronze. Det lille hjerte kan udskrives med ord, du vælger. Denne gave repræsenterer din kærlighed til din kære, det hjælper med at gøre følelsesmæssig omsorgsfuld touch på denne 8 års bryllupsdag. Dette gør en vidunderlig 8 års jubilæumsgave til din ægtefælle til at holde.

3. Bronze Watch for ham:

Få ham til at føle sig særligt med bronzeuret, der ser fantastisk ud. Den 8 års jubilæumsgave er nyttig og kan også bruges i særlige tilfælde. Du kan endda grave små ord bag på uret. Denne gave vil være velegnet, og det ser meget smukt ud til noget outfit, som din mand vil bære på jubilæumsdagen.

4. Bryllupstræ Gift:

Her er en personlig bryllupsgave lavet af bronze. Træet har to små kærlighedsfugle og smukke linjer trykt i bunden. Dette er en god 8 års bryllupsdag gave til at give din ægtefælle. Det gør en vidunderlig souvenir. Du kan tilpasse citater som per dine følelser.

5. Brons armbånd:

Denne forbløffende smukke bronze armbånd er lavet specielt til en 8 års jubilæum gave ide. Armbåndet er bredt og er indgraveret med linjer fra et digt. Gør dette specielt ved at grave nogle linjer fra løfterne om dit ægteskab. Dette ser smukt ud, og det henter dine venner eller slægtninges opmærksomhed om aftenen på det 8. bryllupsdag.

6. Tegnebogskort:

Gør din ægtefælle denne kule tegnebogskort af bronze for at holde i lommebogen. Disse 8 bryllupsdag gaver til ham er bare specielle som du kan grave nogle ord, du kan lide. Prøv at tilføje i romantiske linjer, der kan få ham til at føle sig elsket og elsket. Dette er den gode og enkle gave til din kære.

Se mere: 7 års bryllupsdag gave billeder

7. Brugerdefinerede krus:

Disse brugerdefinerede krus er en fantastisk måde at sige glade jubilæum på. Gør 8-årsdagen gave ideer til ham specielle ved at have en særlig krus tilpasset. Tilføj i nogle formuleringer og dine navne i bunden også. Dekorer også kruset med enkle mønstre. Denne hvidfarvede krus vil altid være et godt valg.

8. 8 Ringe vedhæng:

Dette er en cool og elegant gave til at give din kone. De 8 ringe vedhæng symboliserer de 8 års ægteskab og så er det en dejlig 8 års jubilæumsgave. Ringene er sammenflettet med hinanden for at give et sexet udseende. Det ser fangere ud og giver mere skinnende, få denne gave til din elskede.

Se mere: 6 års jubilæums gave ideer til ham og hende

9. Saltede karameller:

En dekadent gave til jubilæet ville være lækre saltede karameller lavet af håndværkere chokolade. Disse chokoladekarameller placeres i en sofistikeret kasse og indpakket. Disse er de ideelle 8 års jubilæumsgaver til hende.

De 8 års jubilæums gave ideer til hende og ham kan være baseret på bronze eller keramik eller endda linned. Du kan vælge mellem disse seje gaver, der er anført ovenfor.

Se mere: 5 års jubilæumsgave ideer

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send