Hårpleje

Sådan laver du Amla Hair Pack

Pin
Send
Share
Send


Amla er en meget rig frugt, der har en række godhed. Dette er en meget nem at bruge og gavnlig frugt. Amla kan bruges på en række måder til at få fordele ud af det. Dette er naturligt, og det er godt, fordi det har vitamin C.

Dette kan bruges til at lave en række pakker og også masker, der kan være helt nyttige for at gøre håret skinnende og glans. For de mennesker, der ikke kan lide at bruge den kunstige farve, der er tilgængelig på markedet, der kommer i peroxid eller pulverformer, kan dette være en god naturlig ting for dem.

Pulveret af denne amlafrugt kan købes, eller disse kan anvendes frisk. Dette er dog ikke tilgængeligt i alle årstider. Dette er en sæsonbestemt frugt, og derfor bør dette købes og derefter anvendes frisk, når dette er tilgængeligt på det lokale marked fra lokale sælgere.

Se mere: Hair Clips til bryllup

Sådan laver du Raw Amla Hair Pack:

Der er en række måder, hvorpå en person kan bruge den friske pasta på strengene, og dette kan give et vitamin C boost, og det kan også hjælpe med at lette tråde. Dette er derfor godt for dem, der ønsker at få en bleget virkning, og også dem, der ønsker at slippe af med skæl.

Personen kan tage en skål frisk amlas og vaskes derefter omhyggeligt under ledningsvand. Derefter kan disse skæres længdevis for at få det hårde frø ud af dette. Disse må aldrig anvendes i en kværn med frøene, da det kan skade knivens knive. Frøene er meget hårde og vil heller ikke gøre en god pasta, hvis disse ikke adskilles.

Så skal disse slibes i en pasta. Vandtilsætning er ikke nødvendig. En person kan bruge varm olivenolie omkring ½ en kop til så meget som kræves efter tykkelsen eller længden af ​​sektionerne. Derefter skal disse blandes ordentligt, og så kan hovedet blive snittet, og dette kan anvendes. Dette kan opbevares i ca. 30 minutter, og en plastikkappe kan bæres i ca. 30 minutter. Derefter kan dette vaskes af.

Amla hjælper med at fremme ny hårvækst og også at slippe af med flager af hår. Dette kan gøres en gang om ugen til få gange om måneden. Dette er meget nyttigt for de fleste mennesker, da det hjælper med at slippe af med svampeinfektioner.

Se mere: Brude Hår Tilbehør Bryllup

Tørre amla pulver hår pakker:

  • Der kan være blandinger, der kan laves med god kvalitet pulver af amla. Disse er gode til de tidspunkter, hvor dette ikke er tilgængeligt i frisk. En person kan købe omkring et kilo pulver og holde det til regelmæssig brug. Dette kan være ret rimeligt prissat. Ca. 4 teskefulde af denne kan blandes med varmt vand for at lave en pasta, der kan påføres på hovedet i ca. 30 minutter.
  • Et par teskefulde sur ostemasse kan blandes til dette, hvis en person har ekstremt problem med flager. Dette indeholder også antibakterielle egenskaber.
  • Honning er en anden ting, der kan blandes for dem, der har tørhed som disse betingelser.
  • En person kan også bruge olivenolie mix med denne og kokosolie for at gøre dette bedre til brug.
  • Shikakai pulver af samme mængde og retha kan bruges til at lave et shampoo middel. Disse med den tørre blanding vil give skinne, styrke og også hoppe til strengene. Dette kan også fjerne eller reducere graying og give en sort tint til dem, der ønsker naturlig farve.

Se mere: Patanjali produkter til hårvækst

Billeder Kilde: Shutterstock

Pin
Send
Share
Send