Kost

Sund Ketogenic Diet Foods

Pin
Send
Share
Send


At være på en ketogen kost er ekstremt vanskelig, og det er sværere at følge det religiøst. Resultaterne er absolut værd. Mange gange ser vi folk gå på kost uden at vide hvad og hvor meget at spise. Mange mennesker holder myter om et bestemt fødevareprodukt. Forkert spisning resulterer i intet vægttab, hvilket er meget skuffende. I dag skal vi diskutere om ketogen kost, som er meget sund og indeholder sunde fødevarer.

Indførelsen af ​​denne ketogene diæt tager dig 90 år tilbage. En kost formuleret af Dr. Russell Milder på Mayo Clinic. Så var det yderst effektivt til behandling af epilepsi. Ketogen diæt er dybest set et højt fedtindhold, lavt kulhydrat og højt proteinindtag kost. Denne diæt har vist sig at være meget effektiv i brændende fedtstoffer snarere end kulhydratet.

Se mere: Kelloggs Diet Menu

Ketogen kost er mere eller mindre en lav carb diæt. Ketosis er en tilstand af krop, hvor der er mindre glukose i kroppen for at give energi til forskellige aktiviteter.

En ketogen kost kræver en person til at holde styr på carb-mængden indtagelse af en person. Det daglige indtag af protein er moderat afhængigt af højde og køn. Den typiske struktur af Ketogenic diæt er: Det tager 70% kalorier fra den fede tilstedeværelse i kroppen, 20% fra proteiner, 5-10% fra kulhydrat. Ketogen kost reducerer krammen i høj grad.

Hvordan man går efter ketogen kost:

1) Få en bog for at forstå den underliggende mekanisme for ketogen kost og hvordan den rent faktisk virker, og hvad der ikke virker.

2) Fjern alle de højt carb-mad, der er til stede i kosten. Alle hele korn er eksempler på højt carb mad. Ris og blæser ris er også inkluderet.

3) Indtag af protein skal øges i kroppen

4) Ketogene fødevarer er dybest set ægte, naturlige, hele fødevarer af natur. Forarbejdede fødevarer er et stort nr. Sukkerarter, sødemidler, søde retter er meget forarbejdede. Indtagelse af disse under kosten kan have en negativ indvirkning på helbredet.

5) At blive hydreret er meget vigtig, da kun lave carb fødevarer spises.

Se mere: 31 dag fedt tab kur behandlinger

Hvad er Ketogenic Diet Mad:

Høj proteinindtagelse er et must. Her er en liste over mad.

i) æg: Æg hvide anses for at være meget højt i protein. Så det er en meget god mulighed for veganer og ikke veganer

ii) Fisk: det er højt i protein og mange næringsstoffer. Grillet fisk kan forbruges af en person i frokost tid.

iii) Soya bønne: Det er faktisk en velsignelse for veganer. Den indeholder omkring 54% protein og holder maven fuld samtidig.

iv) Mørke og grønne grøntsager bør indtages.

v) Nødder som jordnødder, cashewnødder, pistacienødder er gode til at munch i løbet af aftensmaden.

vi) raffineret kartoffel er en af ​​de bedste fødevarer, der vil give din krop med gode mængder kulhydrater. En raffineret kartoffel kommer med nogle af de mest næringsmæssige fordele ved kulhydrater.

vii) Bøf er en af ​​de bedste kulhydrater og kan give din krop den bedste og mest høje kvalitet kulhydrater, der faktisk vil påvirke din fysik.

viii) oksekød er en af ​​de bedste fødevarer til at installere høje mængder førerhuse til din krop. Oksekød er en af ​​de mest forbrugende fødevarer i navnet på kulhydratindgang.

ix) Brødprodukter - En af de bedste kilder til kulhydrater har altid været brødprodukter som brødbrød, donuts, kager osv. og mange andre lignende produkter.

x) havre er en af ​​de højeste kilder carbs. Man kan ikke bare undervurdere dem på grund af den måde, de smager på.

Høj carb mad er et stort nej. Listen over høje carb fødevarer normalt forbruges af individer er som følger

jeg) Tomater er højt i sukker. Det bør kontrolleres.
ii) Puffed ris er høj i carbs. Så bare gå ikke på munching det under snacks.
iii) Brød indeholder højt carb.

Sundhedsrisici:

Folk med type A-diabetes bør ikke gå efter det.

Se mere: P90X vegetarisk kost

Fordele Ketogen Diet:

1) Det øger kroppens metabolisme for at udnytte og brænde de allerede eksisterende fedtstoffer. I tilfælde af højt carb diæt bliver fedtet, der er til stede i kroppen, ikke let brændt og bliver meget vanskeligt at bruge på et senere tidspunkt. Ketosis hjælper med at mobilisere fedtstoffer som energi kræves af kroppen til at udføre forskellige aktiviteter.

2) Denne diæt har et højt indtag af protein, som er meget vigtigt for kørslen af ​​kroppen.

3) Ketogen kost blunter sult hos mange mennesker og derved reducerer cravings for udvendigt fedt og uforarbejdede fødevarer. Hvad er bedre end at være på en lav carb diæt og ikke så sulten som normalt?

4) ketogen kost til vægttab:

Ketogen kost kan hjælpe med mere og effektivt vægttab, og dette er en af ​​de bedste måder at reducere vægt ved at spise sunde fødevarer, der hjælper med at fremme kroppens fysiske aktiviteter. Ifølge mange forskningsundersøgelser er det blevet bevist, at en sådan lav-carb-diæt kan give folk mulighed for at tabe vægten lettere, meget hurtigere end de fedtholdige kostvaner. Selvom en person tager kosttilskud, kan man ikke bare tabe sig ved at have det. Meget carb eller ketogen kost er altid påkrævet.

En person kan nemt slippe af med overskydende vand fra deres krop ved hjælp af sådanne diætplaner. Man kan begrænse deres indtag af dårlige kalorier, som ikke gør andet end at forblive i kroppen i form af overskydende fedt. Når nyren begynder at miste natrium, vil det resultere i hurtigt vægttab. De kostvaner, der er en blanding af lavcarb og lavt fedtindhold, kan resultere i effektivt vægttab. Da man har gode mængder fibre gennem disse kostvaner, reduceres trangen til sult, som diskuteret i de foregående punkter.

5) God til mavehulen - en ketogen diæt er også god for maveskavheden, som er en af ​​de vigtigste faktorer, der bestemmer vægttab. Mavens hulrum er stort set stedet, hvor fedtet vil afgøre, om det vil have negative bivirkninger på kroppen. Dette er et af de vigtigste fakta, der skal tages i betragtning, når nogen forsøger at bestemme fordelene ved en lav-carb diæt. At have meget fedt i den del af kroppen vil naturligvis resultere i overdreven vægt og det også virkelig hurtigt. Man kan ikke bare reducere fedtet i den del af kroppen uden at opretholde en ketogen kost.

6) En ketogen diæt vil hjælpe med at øge sunde eller gode kolesterolniveauer, hvilket faktisk er en nødvendighed for vores krop. Alle kolesterolmolekyler er mere eller mindre ens. HDL betyder generelt lipoproteinerne, som generelt bærer kolesterolet omkring blodet. LDL bærer kolesterolet fra leveren til resten af ​​kroppen og gør det nyttigt.

7) En lav-carb eller ketogen diæt plan kan være nyttig for kroppen, da det hjælper med at reducere blodsukkerniveauet. Det vil hjælpe med at forbedre tilstanden hos de mennesker, der lider af type 2 diabetes. Carbs er generelt segmenteret til mindre sukkergrupper eller glukose inde i kroppen, hvorfra de kommer ind i blodbanen og påvirker blodsukkerniveauerne. Det er ikke en god ting for kroppen og kan siges at være en af ​​de værste ting om kulhydrater. En lav-carb eller ketogen vil hjælpe med at forhindre dette.

I denne artikel har du fået nogle af de bedste fakta om en ketogen diæt og fordelene ved en sådan lav-carb diæt. En sådan kost er yderst nødvendig for at tabe sig og også at slippe af med nogle af de mest skadelige sygdomme nogensinde.

Se videoen: Nuts and Seeds on a Ketogenic Diet (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send