Skønhed og mode

Bedste øjeblikkelige hjælpemidler til forstoppelse

Pin
Send
Share
Send


Lider du af forstoppelse? Antallet af tarmbevægelser reduceres med alderen hos en person. Næsten 95% af de normale voksne har afføring mellem 3 og 21 gange om ugen. Det mest almindelige mønster hos voksne er en afføring på en enkelt dag. Medicinske termer, hvis tarmbevægelsen er mindre end 3 gange om ugen, så betegnes det som forstoppelse. Forstoppelse bliver alvorlig, hvis afføring er mindre end en om ugen. Utilstrækkelig afføring fører til ophobning af giftige stoffer i kroppen og kan endda forårsage dødelige sygdomme som kræft. Så det er klogt at behandle forstoppelse på et tidligt stadium.

Hurtighjælpemidler til forstoppelse:

Her er de bedste forstoppelsesmidler til voksne.

Hvad er forstoppelse?

Forstoppelse er faktisk sjælden afføring. I almindelighed tror folk, at hårde afføring eller følelse af ufuldstændig tømning efter afføring af afføring eller vanskeligheder med at føre afføring betyder forstoppelse. Selvom årsagen til forstoppelse i hver type ikke er ens, følger behandlingsmetoden for alle tilfælde en specifik medicin. I nogle tilfælde opstår forstoppelse hos en person, der lider af diarré. De to forekommer alternativt hos en person i et bestemt mønster. Dette specifikke mønster forekommer almindeligvis som en del af IBS eller irritabel tarmsyndrom. Hvis forstoppelsen opstår i ekstrem tilstand, hærder afføringen så meget, at det blokerer endetarmen og forhindrer afføring af fæces.

Se mere: Sådan Cure Forstoppelse

Tabletter til behandling af forstoppelse:

Der er mange receptpligtige lægemidler til behandling af forstoppelse, hvoraf nogle er som følger:

Zelnorm (Tegaserod) Medicin til at kurere forstoppelse:

Dette lægemiddel er blevet godkendt af FDA i år 2002. Dette lægemiddel ordineres normalt til kvinder, der lider af forstoppelse og mavesmerter. Men nogle patienter siges at lide af bivirkninger som angina, slagtilfælde og hjerteanfald. Lægemidlet hjælper de intestinale muskler til at indgå kontrakt og styrer igen bevægelsen af ​​fordøjelsen af ​​mad i tarmen. Lægemidlet påvirker frigivelsen af ​​intestinal kemisk udskillelse, serotonin. Dette kemikalie øger antallet af sammentrækninger i tarmmusklerne og derved forbedrer fødevaretransitens hastighed. Således forstoppes forstoppelse.

Se mere: Sådan Overvinder Forstoppelse Naturligvis

Amitiza (Lubiprostone) lægemiddel til at kurere forstoppelse:

Dette lægemiddel øger sekretionen af ​​chloridioner, som dannes fra cellerne i tarmlumen og tarmforing. Sammen med kloridionerne går vand og natriumioner ind i lumen og til sidst blødgør afføringen. Dette FDA godkendte stof er i stand til at behandle forstoppelse hos både kvinder og mænd. Hvis du tager 24 mg af lægemidlet to gange dagligt, vil det øge tarmbevægelsen, reducere belastningen og forbedre konsistensen i afføring. En mild bivirkning kan være kvalme.

Se mere: Home Remedies For forstoppelse

Linzess (Linaclotid) Lægemiddel til Cure Forstoppelse:

Denne FDA godkendte medicin skal indgives oralt. Denne medicin stimulerer de små tarmceller og øger udskillelsen af ​​tarmvæsken. Dette resulterer i øger antallet af afføring. Hvis en person får mavesmerter, der er forbundet med vanskeligheder ved afføring af afføring, hjælper denne medicin også med at reducere denne smerte.

Bortset fra de ovennævnte lægemidler er der også andre lægemidler som Misoprostol, Colchicine og Orlistat. Før du indgiver et lægemiddel, bør du først konsultere en læge.

Billedkilde: Shutter lager

Pin
Send
Share
Send