Skønhed og mode

Castorolie til hudfordele

Pin
Send
Share
Send


Vi vil alle have en fejlfri hud ... gør vi ikke? Men nu er der en tendens til at køre mod kommercielt tilgængelige kosmetiske produkter for at søge hurtige løsninger, men vi glemmer den langsigtede skade disse syntetiske produkter forårsager for vores hud. Forsøg altid at gå efter naturlige, plante- og urtebaserede lægemidler til at løse dine hudplejeproblemer ... En sådan stærkt undervurderet hudbom er til stede lige i dit køkken. Det er Castor olie ... Lad os læse mere om at vide om de fantastiske fordele ved at bruge ricinusolie til din hudpleje rutine.

Castorolie til hud:

Er ricinusolie god for hudens sundhed? Ja, Castor olie hjælper med at behandle en række hudrelaterede problemer. Jeg ville elske at kalde det som et multifunktionelt middel til daglige hudproblemer. Nedenfor har vi nogle af de bedste anvendelser og fordele ved ricinusolie til hud.

1. Castorolie til pimples og acnes:

Hvis du er ramt af acne og zits dukker her og der over dit ansigt, kan du helt sikkert kigge op til ricinusolie. Den har antibakteriel virkning mod de mikroorganismer, der er ansvarlige for at forårsage acne på grund af tilstedeværelsen af ​​en naturlig syre kaldet ricinussyre. Massere dit ansigt med lidt opvarmet ricinusolie menes at hjælpe med acne. Lad det stå i næsten 5 til 10 minutter og vask det med koldt vand. Du kan bruge fortyndet tea tree olie toner til at tørre dit ansigt bagefter.

2. Castorolie til hudtørhed:

Naturlige olier er ikke underligt fremragende og reneste former for fugtighedscreme og hydrater til din hud på grund af forekomst af naturlige fedtsyrer. Om vinteren skal du anvende ricinusolie over din hud for at genoprette den mistede glans og tackle al tørhed og patchiness. På grund af den vidunderlige og dybe hydrering, som ricinusolie er i stand til at give til din hud, er det den bedste anti-aldring, det naturlige stof du kan bruge på dit ansigt og hals.

3. Sådan bruges Castor Oil til hud Whitening og Shining:

Massere det hver nat før sengetid for at plumpe din hud og reducere samt forsinke udseendet af fine linjer, krager fødder, smil linjer og andre folder på dit ansigt. Massering med varm olie stimulerer celleomsætning, øger blodcirkulationen, tilskynder til skylning af toksiner fra din hud, der får det til at føle sig revitaliseret og strålende.

4. Castorolie til hvide og strækmærker:

Stretching af huden ud over dens elasticitet kan medføre, at de elastiske fibre rives, hvilket resulterer i udseende af hvide, stygge stregmærker. Jeg ville ikke sige, at strækmærkerne ville forsvinde, men de ville helt sikkert blive reduceret, mærkbart. På lignende måde trænger fedtsyrerne dybt ned i arene og reducerer deres udseende, forudsat at du bruger det til mindst et par møller regelmæssigt.

5. Castorolie til ringormsinfektion:

Sammen med anti bakterielle egenskaber har ricinusolie også anti-svampe og antivirale egenskaber, så det kan bruges til behandling af hudrelaterede infektioner som vorter, gærinfektioner og atleters fod. Det har vist sig særligt nyttigt i behandlingen af ​​ringormsinfektion på grund af tilstedeværelsen af ​​en forbindelse kaldet undecylenisk. Til behandling af ringormsinfektion kan du regelmæssigt anvende en blanding fremstillet af 2 dele ricinusolie og 4 dele kokosolie.

Se mere: Sennep Olie Til Skin Lightening

6. Castorolie til lip problemer:

Castorolie fungerer også godt som en helt naturlig læbeplumper. Det helbreder tørre og skællede læber, der er en vigtig årsag til bekymring i de tørre og kølige vintre. Gnid nogle varm ricinusolie på dine negles neglebånd for at øge din neglevækst og gøre dine manikurer vare længere.

Hvis du vil prøve en naturlig makeuprenser, så brug en blanding af ricinusolie og kokosolie for at fjerne selv den mest stædige makeup fra dit ansigt.

Fordele ved Castor Oil For Skin:

1. Hjælper Heal Skin Inflammation:

Castorolie er en velsignelse, der hjælper med at helbrede betændelse i huden, som kan være forårsaget af solbrændinger, acne, tør hud osv. Tag lidt ricinusolie, dypp en bomuldskugle i den og dryp den på det berørte område. Lad det være i en time eller så, før du vasker den af. Dette vil hjælpe med at helbrede den betændte hud.

2. Kæmper mod tegn på aldring:

Castorolie, når den påføres huden, trænger dybt ind i lagene af huden og stimulerer produktionen af ​​kollagen og elastin. Dette hjælper med at blødgøre og hydrere huden, hvilket igen forsinker udseendet af rynker og fine linjer. Det gør huden glattere, blødere, skinnere og yngre. De fine linjer omkring øjnene kan også behandles med denne metode. Castorolie kan bruges til hudbelysning.

3. fugter huden

Castorolie er en vidunderlig naturlig fugtighedscreme, der efterlader dig med glat, smidig og revitaliseret hud. De stærkt koncentrerede fedtsyrer, der er til stede i ricinusolie, trænger let igennem huden og hjælper med at fjerne tørre pletter og hydrere huden. Efter rengøring af dit ansigt skal du massere med ricinusolie med jævne, cirkulære bevægelser regelmæssigt. Du vil have glødende, ung udseende hud og hud lyn i din hånd.

4. Rydder pigmentering:

Castorolie, der er fyldt med fedtsyrer, især omega-3 fedtsyrer, er ekstremt god til at rydde din hud af mærker og pletter. Det er så effektivt, at selv dermatologer anbefaler det som medicin til behandling i tilfælde af ujævn hudtone, pletter osv. På grund af dets evne til at reducere pigmentering. Disse omega-3 fedtsyrer hydrerer huden og stimulerer væksten af ​​sundt væv, hvilket giver dig en pletfri og smidig hud

Se mere: Argan olie fordele for hud

5. Fades Blemishes:

Castorolie bruges ofte også til fading af pletter, ar osv., Som er til stede i huden. Resultaterne vil ikke være synlige natten over, og det skal bruges regelmæssigt til at se fremtrædende resultater. De fedtsyrer, der er til stede i ricinusolie, trænger dybt ind i arvævet og plumper det ud, samtidig med at de fremmer vækst af sunde væv omkring det. Dette hjælper med at slippe af med pletterne.

6. Rensning:

Ifølge mange dermatologer er ricinusolierensningsmetoden et effektivt rensende, toning, fugtgivende regime, der dybt renser porerne og slippe af med hudorme, der forårsager affald. For at bruge ricinusolie til dybe rene porer først blandes den med en let olie som abrikosolie og masser det på din ansigtshud forsigtigt men grundigt. Fedtsyrerne i ricinusolie fortrænger voksagtige affald, der ellers ville forårsage hudorme og acne på vores hud. Efter massering sug en ren vaskeklud i varmt vand, vri det overskydende vand ud og læg kluden over dit ansigt, indtil det køler ned.

Dette vil medvirke til at fjerne materialer, der ellers ville tilstoppe porerne bedre. Men pas på ikke at brænde dit ansigt. Du kan gentage denne dampproces nogle gange, hvis du vil. På denne måde fjerner du sminke, smuds og overskydende olie fra porerne på huden og gør dem dybe, mens du sørger for, at huden ikke tørrer ud.

7. anti-svampe

Castorolie har længe været brugt som behandling mod svampeinfektioner, især gærinfektion og ringorm, som er almindelige problemer, som påvirker mennesker i alle aldre. Castorolie har en biokemisk kaldet undecylensyre, som hjælper med at forsinke svampevæksten. I almindelighed blandes ricinusolie med kokosolie, og denne blanding påføres over det berørte område og holdes uforstyrret natten over. Denne procedure skal gentages, indtil svampeinfektionen er hærdet. Castorolie hjælper også med at forynge huden i det område, der er blevet påvirket og forhindrer dannelse af ar.

Håber, du kunne lide denne lille samling af anvendelser og fordele ved ricinusolie, der giver gode effekter for din hud og ville have gavn af det.

Se mere: Er mandelolie god til hud

Se videoen: Castor olie til hud og hår (August 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send