Skønhed og mode

9 nyeste og trendy vintage tegnebøger til mænd og kvinder

Pin
Send
Share
Send


Tegnebøger er noget yderst personligt, fordi en mand eller kvinde plejede at bære penge, kort, nøgler og andre hjælpeprogrammer. Vintage tegnebøger er de arvestykker overleveret dyrebare ting til at holde i mange generationer. De vintage tegnebøger har en følelsesmæssig forbindelse til det. Selv en helt ny tegnebog får mening og definition over tid og år og bliver noget særligt for både mand og kvinde.

Stilfuldt og Moderigtigt Design af Vintage Tegnebøger til Gents og Damer:

Lad os se på top 9 Vintage Wallets.

1. Classic Brown Vintage Wallet for Men:

Dette er lavet af ægte læder af høj kvalitet, når du aldrig går væk fra brunfarven til mænd. Dette er en simpel lommebog, der ikke er noget nonsens, men med vintage-charmen fra 1970'erne til den med en knaplukning.

2. Vintage Tweed tegnebog til mænd:

Tweed stof er et groft overfladeformet uldemateriale, der bruges til at lave tilbehør. Denne vintage tegnebog i sort har tweed i sorte og hvide farver i den. Denne tegnebog ser virkelig utroligt stilfuldt alligevel meget anderledes ud end i sædvanlige læderbøger.

3. Orange Brown Minimalistisk Vintage Wallet for Mænd:

Dette er en tegnebog i ægte læder i en meget anden nuance af brun, der er orangebrun. Dette er rent håndlavet, hvilket gør det unikt og giver den vintage touch til tegnebogen. Uden knapper, lynlås osv. Er den minimalistiske tegnebog åben og holder ting til en mand.

4. Ætsede Vintage Tegnebøger til Mænd:

Dette er en flot tegnebog i ægte læder med ætset figur af en vintagecyklus på den ene side af klappen. Læderet er også lidt skyllet ud for den årlige følelse af tegnebogen. Udformningen af ​​cyklen er faktisk ætset på læderet for en varig, ikke fade væk finish.

Se mere: Herre Læder Tegnebøger

5. Vintage Biker Wallet til mænd:

Dette er en grønfarvet læderbiker lynlås tegnebog til mænd med kæde. Denne tegnebog har et robust udseende, der er perfekt til alle cyklisterne derude. Vælg denne tegnebog og op den kølige kvotient.

6. Vintage Tapestry Tegnebog til kvinder:

Denne tapestry kobling pung til kvinder lavet af tekstilstof med design og farverige væv er virkelig værd at værdien. Tøjet selv giver tegnebogen det naturlige udseende med en vintage touch til den. Disse tapet-tegnebøger er faktisk gået ned fra generationerne.

Se mere: Rejse tegnebøger til kvinder

7. Vintage Floral Wallet for Women:

Dette er et rigtig interessant stykke lavet af læder med farverige blomstermønstre. Tegnebogen kommer med en lynlås rundt design og er ikke for stor heller ikke for lille. Dette er en rigtig flot samlerobjekt til sin vintage tegnebogssamling. Yderligere noget blomstret gør virkelig ting til kvinder.

8. Vintage sort tegnebog med lås til kvinder:

Dette er en klassisk tegnebog i farven sort. Fremstillet med stof i faux alligator mønster, har denne vintage tegnebog til kvinder en stor låseknap til lukning af tegnebogen. Dette er en tegnebogstil inspireret fra 1960'erne og ser elegant ud på en kvindes hænder.

Se mere: Luksus lommebøger

9. Vintage Værktøj Læder Tegnebog til Kvinder:

Dette er et fantastisk stykke lavet med værktøjet læder. Værktøjslæder er lavet af vegetabilsk garvet læder, og dette læder er nemt at arbejde med for at lave vintage ting. Dette er en dejlig tegnebog i brun med smukke roser præget på tegnebogen til den dejlige dame.

Tegnebøger lægger stor vægt på ens personlighed. Valget af tegnebøger er rent individualistisk, men en vintage tegnebog med en mand eller en kvinde skiller sig ud og får øjeblikkelig opmærksomhed. Charmen udstrålet af noget vintage er virkelig fascinerende og tegnebøger er ingen udelukkelse fra det.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send