Skønhed og mode

15+ Cute Gujarati Mehndi Designs med billeder

Pin
Send
Share
Send


Den typiske egenskab af Gujarati Mehndi designs er rige detaljer og ekstravagante udseende. Indviklede linjer og former gør designet ekstremt udførligt og kompliceret. Gujarati mehandi design er således mere tidskrævende og svært at lave. Alligevel vælger bruder næsten altid disse muligheder, da det gør deres udseende mere slående. Den ekstreme tålmodighed, der kræves for at lave disse detaljerede mønstre, er altid værd at opnå resultat, hvilket gør brudernes hænder og ben ser storslåede frem for at sige mildt. Gujarati Mehndi design har fantastiske påfugle, blade, blomster og andre genkendelige mønstre. Mange brude mehandi designs endda omfatter Gujarati stil billeder af bruden og brudgommen! Alt i alt designer disse gujarati mehendi, mens vanskelige at lave, er yderst smukke at se på.

Udestående Gujarati Mehndi Designs:

1. Påfugl Gujarati Mehndi:

Udførlige påfugle fyldt med indviklede detaljer og mønstre ser udsøgte ud når de trækkes på ens palme. Gujarati Mehndi designs ofte sport sådanne påfugle godt suppleret med blomster, blade og andre former. Men som altid er det den tynde detaljer af linjer og kurver, der fylder de store konturer, der gør hele designet uddybet og ekstravagant.

2. Smart Gujarati Mehendi Design:

Mens normale mehendi-designs næsten altid indeholder blomstermønstre, afholder Gujarati stil design ofte sig fra at gøre det samme. Et design med flere geometriske former og linjer, der løber over din hånd, der giver udseende af armbånd og andre ornamenter, ser smart ud. Det har et mindre glat og mere elegant udseende. Store cirkler er fyldt med tyndere linjer og prikker. Det overordnede udseende er abstrakt og køligt.

3. Bridal Gujarati Mehandi:

Bridal Gujarati mehndi designs er uden tvivl udførlige og overdrevne ornamental. De er store og efterlader ikke meget af din hud. Designet omfatter blomstermønstre, indrettede elefanter, der er en del af de almindelige bryllupsordninger i mange kulturer, brude- og brudgombilleder og andre sådanne bryllupsrelaterede tilbehør. Linjerne er skarpe og forskellige, hvilket giver designet et klart skåret omrids.

4. Gujarati Leg Mehndi Designs:

Et Gujarati Mehndi-design, der løber op på dit ben, giver udseendet af et smukt ornamental stykke, der pryder din lemmer. Indviklede detaljer resulterer i, at designet er både smukt og uddybende. Mønstrene er velorganiserede for at få de store konturer til at ligne anklets, der er besat med ædelstene. Alt i alt er det ikke en dårlig idé at opgive den tid, der kræves for at få dette design udført.

5. Plain Gujarati Mehndi:

Et almindeligt eller typisk Gujarati-design har enkle bangleformede mønstre med en loop eller en række blomster, der løber ned i din hånd, startende fra en finger. Som altid er designet en udstilling af Gujarati-kulturen og ser udmærket ud.

6. Kunstnerisk Gujarati Mehandi Design:

Gujarati Mehndi designs er ofte meget innovative og kunstneriske. Et sådant design indebærer omfattende brug af spiraler. Et stort antal spiraler, der varierer i størrelse, ser meget kunstneriske ud, når de samles sammen. Med et par velplacerede prikker og linjer begynder designet at se endnu mere perfekt ud.

7. Elaborate Gujarati Mehndi For Fuld Hænder:

Elaborate Gujarati fuld hånd mehendi design er meget ligesom de brude. De fylder hele det ledige rum med alle mulige linjer og former. Den ultimative effekt er betagende. De ekstra detaljerede og indviklede mønstre gør designet til at ligne ekstravagante ornamenter, der er værdige til royalty.

8. Fod Gujarati Mehndi Design:

Gujarati mehandi design er også velegnet til din fod. Kurven i kurver, der er intelligent sammensat, fungerer som fremragende tatoveringer, selvom det bare er henna. Afhængigt af dit valg kan du gøre dit mehandi-design enkelt eller uddybet i gujarati-stil.

9. En enkel Gujarati Style Mehendi Designs:

Et simpelt Gujarati mehandi-design indebærer zig-zag-linjer og -former, der smeltes sammen for at danne et abstrakt mønster. Enkelt som det er, det tager ikke lang tid at lave. Det overordnede udseende er mindre traditionelt og mere tribal eller funky.

10. Blomster Gujarati Design:

Dette er et meget indviklet design. Det er et design af blomster indviklet vævet blandt hinanden på en elegant måde. Selvom det passer til alle lejligheder, er denne gujarati-stil mehndi-design for det meste valgt under ægteskabstilfælde og enhver anden vigtig begivenhed. Der er ingen mangel på talent i Gujarat, når det kommer til mehndi design. Både mænd og kvinder udøver denne kunst effektivt, og mange bruger denne kunst som deres vigtigste indtægtskilde.

11. Påfugl Feather Mehndi:

Denne fuld hånd påfugl fjer design er et imponerende og indviklet kunstværk og en dygtig hånd er forpligtet til at udføre et sådant design. Egnet til alle lejligheder, er det normalt for en at se Gujarats kvinder, der pryder sådanne intrikate designs på deres hænder og fødder dagligt.

12. Fuld hånd Gujarati Design til Eid:

Imponerende vanskeligt men effektivt smukt dette mehendi design af blomster vævede rundt om hånden er velegnet til brude ceremonier og bryllupper. Det er ikke ualmindeligt at se, at selv de mindste butikker for mehndi-design i Gujarat kan udfylde sådanne designs med en luft af finesse.

13. Gujarati Dulhan Mehndi For Hænder:

Traditionel, enkel men alligevel elegant denne særlige mehndi design passer bedst til bruden på bryllupsdagen. Designet vinder rundt om hele armen og ender ved skulderen. Gujarati Mehndi-design er en af ​​de ældste kunst i Indien, der går tilbage til Nawabs dage. En sådan kunst skal være æret.

14. Cool Gujarati Mehndi:

Dette er et andet eksempel på gujarati overlegenhed, når det kommer til mehndi designs. Ved brug af henna, der er helt naturligt, er et sådant design et produkt. Kan Gujarat virkelig være imod, når sådanne designs laves hver dag?

15. Moderne Floral Mehndi Design i Gujarati Style:

Dette mønster er enkelt, men populært mehendi design er prydet af de unge kvinder i og omkring Gujarat. Blomsten betragtes som basis for mest alle mehndi designs, således at flertallet af blomstermotiver præsenterer. Vinerne og blade på fingrene fuldender mønsteret.

16. Dark Color Celebration Gujarati Mehndi:

Sort mehandi eller henna er en alternativ til det normale materiale, der anvendes i designet. Den er bedst egnet til fair complexions og er imponerende prydet af bruder. Dette intrikate kunstværk fortjener sin plads i gujarats bedste mehndi-design. At være flertallet af befolkningens vigtigste indtægtskilde, folk praktiserer dag og nat til perfektion summen af ​​et erhverv, der fortjener sin regalitet.

17. Farverig Glitter Gujarati Design:

Forskellige fra de øvrige mønstre vist ovenfor bruger dette bestemte kunstværk farve, der ikke er let tilgængeligt og ekstremt svært at kopiere. Kun den mest dygtige hånd kan udføre et sådant mehendi design.

18. Religiøst Gujarati Mehndi Design:

Med Herren Ganesha til venstre og dens transportør den mægtige elefant til højre er dette et andet Gujarati Mehndi-mønster værd at nævne. Det religiøse symbol midt i palmen fører den åndelige essens sammen med de andre udsmykninger. Gujarati Mehndi design bør værdsættes for den tid, der tages på et design. Nogle gange sidder kunstnere i 8 timer lige for at færdiggøre et design.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18.

Se videoen: Floral Blast Mehndi Designs For Romantic Date. Unique Easy Classy Mehendi Art Tattoo Idea (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send