Skønhed og mode

9 Berømte Designer Diamond Jewellery Designs

Pin
Send
Share
Send


Diamanter er en af ​​de sjældneste og mest værdifulde mineraler. Diamanter er elsket af alle. De har en stor brug i smykker industrien på grund af sin snob appel, da diamanter er dyre og er et symbol på status. For at imødekomme kundernes krav til nye design er mange designere kommet op.

Seneste Designer Diamond Smykkesæt:

Her er de øverste 9 indiske designer diamant smykker design til kvinder er som følger.

1. Simple Designer Halskæde Sæt til enhver lejlighed:

Denne diamant sæt har et fantastisk design. Den har en diamant choker plus halskæde, der går godt med hver lejlighed. Denne designer diamant smykker har et moderne såvel som etnisk udseende. Den har en smuk diamantindstilling med nogle rubiner og perler for at give det et elegant udseende. Dette er et meget kreativt design udskåret af top diamantsmykker designere.

2. Designer Stud øreringe med cirkelformet ædelsten:

Disse er øreringe med ca. 1 karat diamant og safirsten indlejret i midten. Dette har en fremragende diamantskæring med et fascinerende design. Dette har sikre skrue tilbage lukninger, der giver komfort med skønhed. Det har et sofistikeret, kongeligt udseende, der skal bæres ved specielle lejligheder såvel som i fester. Dette vil se godt ud på kvinder i alle aldre.

3. Captivating Designer Diamond Ring:

Dette er en diamantring på en metalindstilling med den perfekte 1 karat diamant i midten. Ringen har et karakteristisk udseende, der går godt ved alle lejligheder. Det har et indviklet designarbejde lavet af top designer smykker for at give det det rigtige elegante udseende. Det er en klassisk inspireret ring, som er et perfekt eksempel på smukke diamantsmykker.

4. Designer Heavy Diamond Halskæde til Brude:

Dette er en diamant og guld choker sæt til glædelige lejligheder. Dette har et tungt og indviklet udseende. Den har den perfekte indstilling af dråberne i slutningen af ​​halskæden med små rubiner og smaragder for at give det et sofistikeret udseende. De matchende øreringe fuldender sættet. Diamanterne er perfekt til at fremhæve guldet. Det er alt i alt et komplet og elegant sæt.

Se mere: Seneste diamantsmykker

5. Designer hvide diamant øreringe med perle:

Disse er hvide diamantøreringe med koboltblå ædelstene indlejret i dem. Perledråberne i midten giver det et sofistikeret udseende, der passer til alle fester og lejligheder. Disse øreringe har en fremragende diamantskæring med indviklede blomsterdekorationer. Det ville gå godt med kvinder overalt og er designet af top diamant smykker designere.

6. Designer Diamond Armbånd til kvinder:

Dette designer armbånd har et unikt design. Det er besat med diamanter og har gulddesign på det også. Designet er forskelligt fra normale smykker design. Det giver hånden et meget elegant og charmerende udseende.

Se mere: Nakshatra Guldsmykker

7. Designer Nose Ring Smykker:

Næse ringe som disse ser smukt på bruden og er velegnede til brude slid. Den er lavet af guld og er besat med diamanter. Det har et smukt design et luksuriøst udseende.

8. Moderne Designer Uncut Diamond Sæt:

Denne diamantsmykke har et eksklusivt design og er lavet af uskårne diamanter. De to påfugle ser strålende ud med matchende øreringe. Det er virkelig et pustende stykke.

Se mere: American Diamond Smykker Sæt

9. Designer Jhumka Øreringe:

Disse er en kombination af jhumka og øreringe. De ser meget smukke ud på grund af deres elegante design. De har et tungt udseende og vil se godt ud på traditionelt slid.

Diamant designer smykker er altid i høj efterspørgsel, fordi de er ideelle til bryllupper, og alle leder efter eksklusivt designer slid ved sådanne lejligheder. Man kan vælge designere i henhold til deres budget.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send