Skønhed og mode

Årsager og symptomer på tyfusfeber

Pin
Send
Share
Send


Tyfus! Vil du vide detaljeret om tyfusfeber? Hvis ja, læs da denne artikel omhyggeligt for at kende årsagerne og symptomerne. Tyfus også anerkendt som tyfusfeber ellers enterisk feber er en infektionsrod af bakterierne Salmonella typhi. Bakterierne sættes ned i vand eller mad af en menneskelig luftfartsselskab såvel som derefter strækker sig til andre mennesker i området.

Du skal vide, at Indien, Egypten og Pakistan også er anerkendt som højrisikoområder for at øge denne sygdom. På verdensplan påvirker tyfusfeber mere end 21 millioner mennesker årligt, hvor omkring 200.000 mennesker dør af sygdommen.

Årsager og symptomer på tyfusfeber:

Denne vejledning vil fortælle om, hvad der er tyfusfeber symptomer og årsager, som er nyttige kender til denne sundhedsforstyrrelse.

♦ Årsager til tyfusfeber:

Nedenfor nævner vi hovedårsagerne til tyfusfeber.

1. Som du genkender, at tyfus feber er grund af Salmonellae typhi bakterier. Tyfus feber er begrænset ved at drikke ellers spiser bakterierne i snavset mad ellers vand. Det er en af ​​hovedårsagerne til tyfusfeber.

2. Populace med skarp sygdom kan forurene det omgivende vand forsyner gennem afføring, der er fyldt med en forhøjet opmærksomhed af bakterierne.

3. Forurening af vandforsyningen kan i orden ødelægge fødevaren bidrager. Bakterierne kan fortsætte i uger i vand, ellers tørret spildevand.

4. De bevæger sig ind i tarmene og derefter i dit blod. Bakterierne går fra begyndelsen til afslutningen af ​​blodet til dine lymfeknuder, galdeblære, milt, lever samt en anden deling af kroppen.

5. Både syge mennesker og transportører skur Salmonella typhi i deres fæces. Hvis spildevandet lækker ud i drikkevand ellers fødevarer, der så konsumeres, er faren for at begrænse sygdommen høj.

6. Denne sygdom er almindelig i områder, hvor god håndvask teknik ikke følger. Dette er meget simpelt, men det er hovedårsagerne til tyfusfeber.

Se mere: Dengue Feber Symptomer

7. Kostcheck:

Det er af største betydning, at du tjekker din kost, mens du vælger at holde dig uden for tyfus. Her ved diæt ville vi naturligvis også være det første valg at være hygiejnisk mad. Forældet mad, selvom det kun er to dage gammelt, kan være et raceringssted for disse bakterier. Men her når vi taler om kost, henviser vi sædvanligvis til to specielle - den evne til at downing havfødevarer og være for organisk i din kosttilgang. Økologiske grøntsager brygges ofte og dyrkes ved hjælp af fækale stoffer som gødning. Uden ordentlig vask eller madlavning kan deres forbrug fare for dig. Det samme gælder for havfadeskiver, der ofte udsættes for havvandets enorme impotens, noget, der ikke passer til forbrug.

8. Seksuelle opfordringer:

Selvom private intimitetstider aldrig bliver rigtig godt målte og efterfulgt af regler og normer, er der nogle begrænsninger, der bør tilskyndes til at holde dig sund og fit. Indulging i mundtlig fornøjelse under en handling af intimitet med en person, der bærer bakterierne i ham, har i en nylig undersøgelse vist sig at være en voksende årsag til tyfusfeber. Dette er en kontaktudbredelse, hvor luftfartsselskabet måske ikke er opmærksom på sin situation, og ved kontakt med den sunde person kan man også indgå bakterierne.

9. Manglende hygiejne:

Hygiejne spiller en vigtig rolle i sygdom som gulsot, diarré og tyfus. normalt er disse virale bakterier, som infiltrerer dit forsvarssystem og gør det ustabilt for dine antistoffer at kæmpe tilbage. Årsager til tyfusfeber kan dermed skyldes forældet vand, forældet mad, usund livsstil, fugtig ingen sollysrum og mange flere.

10. Lav immunitet:

Immuniteten af ​​din krop er i grunden kroppens forsvarssystem, som beskytter dit system og tager det fulde op. det er dette skjold, der holder din krop sikker fra de sæsonbestemte bakterier, tyfus bakterierne er en af ​​dem. Hvis du har et svagt immunitetssystem til din krop, er chancerne for, at du vil indgå tyfusfeber lettere end nogen med en stærk immunitet.

Se mere: Symptomer på Dengue hos børn

♦ Symptomer på tyfusfeber:

Nedenfor nævner vi hovedtegnene og symptomerne på tyfusfeber.

1. Ved en lejlighed bliver bakterien indtaget, det multiplicerer hurtigt, omgivet af mave, galdeblære eller lever og indtræder til sidst blodstrømssymptomer.

 2. Enkelt af det karakteristiske symptom på tyfus er en "trinstigefeber". På denne måde, at feberen svinger mellem meget høje og lave temperaturer i en lille periode, vend den om til 1030F - 1040F.

3. Hos patienter uden komplikationer falder situationen i ca. 3 til 4 uger efter starten. For så vidt angår 10% af befolkningen, går situationen tilbage efter en uges konvalescens.

4. Brystblokering udvikler sig hos mange mennesker, plus mavesmerter og uro er almindelige. Feberen bliver stabil. Forbedring sker i tredje og fjerde uge hos dem uden komplikationer.

5. Ca. 10% af mennesker har tilbagevendende symptomer efter at have følt sig bedre i en til to uger. Gå tilbage til faktisk ekstra almindelig hos personer, der behandler antibiotika.

Se mere: Hvad forårsager maveinfluenza

6. For tidlige symptomer indbefatter feber, generel dårlig følelse, plus mavesmerter. Forhøjet feber (103 ° F eller 39,5 ° C) ellers højere plus alvorlig diarré opstå, da sygdommen bliver værre.

7. En række mennesker ved tyfus feber opbygge et udslæt kald "rose pletter," der er små røde pletter på maven plus brystet.

8. Inkubationsperioden er ofte 1-2 uger, plus sygdommens varighed vedrører 3-4 uger.

9. Tyfusfeber symptomer er dårlig sult, generaliseret smerte, hovedpine, plus smerter, sløvhed og feber.

10. Dårlig appetit, diarré, udslæt (flade, rosenkleurede pletter), opkastning, intestinale perforeringer eller indre blødninger, forstoppelse, generel træthed og tab af appetit.

11. Abdominal ømhed, svingende humør, hallucinationer, langsom, træg, lethargisk følelse, forvirring, blodige afføring, agitation og kuldegysninger.

12. Der er også andre symptomer, der ses i tyfusfeber for eksempel Svaghed, Næseblod, Delirium, Alvorlig træthed, Svært opmærksomhed (opmærksomhedsunderskud) og Alvorlig træthed.

Så det er symptomerne såvel som årsagerne til tyfusfeber, og hvis du finder disse symptomer, så gå straks til læge og tag ordentligt om dig selv!

Pin
Send
Share
Send