Skønhed og mode

15 Moderne Chikankari Kurti Designs til 2018

Pin
Send
Share
Send


Chikan Kurtis er utroligt sofistikeret og yndefuld. De indviklede designs, pastellfarverne og designernes enkelhed gør dem til et uimodståeligt køb. Der er utallige, ualmindelige og moderne stofvalg, farvekombinationer og broderimønstre. Der er mange håndstitchede beklædningsgenstande, der tilføjer beklædningsgenstandens originalitet og charme. Lav et valg, der vil bryde monikoni chikankari med en sammensmeltning af 'Zardozi', 'Aari', 'Abla' og 'Kaamdani' med 'Muqaish', der er sammensat for at intensivere og forstærke kurtiets skønhed.

Bedste Chikankari Kurta Collection for 2018:

Her er et par chikan arbejde kurti design, der vil give dig en ide at gøre et bedre valg, mens du køber chikan kjoler.

1. Chikan Hand Broderet Short Black Top:

Sort er den farve, som de fleste kvinder har tendens til at vælge til en daglig slitage kjole. Her er en smuk klassisk sort chikan kurti, der er en håndbroderet kort top lavet af Faux Georgette materiale. Det er en front knapet shirt-type kurti med en kort mandarin krave. Den forreste del er fyldt med delikat chikankari arbejde af murri og køl kangan type. Du kan bære det med jeans eller hvide leggings, black ballerina sko og oxiderede øreringe - et fængslende og betagende udseende. Det er en vidunderlig college slid.

2. Lang flerfarvet Chikan Kurti:

En udsøgt og lækker lang Chikan Kurti lavet af chiffon materiale, med indviklede håndlavede designs broderet over hele forsiden. Den har lange ærmer med chikan kari arbejde på enden af ​​ærmerne og blomstre helt op til skulderen. V-halsen med en kort stående krave siver ind i en kort knæk. Det mest spektakulære og slående træk ved denne kjole er chikankari-arbejdet, der er håndlavet af flere farver. Dette giver et slående kig på kjole.

3. Pink and Green Chikan Kurti:

Denne kjole er dygtigt designet i nuancer af lyserød og fluorescerende grøn. Den er lavet af georgette materiale og elegant broderet overalt med blomsterdesign. Den har en V-hals. Halskanten, armåbningerne og hæmmen har alle en delikat rørledning, der giver finessen til kjole.

4. Pastel Hvid Chikan Kurti:

En tiltalende White Chikan Kurta af Terry Rubia materiale. Det er blødt at røre og meget behageligt, en kort kurta med V-hals ledsaget af en kort knæk og lange ærmer. Den har en kombination af chikan kari arbejde - hvide og pista grønne tråde. Den pista grønne chikan kari er lavet på nakke, hæmme og ærme ende. Denne ene er et perfekt slid til aftenen. Det kan også bruges til kontor eller college. Brug med matchende leggings eller Patiala eller endda jeans.

5. Lucknow i White Chikankari Kurti Anarkali:

En vidunderlig hvid chikankari kurta i Anarkali stil og den mest slående træk er den hvidfarvede tråd, der anvendes til broderi, hvilket gør det til et meget engels udseende. Det er en fuld længde Anarkali Kurti med rund hals og ærmer. En fuldstændig retfærdig kjole, der gør personen til at føle sig ude af verden. Det opfylder modetrenden, da det har et særligt Aari Chikan-arbejde både på forsiden og bagsiden - hele tiden. Halsen og ærmerne er trimmet med en delikat blonder.

6. Gul Anarkali:

Få indstillet til at skinne med denne gule Faux georgette chikankari kurtis. Det er stilfuldt broderet med "Phanda" & "Keel Kangan" sømme ved hjælp af hvid tråd. Blomsterne og bladene er broderede og dækker hele forsiden af ​​kjole og på bagsiden er en enkelt blomst. Nakke og ærme er broderet med en dobbelt linje, før de falder ind i havet af blomster. Par det med tynde jeans til et trendy afslappet look. Du kan også vælge bukser eller hvid chudidhar.

7. Hvid og lyserød Chikan Kurti:

Dette er en meget enkel, delikat og smuk Kurti med rund hals og ærmer. En hvid kurti med fantastisk chikankari arbejde udført med pink tråd. Den vigtigste tiltalende karakteristika ved denne kjole er de forskellige slags sømme, der anvendes til hals, ærmer og hæmme. Hele den forreste del af kurta er dækket med blomsterdesign og der er et lappearbejde på bagsiden. Denne kjole er sikker på at tilføje elegance til din charmerende personlighed.

8. Red Lucknow Chikan Kurti:

En fuld længde kurta lavet af rød faux georgette materiale og læsset med chikankari arbejde overalt. Det har en designer V-hals. En rød og hvid stribe grænser nakken og løber helt ned i midten for at give den et egyptisk udseende. Hele kjole er dækket af fin chikankari af murri, skygge og kangan type arbejde. Den leveres med tre slidser. Så gør dig klar til at male byen rødt med denne blændende skønhed parret med skinny jeans eller hvide chudidhar eller palazzo bukser.

9. Black Chikankari Kurti:

Du vil være på toppen af ​​zenit med denne håndbroderede kurti. Du er sikker på at være centrum for rampelyset på din arbejdsplads med denne etniske kurta. En attraktiv kombination af sorte og gyldne farvede tråde er blevet brugt til de traditionelle chikansting som "Bakhiya", "Phanda" osv. Kurti har en kravebånd, der efterfølges af en åben plade med gyldne rørledninger, der løber ned i bunden. Det har også "Jaal" mønster broderet på forsiden og bladmotiver overalt. Hold det med hvide palazzobukser og oxiderede smykker og se ud i smadre.

10. Casual Cotton Chikan Kurti:

Omdefinere dit afslappede look med disse lyse orange bomuld chikankari kurti. Det er et paradigme med klassisk håndbroderet chikankari arbejde udført med fawn farvet bomuld tråd. Håndværkerens fantasi er skildret smukt i denne skabelse. Materialet er let, let at vedligeholde og meget behageligt at bære. Par med kontrastfarvede chudidhar eller palazzobukser eller salwar og flad fawnfarvede chappals - og du skal se ud som en himmelsk skønhed.

Se mere: Håndarbejde Kurtas

11. Chikan Kurta for Men:

Hvem sagde Chikankari Kurtis designs er kun til kvinder. Her er en klassisk blå bomuld Luck nowi håndbroderet Kurta til mænd. Så mænd gør sig klar til at gøre plads i din garderobe til dette eksklusive stykke. Den har en mandarin krave, der trækker sig ind i en knap. Den er broderet med delikate chikankari-sømme som "UltiBakhiya" "Pechni" osv. Lyseblåfarvet trådarbejde, der bruges til broderiet, gør det meget enkelt, men det giver dig et fortryllende udseende. Stoffet er yderst komfortabelt og udviser sofistikering og klasse. Du skal helt sikkert blive komplimenteret for din dressing stil, når du lag det med churidhar og mojaris.

12. Hvid og Blå Kaftan Chikan Kurta:

En perfekt kort readymade chikan kurtis at parre med mørkeblå jeans og få alle dine venner til at blive jaloux. Denne kurta er ikke den normalt stylede, men er en kaftan-stil chikan-arbejde kurta med en V-hals og korte udvidede ærmer. Den har en lige hæmning men ingen spalter. Udsøgt blomst og blade mønster pryder halsen. Træk streng ved brystet fastgjort med dejlige blå kvaster. Dette er parret med tynde jeans og chappals for at få dig til at se fantastisk attraktivt ud.

Se mere: Readymade Kurtis

13. Cotton Asymmetric Chikankari Short Kurti:

En fantastisk kort beige bomuld chikan kurti design med en asymmetrisk hæmme er meget forlængende, når de er parret med hvide palazzo bukser. Den leveres med hele ærmer og en simpel, men elegant rund hals. Det draperer dig smukt og et dejligt tøj til fester. Et afdæmpet chikankari arbejde udført på oket. Denne outfit giver dig et magisk udseende af flamboyant stilstilstand.

14. Cotton Chikankari Mukaish Short sleveless Kurti:

Dette er en helt trendy kort casual kurta at bære og arbejde på. Det er specielt skræddersyet af fint bomuldsstof for at give dig det bedste af komfort, mens du arbejder. Den er ærmerøs og kan parres med jeans, trykte eller glatte bukser. Det chikankari mukaish arbejde er gjort helt over fronten og giver det et modigt udseende. Du skal bare dække dig selv med en stjal og være et stilikon på din arbejdsplads.

15. Lavendel chikankari kurti:

Mesmeriserende og forbløffende kort lavendel farvet anarkali kurta med betagende chikankari arbejde udført med hvid og lilla tråd. Den har en rund hals og lange ærmer. Det kan bæres med hvid eller lilla chudhidhar og en matchende dupatta. Denne kjole ligner chikankari arbejde på en anden omend traditionelle platform. Det er afslappet kontor slid kjoler, som helt sikkert vil gøre de andre grønne med misundelse.

Der er mange maskinbroderede kjoler til rådighed på markedet, så dobbelt kontrol før du køber. Den bedste måde at finde ud af, er at se på bagsiden af ​​stoffet. Maskinbroderi vil være pænt og ensartet, mens håndbroderi vil have løs tråd og knuder. Prisintervallet og kostprisen for beklædningen afhænger generelt af arbejdets finesse, stoffets renhed og det ualmindelige design. Forskellige muligheder for chikankari arbejde som - Bakhiya, Fanda, Shadow, Murri, køl n Kagan, Bijali, Darz, Jaali, etc. er tilgængelige for dig at foretage et valg.

Se mere: Georgette Kurtis

Se videoen: chikankari palazzo pants. palazzo pant with chikankari embroidery (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send