Skønhed og mode

10 Smukke Marathi Mehndi Designs med billeder

Pin
Send
Share
Send


Siden oldtiden har mehndi sin egen betydning, mens man fejrer enhver form for funktion eller lejlighed. De anses for at være en frygtelig begyndelse for ethvert nyt livsstil. Men med ændringen i mode og kunstneriske tendenser tog mehendi design også nye ideer og mønstre.

I dag har kvinderne mange designs at vælge som indiske mehndi designs, arabiske mehndi designs, indo- arabiske mehndi designs, marokko mehndi designs og meget mere. Blandt dem har et Marathi mehandi design sin egen charme og betydning.

2018 Seneste Marathi Mehndi Designs:

Lad os gå igennem nogle meget brugte Marathi mehandi designs til at dekorere hænderne.

1. Kong og dronning Marathi Mehndi Design:

Et bredt accepteret brud Marathi Mehndi design er Dronning og Kong Henna kunst. Den mehandi omfatter små kurve design, der omgiver billederne af en konge og en dronning i centrum af palmerne. Fingre, håndled og underarm har givet et meget tungt design med spiral, paisleys og blomstermønster.

2. Patola Zari Arbejd Marathi Mehndi Design:

Ønsker du at give hænderne et lignende design, der passer til den outfit eller saree, der skal bæres på bryllupsdagen, Marathi mehendi, som får lignende mønstre, at patola eller saree vil blive dekoreret med i zari arbejde. Det er også kendt som broderi mehndi designs, der har en enorm dille omkring dette design.

3. Sort Henna Marathi Mehandi Design:

Dette er et andet mehandi mønster, der er lavet med en sort farvet henna mehndi kegle. Den mørke sorte farve efterlader et godt udseende til bruderne, hovedsagelig til Raja Rani design. De kurvede mønstre ser fint prægede på hænderne for at gøre dem meget designet og give en fantastisk afkøling.

4. Grafiske Marathi Mehndi Designs:

Dette er ret løbende design i Marathi Mehendi design, der er lavet med grafiske mønstre som cirkulære prikker, kvadrater, trekanter osv. Bredt kendt som Jaali Mehendi Design, anvendes det for det meste på benene fra fødderne til knæene til bruderne. Denne form for design vil være god til bryllupper.

5. Ancient Full Hands Marathi Mehandi Designs:

Ønsker at give bruden et gammelt preg med mehendi design! Marathi henna kunst i denne kategori indeholder figurer inspireret af billeder af Gud og Gudinde, Bruden og Brudens design er udvalgt af smykker og meget mere. Designet følger en vinstypestrøm på hånden med tykkelsen af ​​designet.

6. Bred Marathi Mehendi Designs:

Hader at anvende de behagelige mehandi designs! Leder du efter noget med en moderne eller arabisk design touch! Applaternes hænder forbliver tomme ved få huller fra mehndi, og det er derfor et åbent og frit design. Inspireret af det arabiske design, er det lavet af blomsterkransdesign med flere andre charme.

7. Påfugl inspireret Marathi Mehandi Designs:

Påfugl design betragtes som de ældste designs i mehandi. De er nu bare moderniseret med enkle kurver uden et ordentligt påfugl ansigt. Designet er meget omfattende Marathi mehendi design i små kurver og små charms til et snugglet design, der strækkes til håndleddet.

8. Underarm Marathi Mehandi Design:

Dette design er på bagsiden af ​​hånden: fingrene er fuldt dækket af designet med forlængelsen mod håndleddet er alle dækker. Det andet punkt at bemærke i dette design er, at mens det grundlæggende mønster af designet på hånden er det samme, varierer mønstrene betydeligt for at give et bedårende udseende.

9. Motiv Marathi Mehendi Designs:

Motivdesignerne er et af de nyeste designs i Marathi Mehndi, de er designet separat og giver huller på palmerne, håndleddet og også på underarmen med blomstermønstre. Designet omfatter også knopp og vener design i dobbelt farve effekt for at gøre det mere elegant, dette vil være velegnet med traditionelt slid.

10. Kombiner hjerte Marathi Mehndi Designs:

Den mehandi design i Maharashtrian kategori giver en kunstnerisk kombination af designet, hvor et enkelt design er opdelt i to dele for begge palmer. Designet er lavet med et stort hjerte, der er omgivet af mange små design, som vil blive anvendt let og også vil være godt til små lejligheder.

Konklusion:

Marathi Mehndi Designs giver generelt et strejf af de traditionelle former. Der er stadig nogle landsbyer i Maharashtra, der designer mehendi på hænderne ved hjælp af stokke i stedet for kegler, der giver dem den mørkeste mulige farve. Vælg mellem forskellige Marathi motiver for at pryde anklerne, ryggen, midriffen, arme og lige håndled for at få et mehndi-design til denne bryllupsår.

Se videoen: Формула любви так и больному легче, коли доктор сыт.avi (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send