Skønhed og mode

3. måned af graviditet - symptomer og føtal udvikling

Pin
Send
Share
Send


Blandt den hektiske søgning for at vælge de perfekte babynavne for den lille, kan graviditets verden måske virke lidt doven. Det sker så, at en ung mor i pandemoniet for al lykke og følelser for første gang ser et helt nyt vanskelighedsniveau sammen med søde øjeblikke. Månederne af smerte og besvær er tilgives, når der kun mærkes et lille spark i maven. Den ni måneders kommunikation er blevet omdannet til dette stærke kærlighedsband og fortrolighed så tæt, at barnet, når det kommer ud, genkender moderen ud af hendes rene stemme tone. Den slags dybe bånd tager lidt søde og lidt sure øjeblikke.

Hvad skal man tænke over 3. måned af graviditet:

Der er næsten dage, hvor i de tidlige måneder, ville en typisk morgen starte med at skynde sig på badeværelset ved morgenens tidlige revne og derefter gå tilbage til sengs, efter at du har brugt timer om natten og forsøger at sove. De første par dage med søvnløshed erstattes snart af træthed, da du finder dig selv træt af træthed i værste intervaller. Med dette vokser appetitens appetit mere og mere og så lidt mere. Derefter er følelserne løbende overalt.

En gravid dame skal også konstant fortsætte med at markere forandringen i hendes vægt samt en oversigt over hendes tester med hjælp af kalender eller dagbog. Hertil kommer, at livmoderens vækst og ændringerne i tællingen af ​​hjerteblåren hos barnet skal optages. Der vil også være mærkbare ændringer i hormonerne, som bør noteres. Alle disse ændringer vil blive mærket hver måned, og derfor er det vigtigt at lægge mærke til og notere dem.

Se mere: Symptomer på graviditet i 1 st måned

Fosterudvikling af barnet i 3. måned Graviditet:

Processen tager en anden tur med babyen ved hånden, der viser betydelige ændringer.

Særskilt form:

I dag er den lille ærteformede baby, du så i din første måned, ændret til en miniature menneskelig form, hvor hans funktioner langsomt vokser tydeligt hver dag. Hænder og fødder er dannet. I den tidligere måned kunne sporets øjenlåg udføres perfekt, selvom øjnene var tætte. Babyen vejer nu en ounce med 3 tommer lang måling. Dette er en omtrentlig foranstaltning, der varierer fra babyer til babyer. Nogle kan være overvægtige og nogle måske under.

kropslighed:

Babyen har nu udviklet sine øjne under det bløde ansigtslag. Hans hoved bliver nu langsomt proportional med sin krop, da hans krop undergår udvikling sammen med perfektionen af ​​allerede til stede støbte træk. F.eks. Ved omkring denne tid ikke kun fingrene bliver perfekte, kan væksten af ​​bløde negle på det lyserøde kødfulde yderside ses fremtrædende. Ørnene kan nu ses som en lille smule hver dag. Kønsorganerne har nu udviklet sig til det punkt, hvor lægen kan skelne mellem de to køn og fortælle hvilket barns navn man skal lægge sig til.

Se mere: 2. måned Graviditets symptomer

Interne værker:

Internt nu har babyens babyorganer udviklet sig nu. I den tidligere måned begyndte hans hvirvler og lever at arbejde. Leveren da producerede de meget krævede røde blodlegemer. Nu begynder nyrerne at udvikle sig, så i slutningen af ​​denne måned kan din baby filtrere kropsaffald gennem urin ind i moderens krop med navlestrengen, der nu vokser til støtte for kommunikation mellem de to. Hjertefrekvensen er nu fremtrædende end sidste gange med en blød tudende støj, som kan detekteres og overvåges ved hjælp af en simpel Doppler.

En lille hudpleje:

Babyen vokser nu et hvidt voksagtigt stof på sin krop for at beskytte sin hud mod at blive rynket og krøllet. Små hår som strukturer kaldes languors vil snart dække ham for at beskytte hans hud. Barnets hovedbund har nu begyndt at producere keratin, hvilket er vigtigt for hårvækst. Ved udgangen af ​​denne måned kan en lille hårfollikel her og der ses på hans hovedbund.

Knogler:

Dette er den fase, hvor dine barns knogler vil begynde at vokse og styrke. Det kan have fået et barns fulde tekstur, men det vil stadig mangle bevægelser. Leddene og knoglerne vil begynde at udvikle sig og blive hårde en dc b, således at halebenet forsvinder i denne måned. Af denne grund skal indtagelsen af ​​calciumholdige produkter være obligatorisk i denne måned. Mælkeprodukterne, der skal tages frugter, der er rig på calcium.

nyrer:

Nu begynder nyrerne at udvikle sig, så i slutningen af ​​denne måned kan din baby filtrere kropsaffald gennem urin ind i moderens krop med navlestrengen, der nu vokser til støtte for kommunikation mellem de to.

Men disse er kun for øjeblikket indtil moderen letter sig i hendes nye forandringer og atmosfære. Med de forbipasserende dage bliver babyen mere og mere fremtrædende, og med det samme gør moderen også. Det starter med et simpelt æg og sæd mødes, hvor ægget befrugtes til dannelse af en blastocyst. Dette æg udvikler sig senere til et embryo, og i anden måned bliver det til et foster. Den første måned er en hård tid for alle første timere, men med tiden overrules følelserne som mor finder sig mere og mere knyttet til barnet. I løbet af den tredje måned viser babyen et meget stærkt band med moderen, og det er her, hvor alt er lettere.

Moderen selv gennemgår mange forandringer som om hun er i kø med hendes barn. Barnet har nu klart en stærk indflydelse på moderen.

Se mere: 9 måneders graviditets symptomer

Symptomer på 3. måned af graviditet og hvordan man overvinder:

Her er den 3. måned af graviditets symptomer og proceduren for, hvordan man kan overvinde dem.

1. Baby Bump:

Det er den sidste måned, hvorefter du vil forlade den første trimester og træde ind i den anden. Denne måned vil du fremtrædende se din baby bump vokser og strækker æggestokken og maven sammen med det. Selvom indtil nu selv er bumpen blød og ikke over overstiger strækningen. Barnet, der vejer 3 inches inden for et par uger, vil vokse betydeligt og gøre æggestokkene mere spændende. Vælg løs tøj toyboy bomuld materiale, der vil skjule din voksende mave og også vil være gavnligt for betagende. Hvis du ikke har fortalt din familie om din situation endnu, skal du straks tale med dem, da snart nok vil de bemærke, at du bærer hele tiden ud og sætter ting sammen.

2. Søvnløshed og træthed:

Med babyen går moderen nu også gennem forandringer. Det skyldes, at barnet nu vokser, hvorfor der er gode forandringer i. Morgenmorgen sænker langsomt. De søvnløse nætter finder dig nu snorkende væk til dybden af ​​natten uden bekymring. Det hyppige behov for at urinere går nu langsomt ned. Men med dette bliver træt og træthed en dagligdags følgesvend. Selvom følelserne er indeholdt og kontrolleret nu, vil der ofte være stressende følelsesmæssig depression over smålige forhold. For at komme over alle sådanne problemer er sengeluft med regelmæssigt interval af rutinearbejde og andet stressende arbejde nødvendigt. For mere vejledning kan du også rådføre dig med de ældre kvinder i din familie for at undgå problemer. For arbejdende kvinder er det tilrådeligt at tage barselblad fra kontoret eller reducere arbejdstiden til komfortniveau.

3. Depression:

Nu er det tid, hvor alt kommer til at synke ind. Du skal snart være en mor. Dine dage som en ubekymret kvinde er forbi. Til top at du er ny i spillet og alt er ved at ændre sig. Det kan alle blive overvældende, og kan ofte føre dig til at få aldrig endelige tanker og dermed falde ind i den fælles Nintendo moderskabsdepression. Dette er nok det rigtige tidspunkt for dig at sutte i din depression og gå med i disse børnepasningskurser sammen med de andre forventer mødre. Det dræber ikke kun din depression, du laver nye venner, der deler deres erfaringer og deres måde at håndtere situationer på. Du kan altid tage et signal fra dem. Klasserne vil også hjælpe dig med at vide bedre om børnepasning før og efter fødslen.

4. Afladning:

På grund af ændringerne i hormonerne kan du opleve vaginal udslip, som kan være lidt mere end de første to måneder. Sørg for, at det ikke skader dit helbred og hygiejnen. Grunden til at holde hygiejne er at beskytte dig mod gærinfektion. Hvis udledningen mærkes, skal man rense området med vand og bruge et rent håndklæde til at tørre op. Hævelse i bækkenområderne vil også blive bemærket for få, der kan overvindes med ispakker. En passende mængde vandindtag hjælper dig meget med at slappe af i denne periode. For at hjælpe dit bækkenområde til at udvide uden problem, skal løse undertøj anbefales at blive båret.

3. måned af graviditetsaktiviteter:

Hver måned er en udfordring i sig selv, men for at undgå alle forespørgsler i dit sind og for at undgå stress er alt hvad du skal gøre at lave en tidsplan for arbejdstid, hviletid, kostplaner og doktorgradsbesøg. En fast sovetid tilføje hold også besluttes, da det vil hjælpe med at holde stress væk og hjælpe din baby udvikle sig indeni. Også motion og gåture, yoga og meditation er vigtigt, så give tid til sådanne aktiviteter også.

Kost og motion for 3. måned Graviditet:

Kost:

1. Vand:

Vand er vigtigt, da det er en høj hydrationskilde. Det kan tages direkte eller også gennem kosttilskud som frugter rig på vand. Det hjælper dig også med at gå i vægt eller er nyttig til at opretholde vægten i graviditeten.

2. Korn, frugt og grønt:

Din læge skal have slået dig med jerntilskud, men du kan stadig gøre med nogle diætændringer. Frugter såsom en dc appelsiner, æbler, kokosvand osv. Er tilrådelige, som er rige på jern. Grøntsager som kartofler, broccoli, laks, nødder osv. Og andre produkter som jordnøddesmør, æg, bønner, korn osv. Anbefales at have en afbalanceret kost rig på jern og vitamin B6.

3. Fiber:

I udviklingsfasen af ​​livmoderen og spædbarnet indeni er det nødvendigt at tage frugt og grøntsager eller diæt rig på fibre. Dette vil styrke livmodervæggene og også hjælpe barnet med at udvikle sig. Frugter som granatæble, appelsiner, ananas, æbler osv foretrækkes i denne fase.

4. Kalsium:

Den tredje måned af graviditeten er den måned, hvor dit barn vil udvikle det er knogler og styrke det. For dette er den kost rig på kalcium som mejeriprodukter og bananer mv tilrådeligt at blive taget. Calcium tabletter bør også tages, hvis det kræves af læger recept.

5. Kød:

De fleste kød er sikkert at blive forbrugt i løbet af graviditeten, selvom hvidt magert kød bør indulges i mere. Fisk og svin bør undgås for enhver pris, da de kan være fatale for barnet. Kylling og fisk på den anden side kan være en god kilde til protein, forudsat at de er kogte godt.

Dyrke motion:

1. Maveøvelse:

Læg ned og strække din krop, mens du trækker vejret ind og trækker din mave. Nu ved at trække vejret, skub maven tilbage til den første position. Dette skal gentages 5 gange om dagen.

2. Leg øvelse:

Sid med benene foran og læg hænderne på knæleddet. Strek en efter en begge knæene og bring den til den oprindelige position. Gør det 5 gange for at strække dine hofter og ben.

3. Cykling øvelse:

I denne måned vil det være svært at håndtere og reducere også fedtet med fedt. Dette skaber strækmærker på maveområdet. Således kan det reduceres eller styres af cykeløvelsen, men det bør ses, at det ikke skader kroppen.

Sex under graviditet i 3. måned af graviditet:

Den tredje måned i graviditetscyklussen er meget vigtig. I denne fase er der en blanding af stress, spænding og andre følelser, der kan påvirke parternes sekundære liv. Det er tilrådeligt at frigive stress gennem seksuel aktivitet, som ikke er skadelig for barnet med nogle forskellige holdninger. Det er også tilrådeligt ikke at bære sex, hvis lægen nægter.

Tips til at overvinde stress under 3. måned Graviditet:

 1. Du kan blive stresset om en masse ting i denne måned. Fortsæt med at tale med din læge hele tiden for at holde dine følelser under kontrol. En rekord af dokumenter skal opbevares et sted rundt for at undgå ubrugelig besvær og ekstra stress før hver checkup.
 2. Har en støttegruppe, der kan fortælle dig om deres egen stress, så du kan hjælpe hinanden hele tiden med hvad du selv går.
 3. Tag en masse hvile og træne godt, når du kan, da yoga og søvn er de to ting, de fleste kvinder, der er gravid, sværger ved.
 4. Du kan tænke på at søge terapi, hvis din stress er alvorlig. Men ellers skal det være med at snakke med luften, når du taler med din partner.
 5. Når første trimester kommer til en ende, se tilbage på din mindeværdige rejse og hvor langt du er kommet. Dette vil give dig positivitet, som er meget nødvendig for at overvinde stresset.

Medicinske behandlinger og checkup i 3. måned af graviditet:

De fleste medicinske behandlinger og checkups på dette stadium vil indeholde en detaljeret rapport om dig og dit barns helbred. Dette vil gøre det nemt og forståeligt for dig, og du vil være i stand til at vide, hvad du bevæger dig hen imod. Få medikamenter tilrådeligt for gravide kvinder er som nedenfor:

 1. Aches-acetaminophen. Forglem ikke Ibuprofen og Naproxen.
 2. Allergi-Antihistaminer eller et tip af Ioratadin. Tilbagekalde brugen af ​​Pseudoephedrin og Decongestants for eksempel Phenylylein.
 3. Hoste-Dextromethorphan.
 4. Forstoppelse-Metamucil. Undgå afføringsmidler og mineralolie.
 5. Halsbrand-antacida.

Tips og forholdsregler:

 1. Prøv at justere tyngdepunktet med din voksende baby bump godt. Undgå at bære hæle på dine gåture.
 2. Diætning bør være sund. Undgå alt, der kan forårsage surhedsgrad eller halsbrand, som junkfood. Drik masser af vand.
 3. Få mindst 10 timers søvn. De fleste søvnløse mødre giver undervægtige babyer som det er kendt.
 4. Interaktioner med lægemidler kan være skadelige i din situation. Sørg for at spørge din læge, inden du begynder at tage medicin.
 5. Fortsæt med hvad der skal komme. Gå tøj shopping og baby proof huset på forhånd.

Graviditeterne på dette stadium skal have nogle alvorlige opmærksomheder, som du er i den sidste måned i første trimester. Hvis der træffes passende forholdsregler, skal du gøre det igennem næste trimester lige så smidigt som denne.

Pin
Send
Share
Send