Skønhed og mode

15 nyeste og stilfulde fest bærer kurtis til piger

Pin
Send
Share
Send


Smukke designer kurtis med leggings, patialas eller pallazos er den nyeste trend i fest slidstøj til kvinder. Med den skiftende tendens, skal pat teen teenage parti slid kurtis i din garderobe også ændre sig. Disse partier bærer kurtis til kvinder kommer i forskellige designs og mønstre efter forskellige begivenheder. Designer fest slid kurtis kan bæres på alle former for fest som bryllupper eller festlige festligheder. Party wear kurti er noget, alle piger skal have til store og festlige lejligheder.

Disse kurtis kommer i mange kontrastfarver og designs. Fra elegant til stilfuldt og fra mode til sexet er der en kurti for alle valg af tøj. Ikke kun de traditionelle mønstre, men mange festklæder kurtis har endda moderne snit og design. Ved at vælge den rigtige stil af de seneste festlige slid kurti design og kombinere med de rigtige tilbehør, kan vi skabe det bedste udseende at være stjerne hver aften.

Bedste og stilfulde fest iført Kurtis For Girls:

Her har vi nævnt 15 bedste og unikke designs og varianter i party wear kurtis.

1. Forklæde Style Kurti:

Disse smukke designerpartier bærer lange kurtis har en dejlig cremefarve og ovenover er det det smukke indigo farvede forklæde stil stof med gyldent broderi arbejde. Broderiet på stoffet og dets længde gør det til at være meget elegant og smukt. Dette er en meget dejlig fest slid bomuld kurti, der skal bæres overalt.

2. Traditionelle Kurti:

Denne fulde længde er en af ​​de bedste indianske slidkurtis. Den smukke orange rød farve på festen bærer kurta design og dens fulde længde mønster gør det ser meget elegant og traditionelt. Det kan også kombineres med en almindelig Ken hænger i stedet for en hvilken som helst typisk bund. Dette vil skabe en kjole som kig på kurti.

3. Flerfarvet Kurti:

Rød og orange betragtes som de mest lovende farver i den indiske kultur. Fancy party wear kurtis som denne gør dig til at se fantastisk ud. Højt lavt snit af festen kurta og den kontrasterende farvekombination og broderiarbejdet forbedrer skønheden.

4. High Neck Style Kurti:

Lynlåsemønsteret sammen med det forreste spaltemønster er den bedste funktion af denne festklæde kurta til damer. Dette er den bedste type af lige lange kurtis fest slid. Den dejlige farve med det glitrende print gør det endnu bedre. Dette er en meget elegant udseende kurti for fester.

5. Jacketed Kurti:

Dette er en vidunderlig feststole kurta til kvinder, der har et smukt jakke mønster over det. Kombinationen af ​​rød og sort og det indviklede broderiarbejde på jakken gør det til at se udroligt smukt ud. Kombineret med pallazo eller kr hænger denne kurta kan skabe vidunderligt set.

6. Indo-Western Kurti:

Dette er den mest trendy type festkurtis i dag. Dette er sammensmeltningen af ​​indiske og vestlige modetrends. Også denne kurti har et smukt to senere mønster, der gør det til at se helt dejligt ud. Farvekontrasten på denne kurti er fantastisk.

7. Gown Party Wear Kurti:

Denne kurti ser ud som en komplet kjole i sig selv. Dette er et af de bedste fest slid kurti mønstre på grund af dets unikke look og stil. Det gyldne design på det og de ekstraordinære tunika motiver tilføjer til sin skønhed.

8. Trendy Designer Kurti:

Dette er en anden stil i festen slid kurtis til kvinder med det nedadgående mønster. Den hvide semi-sheer stof af denne kurti har blomsterbroderi i rødt. Det indviklede broderi på stoffet gør det til at se meget vogue og stilfuldt ud.

9. Sheer Kurti:

For de piger, der foretrækker et mere sexet kig på fester, kan man vælge sådanne kurtis. Stilfuld fest slid kurtis som denne er meget smuk og unik. Denne kurti er lavet af komplet skinnende rent stof designet med stenarbejde.

10. Cape Kurti:

Dette er den type af nyeste fest slid kurtis med sit unikke design. Den har den smukke kappe over den slette sorte kurti. Kappen er fuld af smukke broderi- og stenarbejde. Der er også en smuk farvekontrast på kurta.

Se mere: Indo Western Kurti For Girls

11. Designer Kurti For Party:

Dette er en 'en af ​​en million' slags design i fest slid kurtis. Den marineblå farve og de indviklede designs på den, gør det ser meget kongelig ud. Kombineret med det rigtige valg af bund og passende tilbehør bærer denne fest designer kurtis, for piger er bedst til alle lejligheder.

12. Moderne stil Kurti:

Denne nyeste fest slid stil af kurtis bliver populære i mode design. Det er en meget kreativ fusion af indisk og vestlig stil. Dette er en kort kurti, som er sjælden i party wear kurti. En anden ekstraordinær træk ved denne kurti er dens kongelige grå farve med smukt pleating arbejde på det.

Se mere: Seneste Designer Håndværk Kurtis

13. Trykt Kurti:

De fleste fest slid kurtis har enten broderi eller sten arbejde på dem. Men denne kurti er anderledes. Det har et smukt tryk på den. Det mest interessante træk ved denne kurti er både trykket og de levende farver, der gør det til at se meget iøjnefaldende ud.

14. Knappede Kurti:

I denne kurti er enkelhed den smukkeste funktion. Den anstændige farve og print på kurta gør det meget elegant. Også det knapede mønster på det gør det meget interessant. Det er effekt for de mennesker, der vælger anstændigt tøj eller for en ændring fra tunge designer outfits.

Se mere: Readymade Kurtis For Ladies

15. Brocade Kurti:

Denne kurta er designet til at se helt ud som en kongekjole. Den smukke farve og duftens gyldne broderi på kjole giver det et kig på komplet royalty. Dette er en komplet udrustning i sig selv. Med det rigtige valg af tilbehør kan denne Kurta få nogen til at ligne stjerne af aftenen.

Der er et stort udvalg af kurtis til fest. Hver enkelt er meget forskellig fra den anden og alle er smukke. Disse fest bære kurti design nævnt ovenfor vil hjælpe dig med at vælge efter dit valg. Party wear kurtis er et must have for hver pige. Der er et design til hver fest lejlighed.

Pin
Send
Share
Send