Skønhed og mode

9 Komfortable Hvide Camisole Designs til Kvinder

Pin
Send
Share
Send


Camisoles er en af ​​kvindernes undertøj, den længde til taljen. Fås i en række farver, de er oftest lavet af bomuld, nylon og satin materialer, der giver en korrekt vurdering af beklædningen. De fleste er tilgængelige i spaghetti stropper design, de udføres til en række formål. Hvid camisole er unik, der passer til alle kjoler. Det er i forskellige former og kan bæres i henhold til dine kjoler.

Bedste og smukke hvide camisole toppe til damer i mode:

Her er få top 9 hvide camisoles.

1. Maiden Camisole:

Denne er en jomfruhvide camisol, der kan bruges som body shaper. Materialet er tykt og består af nylon. Det kan bruges til alle typer kjoler, og en kort er også tilgængelig. Denne er et enkelt behageligt slid til alle teenagere og kvinder.

2. Bra Camisole:

Denne komfortable camisole har en indbygget underwire hylde bh. Den har justerbare stretchremme og er lavet af ren bomuld. Dette er velegnet til alle typer vestlige slid. Cotton camisole er mere behagelig til sommersæsonen.

3. Lace Camisole:

Lace Camisole er en stilfuld type, hvor vi kan bære så godt som et indvendigt beklædningsgenstand. Den er lavet af nylon og forskellige materialer er også tilgængelige. Det har også en justerbar tynd rem. Dette passer bedst som nattetøj og til shorts.

4. Halter Neck Camisole:

Denne er en halterhals hvid camisole, hvor de tynde stropper er bundet rundt om halsen. Den er lavet af bomuld. Denne stil passer bedst til teenagere, som kan bæres som et fritidstøj og til multipurpose.

5. Hæklet Camisole:

Hæklet camisole passer bedst til teenagere, der er stilfulde og unikke. Dette består af blonder i et hæklet mønster. Dette er let i vægt og en behagelig slid til en perfekt klub fest og sommer tur.

Se mere: Bedste Camisoles

6. Stropløs Camisole:

Dette er en stropløs hvid camisole, som kan bæres specielt til vestlige slid. Det har en indbygget bh indvendig. Dette virker som en body shaper også, som viser os slankere og fit. Den er lavet af nylon / elastan. Perfekt slid til festkjole.

7. Backless Camisole:

Backless hvid cami top kan bæres til vestlige slid, der har dyb lav nakke. Den består af nylon. Det har også blonder knyttet til det, hvilket gør det mere trendy. Det kan bæres til en perfekt natfest.

Se mere: Cami Slip Kjole

8. Plisseret Camisole:

Denne er en plettet hvid camisole mere end ligner en ærmerøs top. Det er blevet plettet og syet, hvilket er forskelligt fra det sædvanlige. Den består af chiffon. Passer bedst til et fritidstøj.

9. Night Wear Camisole:

Dette er en natklud hvid camisole, der består af blød silke og snørebånd er fastgjort til det for et godt udseende. Det strækker sig over dit knæ og tjener som en natkjole. Materialet er så letvægtet og blødt, som passer bedst til et natdrag.

Disse var typer af camisoler. Som man kan se, at det er meget nyttigt, det er for kvinder. De kan også bruges som nattetøj. De er moderigtige og tjener flere formål. Disse kommer i forskellige stilarter og længder. En camisole er et lys slid specielt designet til teenagere og kvinder. Det er et multifunktionelt kludstykke, som kan bæres efter hver persons ønske. Disse forskellige typer af hvide camisoler hjælper dig ud for en klar forståelse af dette beklædningsgenstand.

Se mere: Sort Camisole Top

Se videoen: Undertale the Musical (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send