Skønhed og mode

9 Bedste Røde Nail Art Designs med billeder

Pin
Send
Share
Send


Rød er sådan en farve, der er meget godt lide blandt kvinder i alle aldre. Det har en elegant følelse af det. Er det til en kjole eller en neglelak eller kan være en kobling, kan rødt oplyse en piges charme? Du vil elske vores samling af røde negle kunst design.

Nogle af disse er enkle søm kunst design, som du let kan prøve. Her er vores top 9 røde negle kunst design.

1. Polka Dots Red Nail Art:

Du kan nemt oprette denne slags nail art med kombinationen af ​​to farver via hvid og rød. Maler alle dine negle med hvid og en med rød eller du kan nogensinde reservere designet som vist ovenfor ved at male alle neglene i rødt og et i hvidt. Brug kontrasterende farver som på hvid brug rød og på rødt, brug hvide prikker med et prikværktøj eller på bagsiden af ​​et tandstikker. Lad det tørre og bruge et overtræk. Dette er et meget nemt at lave design, og du skal prøve det ud.

2. Floral Red Nail Art Design:

Denne sømkunst kan skabes ved brug af enten kvalitets- eller trykt vanddekaler eller ved brug af frihåndstegningsteknik med akrylmaling og en nagelkunst børste. En rød neglelak med blomstermønstre ser meget godt ud. Du bør helt sikkert prøve det. Hold negle nogle søm i rødt og glem ikke at påføre et overtræk.

Se mere: Nail Art Designs I Green

3. Santa's Hat Nail Art Design:

Et negle design til jul bør helt klart indeholde farven rød som et vigtigt element. Dette skyldes, at julemandens kjole og hue er rød i farve. Du kan prøve at skabe nemme julehætter på dine negle ved hjælp af dine nagelkunstbørste og dotningsværktøjer. Brug rød og hvid til hætterne. Et dejligt udseende søm kunst design i rødt, som du kan sport denne jul. Vil du prøve det?

4. En trefarvet rød neglelak:

Du kan oprette denne røde negleliste med 3 forskellige nuancer af rød viz. Lyscreme, lidt lys og lyseste rød som i lyserød. Brug kun dine dotningsværktøjer til at oprette dette mønster. Du kan påføre en matlakeret topbeklædning for at slippe af med skinnet, hvis du ikke foretrækker det eller slutter med din regelmæssige topcoat til en skinnende finish.

5. Net Red Nail Art Fransk Tips:

Du kan oprette denne fantastiske franske tip neglelak ved at bruge en stemplet eller et stykke net over en glitter rød neglelak. Du kan desuden gøre en fransk tip styling af negle ved at bruge sort poleret til tipsene. Cool rigtigt?

Se mere: Lilla Nail Art Designs

6. Red Leopard Nails:

Denne version er dog ikke så rødt; Du kan bruge en rød neglelak i stedet for det lysrøde neglelak, som du ser på neglelaket. Brug også en gylden polsk til indersiden af ​​leopard prikker. Du vil have brug for noget sort polsk til duontonen i neglelisten. Følg forsigtigt hvert negles design og opret denne neglelak. Brug din negle kunst børste eller et tandstikker til de ujævne cirkler af leopard print.

7. Stencil Red Nail Art Design:

Til dette design kan du enten købe stencils fra markedet af bladmønsteret eller du kan bruge airbrush stencils. Du kan også lave stencils derhjemme ved at skære scotchbånd korrekt, men det ville være en vanskelig proces. Brug rød negle maling til bunden. Sæt stencilen på to negle og brug et stykke svamp dyppet i sølvpoleret og dab på stencilen. Du får dette mønster. Brug et overtræk til at forsegle i designet.

Se mere: Silver Glitter Nail Art

8. Red Kiss Nail Designs:

Dette er en meget cool udseende design og perfekt til en fest. Tag fat i en glitrende rød neglelak og farvelæg alle neglene i rød undtagen tommelfingeren og ringfingeren. Mal disse to fingre med en neglelak i hudfarve. Brug nu en tandstikkerstumpende ende til at skabe halv kissedesign på disse to negle og lad det tørre. Anbring en top frakke for at forsegle i designet.

9. Red Snowflakes Nail Art:

Godt til frihåndsmaleri? Prøv et juledesign som denne. Bare hvid og rød er alt, hvad du skal bruge til farver.

Kan du lide vores røde negle kunstsamling? Efterlad kommentarer nedenfor!

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Pin
Send
Share
Send