Tattoo Designs

9 Nye Angelina Jolie Tatoveringer og Betydninger

Pin
Send
Share
Send


Vi kender alle Angelina Jolie som en berømt skuespillerinde og beundrer hende for hendes smukke ansigt og attraktive personlighed. Men gør du det, at hun også er en stor tatoverings elsker også, og hun bliver præsenteret i magasiner og aviser nu og da på grund af hendes nye tatoveringsdesign. Hun har dusin tatoveringer på hendes krop, og hun holder også på at prøve nye designs.

Angelina Jolys Tattoo Betydninger:

Tatoveringslæreren Angelina Jolie har en hotteste kvindelige berømthed, der gør hendes ekstra skønhed gennem tatoveringer. Her er en liste over 9 bedste Angelina Jolie tatoveringer, der gør et vidunderligt udseende.

1. Angelina Jolie Arm Tattoo:

Disse geografiske koordinater tatoveres for at dække det område, hvor tidligere en dragetatovering og navnet på hendes ex-husband Billy Bob Thornton blev indgraveret. Disse koordinater er breddegrader og længder af de forskellige steder, der ligger tæt på hendes hjerte. Følgende er betydningerne af det samme:

  • 1st - Placer i Cambodja, hvor Maddox (søn) blev født.
  • 2nd - Placer i Etiopien, hvor Zahara (datter) blev født.
  • 3rd - Sted i Namibia, hvor Shiloh blev født (hendes datter fra Brad Pitt)
  • 4th - Placer i Vietnam, hvor Plax Then (søn) blev født
  • 5th - Steder i Frankrig for hendes tvillinger Vivienne og Knox
  • 6th - Brad Pitts fødested i Oklahoma

2. Angelina Jolie Tiger Tattoo on Back:

Tiger tatoveringsdesign er en af ​​de mest elskede tatoveringsdesign blandt alle tatoveringselskere i hele verden. Angelina har en stor Bengal tiger tatovering på hendes lavere ryg. Denne tatovering er 12 tommer lang og 8 tommer bred.

Denne tatovering blev udført i Bangkok i 2004, og det siges at det tog hele komplet 2 timer at få denne tatovering færdig. Denne tatovering blev lavet for at glæde og fejre hendes cambodjanske statsborgerskab. Og det mest interessante faktum bag denne tatovering er, at dette var tatovering blev lavet i en typisk traditionel thailandsk stil ved hjælp af en manuel nål.

Se mere: Øjenbryn Tatovering

3. Angelina Jolie (xiii-13) Tatovering på Arm:

Angelina havde denne tatovering på sin venstre inderside. Hun vælger denne måde at udtrykke, at hun ikke tror på overtro, da nummer 13 anses for uheldig i mange dele af verden.

4. Angelina Jolie Arabisk Tattoo:

Hun har denne arabiske tatovering på armen lige under albuen. Denne tatovering er i arabisk script, hvilket betyder 'beslutsomhed', som klart viser den hårde beslutning om hendes arbejde mod hendes arbejde og liv.

5. Angelina Jolie Mother Tattoo Art:

Angelina Jolie har bogstavet M-tatovering på sin håndflade. Det siges, at hun fik dette indgraveret som en erindring for sin mor sent Marcheline Bertrand. denne er tegn på den rene kærlighed til mor.

6. Angelina Jolie bogstaver tatovering på bagsiden:

'Kend dine rettigheder' er en simpel teksttatovering mellem hendes skulderblad. Den er indgraveret i gotiske skrifttyper. 'Kend dine rettigheder' er faktisk titlen på sangen, som er fra et af hendes yndlings bands. Dette er et levende og stærkt eksempel på, hvordan musik påvirker vores liv og vores tanker.

Se mere: Megan Fox Tattoo Designs

7. Angelina Jolie Buddhist Pali Incantation Tatovering på skulder:

Denne tatovering er placeret på angelina venstre skulder og blev gjort på et hotel i Pathum Thani, som er 16 miles nord for Bangkok. Det er en buddhistisk Pali-incantation, som er i et Khmer-script. Dette er faktisk Cambodjas sprog. Det siges, at hun fik denne tatovering indgraveret for at beskytte sin søn Maddox og sig selv fra uheldet.

8. Angelina Jolie Tatovering på Hip:

Denne store kryds tatovering sammen med en latinsk sætning blev gjort for at dække mærkerne af tidligere fjernet lille dragetatovering. Den her beskrevne sætning er "Quod me nutrit me destruit", som betyder "hvad nærer mig, ødelægger mig".

Se mere: Beckham Tatoveringer

9. Angelina Jolie Tatovering Kunst på håndled Område:

En runestil tatovering er et meget almindeligt design og mest elskede design med nordmenn. Denne rune stylet tatovering, der er på hendes håndled, er faktisk et brev H. Nogle siger, at hun fik dette gjort for at udtrykke sin kærlighed til enten hendes forkærlighed Timothy Hutton eller hendes bror James Haven. Men uanset hvad der er historien bag denne tatovering, elskede jeg bare designet.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Se videoen: This Guy Got A Disastrous Tattoo Of Angelina Jolie! Viral Video! (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send