Skønhed og mode

9 Seneste Mehndi Design Bøger med billeder

Pin
Send
Share
Send


Mehndi er en gammel form for kropskunst, der har været praktiseret i Mellemøsten, Indien og dele af Afrika i tusindvis af år. Kvinder foretrækker at anvende mehandi til næsten alle lejligheder for at få dem til at se specielle ud.

Mehendi tilbyder en måde at deltage i en århundredes tradition, der stadig praktiseres i Indien. Der er mange Mehndi design bøger, der hjælper med at vælge de bedste designs.

Top Mehndi Bogdesign:

Her er en liste over nogle af de bedste indiske mehndi designs bøger sammen med sample mehndi designs, der hjælper dig med at få de bedste mehendi designs muligt.

1. Den tidløse kunst af Henna Painting Book af Loretta Rome:

Loretta Rom sporer oprindelsen og betydningen af ​​traditionelle designs, viser hvordan man opretter dem på huden og afslører opskrifter, værktøjer og teknikker, der er nødvendige for at male mønstre, der spænder fra simpelt til komplekst. Denne bog tilbyder praktisk information og kreativ inspiration.

2. Art of Henna Body Painting Bog af Carine Fabius:

Dette er en stærkt anbefalet bog fra mange mennesker, da den guidede trin for trin instruktioner om hennaen, der er fyldt med inspirerende fotografier af traditionelle og nutidige mehendi designs. Denne bog viser, hvordan man opretter en egen smuk henna-design.

3. Art of Mehandi Designs Bog af Sumita Batra:

Art of Mehendi dykker ind i historien om mehendi i mode verdenen af ​​90'erne, og tilbyder praktisk vejledning om, hvordan man laver og anvender henna. Mere end 30 originale designs, 125 farvefotografier og 150 linjetegninger styrer både mode og åndeligt bevidste.

4. Henna fra hoved til tå! Kropsudsmykning / Hårfarve / Medicinsk brug Bog af Norma Pasekoff Weinberg:

Kropsudsmykning ved hjælp af farvestoffer lavet af naturlig henna har aldrig været mere populær, og denne mehendi-bog tilbyder komplette instruktioner, opskrifter og designs til henna hudkunst og hvordan man bruger Mehndi til at farve hår til naturlig hår og neglebehandling, medicin og meget mere.

5. Nadia's Hands Book af Karen English:

Denne enkle mehndi designbog siger, hvordan man forbereder henna og hvor vigtigt manhandi til bryllupper og andre lejligheder. Det har enkle og populære design fra alle de andre designs. Denne Mehendi Style handler om de store, konstruerede blomstermønstre, der normalt fremhæves af kvinder.

6. Art of Mehendi Book af Jane Glicksman:

Denne vidunderlige mehandi design bog beskriver oldtidens kunst for at male hænder, ankler og mere mehendi mønster til alle lejligheder. Dette er en børnebog indeholder kunst fra Mehandi, indkøbslister for forsyninger og masser af unikke designs.

7. Creative Haven Mehandi Designs Farve Bog af Marty Noble:

Denne arabiske mehendi design bog indeholder eksotiske fugle, sommerfugle og blomster i massevis alle disse mehandi designs tilbyder farvelægere en bred vifte af spændende udfordringer. 31 slående mønstre er baseret på autentiske indiske, afrikanske og mellemøstlige kilder. Denne arabiske mehndi designbog tilbyder en flugt til en verden af ​​inspiration og kunstnerisk opfyldelse.

8. Mehndi: Art Of Henna Body Painting Book:

Den gamle kunst af henna kropsmaleri, der er meget udbredt i, varierer fra land til land og spænder over forskellige kulturer og religiøse traditioner. Bortset fra den moderne brug af henna som en trendy, midlertidig tatovering, har traditionelle designs været brugt til at fejre bryllupper og religiøse helligdage.

9. Traditionel Henna Body Art Book af Marty Noble:

Denne brude mehndi design bog har en samling af charmerende billeder, der er tilpasset autentiske mehndi designs, indeholder mere end 160 dejlige, royaltyfrie mønstre, der bruges til at dække hænder, underarme og fødder også med fine linjer, lacy og paisley motiver. detaljerede billeder af eksotiske fugle og menneskelige ansigter.

Konklusion:

Alle disse er de mest populære indiske mehandi bøger design, der siger om den gamle indiske kunst af henna design, er det hotteste tilbehør, der er sportet af nutidens modeverden. Mehandi kunstner til stjernerne bringer den endelige vejledning til denne 3.000-årige kunstform for kropsmaleri.

Pin
Send
Share
Send