Skønhed og mode

15 bedste og nyeste chiffon kurtis for 2018

Pin
Send
Share
Send


Mens der er arrays af smukke Kurtis at vælge imellem, så har Chiffon kurtis deres egen charme. De kan øjeblikkeligt få kvinderne til at se anderledes ud og stilfuldt. Det har et flydende og delikat udseende. Dette chiffon kurta materiale er letvægts. Stof af denne kurta stikker ikke til vores hud.

Brug af mildt rengøringsmiddel chiffon materiale kan nemt vaskes. Denne type kurta materiale giver tillid blandt en skare. Flere mærker er til stede på markedet for chiffonmateriale kurtas. Derfor har vi lavet 15 forskellige chiffon Kurtis, så du kan vælge imellem mange designs.

Bedste og nyeste samling af Chiffon Kurtis i Indien:

Lad os se et udvalg af top 15 nyeste chiffon kurtis mønstre,

1. Chiffon Anarkali Kurti:

Denne smukke lange chiffon Kurti er perfekt til at bære på fester og bryllupper. Det flydende design giver en vis elegance og elegant udseende til brugeren. Denne er absolut værd at have i din garderobe. Få denne designer anarkali kurti jakkesæt til din næste lejlighed, orange farve giver et klassisk touch til dit anarkali mønster. Dette ser let ud og er let at håndtere i midten af ​​lejligheden også.

2. Trykt Chiffon Kurti:

De ovennævnte damer Chiffon kurtis i trykt design er noget, man kan ikke tage øjnene af. Denne er ideel til en afslappet dag med et par matchende leggings og tilbehør. Hvis du planlægger at købe i lavt budget men udestående, så vil dette være et godt valg til dit valg. Denne er en helt fuld ærme og også nyttig som etnisk slid.

3. Asymmetrisk Chiffon Kurti:

Gorgeously designet denne asymmetriske hvide Chiffon kurti skiller sig ud i enhver baggrund og lejlighed. Du kan bære dem til bryllupsrelaterede funktioner og afslappede lejligheder. Materialet er chiffon, der er let at håndtere, mens du har på dig, den ene hvide farvet kurta, som er nyttig til enhver traditionel dag.

4. Plain Chiffon Kurtis:

Hvis du vil gå efter noget enkelt men elegant, så kan du vælge almindelig chiffon Kurta design. Par det med legginger eller løse bukser og matchende jhumkis. Full-sleeve type kurta er bedst til at gå på kontoret til kvinder, det er også den bedste komfort til regelmæssig brug. Husk, mindre er mere. Denne en almindelig farvet kurti vil være nyttig til kunst på hjertet kvinder.

5. Geometrisk Chiffon Kurti:

Fan af geometriske former og designs? Så er dette chiffon lange Kurti design kun til dig. Det er tiltalende og kan få dig til at se slank ud på grund af mønstrene. Hvis du har nogle dage på college, så kan du prøve dette mønster i en geometrisk samling af tøj, få den ene kurta til dine college dage. Dette er den bedste kurta, der modtager gode kommentarer. Dette er en go-to mulighed for cocktailpartier.

6. Chiffon Kjole Kurti:

Næsten alle er set, flaunting en kjole Kurti som den seneste chiffon Kurti. Vær i dit bedste selv og par dem med støvler og erklæring smykke. Dette er fyldt, indtil taljeformet kjole kurti får opmærksomhed fra seerne i mængden. Denne type kurti vil være god, hvis du ser på kjole i stedet for kurti. Få en samling af udformede smykker for at forbedre udsigterne for dit outfit.

7. Lang Chiffon Kurti:

Lang, elegant og elegant. Denne smukke lange Chiffon Kurti er noget, du vil elske iført på en særlig begivenhed som nattfunktioner eller bryllupsmodtagelser. Grib en kobling og anbring lidt sminke, for ikke at overdrive det. Disse kvinder er der, der ønsker at lave en mode til fester, så de kan prøve dette mønster i lang type kurti.

8. Open Slit Chiffon Kurti:

Fedt og utænkeligt attraktivt, dette åbne slit kurta design er for at være trendsetter uanset hvor du går. Det vil øjeblikkeligt føje til din mode kvote, hvilket gør dig til at se mere smuk ud. Sortfarvede leggings giver klassisk kig på denne kurta, du kan bruge højhæl sandaler til at lave en god fashion statement.

9. Chiffon Tunika Kurti:

Til subtil men stilfuld dressing kan du gå til tunika stil kurta. Du kan bære jeans, bukser eller palazzos med dem for at fuldføre udseendet. Dette er bedst for de piger, der kan lide at bruge deres mode på en enkel måde; dette vil være et godt valg til jeres regelmæssige brug. Prøv dette tøj også om vinteren eller sommersæsonen.

10. Black Chiffon Kurti:

Denne vil være flot udseende kurti, som er foretrukket af mere retfærdige hudfarve kvinder; Dette er en fuld ærmet og letvægts materiale, der bruges til denne kurti. Den kommer i et mellemstor budget til almindelig brug type kurties. Brug guldfarvet legging til at give den bedste kombination til sort kurta. Sorte kurtis er et must i hver kvindes garderobe. Det er derfor, at sorte damer Kurti som ovenstående skal finde sin plads i din garderobe. Det vil være et godt tøj til aftenbegivenheder.

Se mere: Long Straight Kurtis

11. Pakistansk Chiffon Kurti:

Nu er chiffon kurtis pakistani meget kendte og populære blandt piger i disse dage. Så du har til at eje dem og flaunt dem ved forskellige lejligheder. Denne ene er ærmerøs og nyttig til enhver speciel lejlighed. Store piger, der vil bruge kurti i fester, så kan de foretrække denne kurti. Sort farvet legging med højhæl sandaler giver et klassisk mønster til denne pakistanske kurta. De er simpelthen så indbyggede og holder dit mode spil stærkt.

12. Flowy Chiffon Kurta:

Denne er fuld ærmet kurti som er bedst til enhver fest tid session; dette kommer i rosa farvet med andre kombinationer af håndlavede armbånd eller smykker. Det giver et klassisk mønster til en fashion statement. Denne type stil bruges mest til indisk traditionel tid eller enhver lejlighedstid. Dette er helt sikkert perfekt outfit til bryllups lejligheder som mehandi og modtagelse, disse fantastiske nyeste Chiffon Kurti designs vil sikre, at alle holder kigget på dit outfit og får dig til at komplimentere.

Se mere: Pakistanske kurtis

13. En Line Chiffon Kurti:

Da hver indisk kvinde ejer A-line kurtis, er et Chiffon Kurti-design i A-line-stil absolut værd at købe. Sådanne kurtis passer næsten hver kropstype og kan bæres med bukser, leggings eller palazzos. Dette ene mønster i ærmerøs kurti vil være god stil i denne samling. Få denne ene kurti til at udforske din skønhed midt i en skare.

14. Chiffon-kjole Kurti:

Gorgeousness i bedste fald, disse chiffon lange Kurtis designs vil gøre dig til at føle ikke mindre end en prinsesse. Par dem med høje hæle eller kolhapuris, og du er helt indstillet til arrangementet. Dette er festklæde kurti, som er en god samling til din næste lejlighed eller dit fest. Sort og grå farvede kombinationer giver spændende kig på kvinder, få denne kurti til at nyde din festtid.

15. Chiffon Kaftan Kurti:

Da kaftan kurtis nemt kan gøre en kvinde smuk, skal du have en chiffon kurta i kaftan stil. Du kan bære dem i enhver lejlighed - være det tilfældigt eller formelt eller fest slid. Dette er en stor størrelse samling af kaftan kurti, som er gavnlig for kunstnerisk professionel af kvinder, dette er det bedste valg, hvis du planlægger at bære på din kunstdag. Gulfarvet outfit er en bedre kombination på sorte farvede leggings.

Chiffon Kurtis er så meget i trend og passer til enhver kropstype og alder. Så du kan helt sikkert overveje dem iført i daglige såvel som specielle lejligheder. Hvis du ønsker at vælge lidt anderledes måde i modetrend, så vil denne kurta være et godt valg at gøre din garderobe moderigtigt. Få nogle online muligheder, mens du vælger chiffon kurta til din daglige brug, fra lav til højt budget finder du gode samlinger i brede sorter af chiffon outfits. Få din yndlings chiffon kurta i dine favorit designer kollektioner. Prøv nogle personlige design, der passer efter din kropstype. Vælg fra ovenstående kompilering og tilføj en regal faktor til dit udseende.

Se mere: Seneste Party Wear Kurti Designs

Se videoen: 15 Best And Latest Chiffon Kurtis For 2018-19. Styles At Life (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send