Tattoo Designs

15 Awesome og Easy Skull Tattoo Designs med billeder

Pin
Send
Share
Send


Kranier er en integreret del af mange tatoveringsdesigner. Mens de skulle repræsentere forfald og død, bliver kranier generelt brugt til deres udseende snarere end deres symbolske betydninger. De er perfekte til den dødelige rockstjernes udseende og vælges således af mange, der forsøger at få tatoveringer for at få dem til at se cool ud. Mens en kraniet form og form er typisk og ikke kan ryddes rundt med meget, kan du stadig tilføje flere variationer til kranium tatoveringsdesign! Her er de ni bedste designs til tatoveringsdesigner i kraniet, som du kan vælge imellem.

Skull tatoveringer har altid været super cool blandt enhver generation. Forskellige designs vedhæftede giver en vidunderlig virkning på kranietatoveringen. For nylig har Harley Davidson tatoveringer med kraniet fanget øjnene af tatovering elskere.

Store og små kranium Tatoveringer Designs til mænd og kvinder:

Følgende er de mest populære og meningsfulde kranium tatovering designs med billeder for mænd og kvinder er som følger.

1. The Deadly Half Sleeve Skull Tattoo:

Denne form for kranium tatovering udføres hovedsageligt af de mennesker, der er klar til at kæmpe mod enhver form for fare. Skulltatueringens betydning af denne kunst betyder selv fare og død. Denne slags tatovering foregår hovedsageligt af cyklisterne. Som tatoveringen definerer, risikerer cyklisterne altid deres liv i racing ud.

Derfor er denne tatovering den bedst egnede til dem. Det udføres også af de mænd, der ønsker at udøve en fare for hans fjender. Hornene, der kommer ud af kraniet, tilføjer det farlige udseende. Den mørke farve og lysskygger tilføjer til sin unikhed.

2. The Pirate Skull Tattoo:

Dette er en af ​​de bredeste kranium tatoveringer tendens i disse dage. Betydningen af ​​denne tatovering er knyttet til regler for at leve livet. Denne kranium tatovering design udføres af pirat elskere. Det symboliserer kunsten at leve livet på deres egne regler. Folk, der ikke kan lide at leve på kommandoer fra andre, samt have deres egne normer for at leve et perfekt liv, bliver tiltrukket af denne slags tatovering.

Se mere: Sjove tatoveringer for mænd

3. Tribal Skull Tattoo Art for Men:

Denne form for tribal kranium tatovering er bredt udført i de unge. De mennesker, der er inspireret af tribal caste designs, er dem, der meget få denne tatovering færdig. Tatoveringen kan også ændres ved hjælp af forskellige tribal geometriske mønstre ved siden af ​​kraniet for at tilføje til dets flair. For stammekastet var denne slags kranium tatovering et tegn på minder om de kære, der gik bort, samt tegn på spøgelsesagtige fremtoninger. Det findes generelt i mørk sort farve, men nogle trendy mennesker bruger også farver for at gøre det mere iøjnefaldende.

4. En kunstnerisk blomsterskalle tatovering på arm:

Dette søde tatoveringsdesign af kraniet er mere kreativt og kunstnerisk. Det udgør en kranium med blomster. Således har den en mere nyskabende kunst. Det ser smukt og malerisk ud og vælges derfor mere af kvinder. Blomsterne kan farves eller i sort / hvid. Blomsterne kigger op fra øjnene på kraniet symboliserer kærlighed og lidenskab.

De forskellige blomstermotiver i denne tatovering tilføjer til sin skønhed, med forskellige betydninger, for Eg - rosen betyder kærlighed, lilje betyder fred osv. Dette er en af ​​de mest populære og ekstraordinære kranium tatoveringsdesign med enestående kreativ ide.

5. Skull Par Tattoo med sommerfugle på bagsiden:

Denne kranium tatovering selvom chilling er meget romantisk. Den består hovedsagelig af to kranier en mandlig en kvinde. Forskellen i deres køn fremgår af tilføjelsen af ​​specifikke udsmykninger. De er vist at omfavne hinanden med fugle eller blomster der omgiver dem.

Hvis designet korrekt, omfatter dette design alt det smukke, romantiske og dog fantastisk inspirerende. Det synes at udtrykke det faktum, at den, som du har den tatovering med, kommer til at være sammen med dig for evigt. Lang efter din krop er forfaldet, og kun dine kranier forbliver!

Se mere: Musik Tatoveringsdesign til piger

6. Skull and Time Tattoo med betydning:

Dette kranium tatovering billede har sit eget unikke udseende. Det indeholder en kraniet og et ur. Dette betyder tidspunktet for en persons død. Det angiver også den dårlige tidskamp, ​​man har lavet i livet. Denne tatovering kan også laves for at vise den perfekte tid, man har mistet nogen meget speciel. Den mørke farve og nuancer tilføjer til sin skønhed. Denne tatovering er yderst båret på ryggen og på armene hvor de får et bredt område. Nogle har også det gjort på brystet.

7. Sugar Skull Tattoo Design for Women:

Denne kranium tatovering kunst udføres bredt af kvinder i mexicanske byer. Denne tatovering af sukkerhovedskaller kan være af to typer, den mexicanske kranietattoo og Candy-kranietatoen. Mexicanerne fejrer dagen, der hedder The Dead of the Dead, hvor familierne samles og får en kraniet. Dette tatoveringsdesign er dermed skabt af kvinderne og givet et farverigt blik med blomstermønstre sammen.

8. Girly Shape Skull Tattoo Designs:

At lave en girly kranium er en ret let opgave. Bare tilføj nogle buer og vipper og brede øjne, og du er færdig. Samlet set ser denne kranium i form af tatoveringsdesign søde og attraktive ud. Det giver dig et funky udseende og vælges selvfølgelig af piger frem for drenge. Denne tatovering er mere delikat skabt af små teenagere også. Også små piger, der er tiltrukket af at have tatovering, kan få denne tatovering til et snoet udseende.

Se mere: Airbrush Tattoo Designs

9. En Tattoo Design på Mekanisk Skedel på Låret:

En kraniet indlejret med gear og omgivet af andre mekaniske dele giver en fremragende tatovering! Det har hele fysikeren gået til himlen udseende. Gearene tilføjer til sin charme og gør den mere kreativ. Selvom det ikke er meget skræmmende, vil disse designs stadig tjene dig påskønnende blik.

10. Smokey Skull Tatoveringer til ben:

Denne kranium tatovering for mænd synes at være perfekt til benet. Den mørke sort farve med grå skur giver det et livligt udseende. Det gråskallede i øjnene på kraniet giver det en farlig effekt. Denne tatovering symboliserer fare. Kraniet synes at være vildt, forfærdeligt og giver et perfekt spøgelsesudseende. Denne tatovering kan også bæres på skuldre og rygsider, men er mest foretrukket på benet for at give et dødbringende kig på benet.

11. Flammende kranietattoer Design på arm:

En kraniet med røg og ild, der kommer ud af dens stik, er igen et ærefrygtindgribende billede. Når det er gjort korrekt, tiltrækker det forsigtigt udseende mod dit udseende. Du kan tilføje farve til flammerne eller igen få det skygget i sort / hvid. Denne tatovering er for det meste inspireret af filmen, Ghost Rider. For det meste bruger cykelrytterne denne tatovering for at give et dødbringende udseende.

12. Fare Tegn Skull Tatovering på ben:

En kraniet og to knogler der danner et kryds er verdensomspændende tegn på fare. Det er også et almindeligt design til en tatovering også. Du kan få skiltet blæk i fuld sort eller få det skygget for at give det et mere realistisk udseende. Du kan endda gøre det kunstnerisk ved at gøre dit design mere tribal. Det er helt op til dig!

13. Tattoo of Light Bulb Skull:

Dette er en anden unik og ud af kassen design. Det har et mere tegneserieagtigt udseende, der viser neon eller glødende pære inden i kraniet. Mere end ærefrygt, dette design er sjovt og vil frembringe latter og taknemmelige blik. Det får dig til at se mere sød ud end dristig.

14. Horned Skull Tattoo Design for Mænd:

En hornet kranium ligner en grotesk djævel. Dette design er ikke til de svage hearted. Du bør have mod at få det gjort. Når den er afsluttet, giver den dig den mest ekstreme form for oprør. Et kig på den tatovering, og ingen vil tørre rod med dig. Denne tatovering udføres i vid udstrækning af brydere og stunt-kunstnere, da det er et kendetegn ved deres liv.

15. Små Angry Skull Tattoo on Ankle:

I stedet for en stor udførlig tatovering kan du få en lille, catchy one. Små kranium tatoveringer som denne ser bedst ud på dit håndled eller din ankel. En lille sort kraniet omrids giver dig den dristige kant uden at du ser alt for oprørsk eller Goth. Du kan endda gøre det sødt ved at variere sit udtryk.

Ovenfor er nogle smukke dødbringende kranium tatoveringer udført af de unge i disse dage. Tilføj flere nye ideer og farver til det og lav dine egne nye nuancer.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Se videoen: TOP 10 BEST WOLF TATTOO DESIGNS IN 2019 (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send