Skønhed og mode

9 Seneste og Cool School T-Shirts Design Idéer

Pin
Send
Share
Send


Skolerne bør ikke kun koncentrere sig om studier, men også de outfits, som børn er glad for at have på. Uniformer tages i betragtning under den britiske regel og blev som sådan fortsatte indtil i dag. Intet galt i det, men i det mindste bør bæres som efter elevens komfort og skal passe til de miljømæssige forhold, hvor vi bor.

Stilfuld og behagelig skole T-shirts til børn med billeder:

Nedenfor er nogle af kollektionerne af børns t-shirts, der anses for at være top 9.

1. Striped School T-Shirts:

Denne grå skyggefulde og grønne stripede T-shirt er af T-shirts fra Collar type skole. De fleste af skolerne her i Indien vælger de dovne nuancer som grå. Og her i dette tilfælde forstærker en lille smule grønne striber og skolens logo T-shirt-designet.

2. Fuld ærmer skole T-shirts:

Disse High School T-shirt designs, er mest foretrukket af skolerne, som ligger under de kølige vejrforhold. Kropsdelen af ​​denne t-shirt er hvid skyggefuld og ærmerne er i rød med lukket hals. Ærmer er fulde, så de får god blødhed deres hænder og beskytter huden mod solstråler på jorden.

3. Halv og halv skole T-shirts:

Denne t-shirt til skole hedder halv og halv. Da de to nuancer er præget på den, i lige store mængder. Her er de valgte farver hvid og mørkeblå. Som foretrukket af de fleste af skolerne, er det nakke type er collared en.

4. High School T Shirts:

Denne cool t-shirt, der er vist i ovenstående link, har en stor størrelse på high school-logoet på den. Det er en typisk blå skygge T-shirt med hvid farve påtegning i sit logo. Denne type T-shirts foretrækkes af de skoler, der har brug for offentligheden af ​​deres egne logoer.

5. Plain School T-Shirts:

Det er en almindelig en farve t-shirt design til skole. Denne smukke gule skyggefulde t-shirt indeholder en halshals i halsen og har også sin skoleemblem indlejret på den. For nem at bære, har den tre knapper til at åbne halsen. Kids vil nyde denne t-shirts til deres skole hele dagen stuff.

6. Fremhævede Collar Type Skole Shirts:

Den har forskelligartet kravefarve valgt i forhold til legemsskyggen for at fremhæve den. Denne skole t-shirt design foretrækkes, når der er en nødvendighed for et formelt slid.

7. Skole T-shirts med fulde bukser:

Her kommer t-shirt design til skole med et sæt fulde bukser. Den valgte farve er ekstraordinær og attraktiv. Børn elsker at bære sådanne slags samlinger.

8. Sporty School T-Shirts:

Cheer up tage et kig ind i disse specielle skole ånd t-shirts, da de bruges som sportsdags slid. Skoler med uniformer på alle dage foretrækker en sådan T-shirt til at bære på sportsdagen. Denne slags t-shirts foretrækker mest af skolens drenge, du finder dem også i fodbold.

9. Kids School T-Shirt sæt:

Her kommer det med sæt af matchende bukser. Børnene vil gerne have det på grund af materialets komfort og på grund af den lette at have på. Denne samling leveres med forskellige farver og med forskellige størrelser.

Iført den konventionelle type skoleuniform som en daglig rutine, får børnene keder sig af det. Derfor ændrer de fleste skoler i dag til begrebet trendy t-shirts. Du får passende valgmuligheder, mens du tjekker komfortskole t-shirt, denne type t-shirt giver det meste af skoleafdelingen, så det bliver nemt at diskutere disse ting med dit barns skolelærer.

Pin
Send
Share
Send