Skønhed og mode

Hvordan man gør damp ansigtsbehandling?

Pin
Send
Share
Send


En damp ansigtsbehandling er en terapi til dit ansigt, der slapper af dine ansigter. Det forbedrer blodstrømmen fra bunden til toppen af ​​ansigtet. I et ord forbedrer blodprocessens proces i dit ansigt. Denne type ansigtsbehandling hjælper også med at fjerne ansigts urenheder, da det åbner porerne, der frigiver forurenende materialer.

Hvordan man gør damp ansigts hjemme

For at gøre en damp ansigtsbehandling, skal du starte med en maske, der vil udtrække urenheder fra din hud. Du skal også have en fugtighedscreme for at afslutte proceduren. Følgende trin vil hjælpe med at udføre en effektiv damp ansigtsbehandling.

Trin 1:

Du skal bruge vand til at udføre denne ansigtsbehandling. Så først tag nogle få kopper vand i en tilstrækkelig redskab og kog det. Du kan bruge en mikrobølgeovn. Brug af en komfur vil være bedst i dette tilfælde.

Trin 2:
Før du udfører denne ansigt, skal du vaske dit ansigt korrekt. Du bliver nødt til at fjerne enhver form for olieagtigt stof, der er fastgjort til din hud ved hjælp af varmt vand. Hvis du har lavet nogen makeup så er det obligatorisk at vaske det af eller ellers kommer de ind i din hud, som senere vil føre til dannelse af bumser. Gnid nu dit ansigt med et håndklæde forsigtigt.

Se mere: Diamond Facial At Home

Trin 3:

Du skal nu hælde det opvarmede vand i en anden redskab som en skål. Det tidligere apparat, der blev brugt til at koge vandet, kan også anvendes.

Trin 4:

For at gøre dampens ansigt mere effektivt kan du tilføje nogle dråber olie- eller urteopløsning til vandet.

Trin 5:

Nu skal du holde dit ansigt over vandet og lægge et håndklæde rundt om halsen, så det dækker hele området fra dit ansigt til skålen. Hvis du føler dig ubehagelig, så varm vandet lidt mindre, da du bliver nødt til at blive i denne position i ca. 10 minutter. Tag en dyb indånding, luk øjnene og lad magien ske.

Se mere: Natural Facial Tips

Trin 6:

Dette trin kræver dig at lægge en lermaske på dit ansigt, der vil trække urenheder fra dit ansigt. Efter 15 minutter brug varmt vand til at vaske det af.

Trin 7:

Dette trin handler om at lukke porerne, så der ikke kommer noget andet forurenende materiale inde i huden. Efter ansigtsbehandling er lavet, brug en toner efter dine præferencer.

Trin 8:

Nu skal du bruge en passende fugtighedscreme. Dette vil holde din hud hydreret og få den til at blive sund. Brug af en fugtighedscreme er nødvendig, da den dampende proces gør huden tør. Du kan også bruge en ansigtsblødgørende olie.

Se mere: Hvordan man laver ansigtsbehandling hjemme

Hvad er fordelene ved en damp ansigtsbehandling?

Ansigtsdampning er meget gavnlig for fjernelse af urenheder. Denne proces fjerner alle døde hudceller og forynder huden ved dannelsen af ​​nye celler. Alle former for bakterier og snavs kan elimineres ved hjælp af damp ansigtsbehandling. Det anbefales dog, at du konsulterer en hudekspert inden du går igennem denne proces. Fordelene ved en damp ansigtsbehandling kan nævnes nedenfor.

  • Det opvarmer overfladen af ​​huden og gør den acceptabel til at udføre enhver behandling.
  • Det vil forbedre omsætningen i dit ansigt.
  • En damp ansigtsbehandling vil føre til bedre sved, som vil hjælpe med at udrydde toksiner.
  • Det er en fremragende behandling for mennesker, der har problemer med overbelastede porer.
  • Sidst men ikke mindst er det en af ​​de bedste måder at slappe af på dit ansigt efter en hård dag på arbejdspladsen.

Billedkilde: Shutterstock

Pin
Send
Share
Send