Skønhed og mode

25 nyeste og stilfulde bælter til mænd i forskellige designs

Pin
Send
Share
Send


I dag er bælter ikke kun beregnet til at holde bukser på plads, de er blevet et vigtigt tilbehør til mænd og kvinder. Bælter spiller en meget vigtig rolle i at gøre noget påklædning mere interessant. Bælter til både mænd og kvinder er et meget vigtigt mode tilbehør. Mænd og kvinder vælger at bære selv de ægte håndlavede bælter, der skildrer alle med det rigtige valg på det rigtige tidspunkt. Folk er også set eller anerkendt med valget af mærkebælter og dermed skabe et første indtryk. En bred vifte af læderbælter strømmer ind på markedet hver dag, som giver dig mulighed for at søge støtte i valg af den bedste passerende. Denne artikel vil hjælpe dig med at vælge din rigtige bælte deign.

Moderigtige Bælter til Mænd i Trend:

Lad os se på de 25 bedste bælter til mænd i mode.

1. Personlige mænds læderbælte:

For mænd har bælterne altid vist sig at være et modestykke på deres krop. Personlige læderbælter, der kan være, er webbed bælter eller klud bælter passer bedst til enhver funktion. Mænds bælte giver bedre personlighed til den iført person. Dette personlige mænds læderbælte giver et formelt udseende til dine tøj. Dette luksuriøse håndlavede læderrem er den perfekte gave til alle, der værdsætter de finere ting i livet.

2. Burning Men Leather Utility Belt:

Læderremme er det perfekte tilbehør til dit tøj. Der er sorter af bælte design er tilgængelige for mænd at forbedre deres personlighed. Denne brændende man læder utility bælte er brugt til forsyningsselskaber og det har lommer for at sikre en beskyttet og sikker position for at holde din på farten værdigenstande

3. Geometrisk Bælte med Golden Buckle:

Det geometriske mønster på det forgyldte bæltespænde begynder med den håndtrukne illustration, som er laserskåret og ætset ind i det forgyldte materiale, dette bælte giver mere beskyttelse og holdbarhed. Bæltespænde giver udseendet af geometrisk mønster, så det kan kalde som det geometriske bælte.

4. Wire Wrapped Design Læder Bælte:

Dette trådindpakket designbælte lavet med snoet lædermateriale, og det giver den bløde, skinnende og en enkelt farvefinish. Dette bælte er et perfekt tilbehør til enhver form for lejlighed, og du kan bære dette bælte til dit afslappede slid.

5. Stripped Webbing Red Belt:

Bælter til mænd er tilgængelige i en række farver, læder som materiale har vist sig populært i så lang tid på grund af at være smidig, men også stærk og holdbar i naturen, de bedste bælter til mænd er læder, rustfrit sølvbælter og bomuldsdukbælter er mere holdbart.

6. Western Men Belt:

Bælter bliver stolt udstillet for alle at se. Mange bælter er fremstillet til mænds tøj. Det får dig til at se godt ud simpelt og stilfuldt. Dette vestlige mænds bælte blev håndskåret med små designs og dekoreret med mørkeblå farve design, der giver den formelle udsigt.

7. Hammeret Spænde med Bælte:

Mænds bælter fås i en række farver, bredder og finish. Der er brede vifte af bedste mænds bælter er tilgængelige på markedet, du kan vælge dit unikke design og gøre dit udseende så meget som manligt. Disse bælter er lavet med læder og spænde er færdiggjort med gyldent materiale, der har hammerens design.

8. Ribbon Bælte:

I den seneste tendens er der en bred vifte af bælteformater på tryk til at vælge imellem, bælter af forskellige farver laves gennem døende proces. Ribbon bånd er meget udbredt i alle aldre af mænd og teenagere.

9. Mænds Militære Bælte:

Bælter spiller en vigtig rolle i militærstyrken; de fleste teenagere har interesse i at bære disse slags militære bælter. Du kan bære dette bælte til enhver form for lejlighed; dette giver det klassiske og trendy look for dit outfit.

10. Coral og Navy Nautical Ring Belt:

Dette koral, navy nautiske ring bælte lavet med bomuld trykt materiale. Dette kan fås i forskellige størrelser og farver. Dette bælte var dekoreret med mørk sort anker deign, hvilket giver øjet fængende udseende. Du kan bære dette bælte til enhver form for afslappet tøj.

Se mere: Good Belt Brands

11. Brown Leather Vintage Belt:

Brun læderbælte giver det formelle og traditionelle udseende. Denne vintage vestlige bælte er højkornet cowhide læder og lavet i USA. Lidt bekymret på tan læder, og det har den gode vintage tilstand.

12. Sort læder med Sterling sølvbælte:

Udseendet på det ægte kvalitets håndlavede læderbælte giver dig også et godt anstændigt udseende, hvilket gør dig til en slående person, hvor som helst og hvor du er gigt, for at møde eller arbejde med mennesker. Dette sorte læderbælte er færdig med sterlingsølv design, der giver det fantastiske look til din talje.

13. Træspænde med læderremme:

Håndlavet træspænde med læderremme gør dig til at stå eksklusivt blandt alle andre i en lejlighed eller et møde, eller bare gå ned ad gaden. Denne lille træ spænde bælte er lavet med læder og færdig med træ spænde deign, som giver det rustikke udseende. Dette mørkebrune læder giver en flot vintage struktur, dette kan laves med et elegant og høj kvalitet håndværk med buede kanter.

14. Navy Belt With White Stripped Design:

Klassiske bælter som navyblå og hvide strippet går med alt; Dette kan være den nye version af de originale marinefolk, den har designet med hvidt strippet bånd med smaragdgrøn webbing med en nikkelring. Du kan vælge din egen farve farve for at passe til din kostume farve.

15. Unik sort / hvid bælte:

Dette unikke sort-hvide bælte er en perfekt godbid for bælteelskere; bæltet er lavet med bomuldsdugsmateriale og designet med hvid og sort tjekket kasse, hvilket giver det mere fashionable udseende til dine tøj. Dette bælte kan være behageligt på grund af sin kurve, hvilket giver en perfekt pasform.

Se mere: Mode bælter til kvinder

16. Aqua Farvet Bælte:

Bælter kan afspejle dine smag og præferencer. Du kan bære bælterne til enhver form for lejlighed og til regelmæssig brug. Det aqua-farvede bælte er lavet af rent lædermateriale og designet med sølv justerbar krog. Dette aqua-farvede bælte giver det perfekte, elegante udseende til dine tøj.

17. Macrame Mænds Bælte:

Komfortabelt, smukt og praktisk makramebælte passer perfekt til både klassiske bukser og jeans. Dette bælte er udstyret med de gråfarvede bløde ledninger, den snor muliggør brugen af ​​bæltturisterne, bygherrer og andre, der skal fastgøre til et bælte som ekstraudstyr og værktøj. Du kan købe dette bælte med forskellige farver og størrelser.

18. Håndværktøj til læder:

Håndværktøjet læderbælte er designet med lædermateriale, og det har de minutters håndlavede blomsterdesign, der giver det traditionelle og formelle udseende til dit outfit. Du kan bære disse typer af bælter til bryllupsdage og andre festfester, som giver det komplette tilpassede udseende. Dette håndbælte giver dig det unikke udseende fra folkemængderne.

19. African Beaded Men's Belt:

Den storslåede beaded bælte er meget udbredt af alle aldre af mænd og teenagere. Dette bælte er lavet af blødt lærredsmateriale og dekoreret med små hvide perler, hvis du er en person, der elsker at vise dit udseende så meget som unikt, gå med denne beaded bælte , det vil helt sikkert give dig det mandlige udseende.

20. Multi Color Stretch Nylon Bælte:

Hvis dit behov er et bælte, der varer længere, er nylonbælterne det perfekte valg med langvarig effekt. Der findes sorter af dekorerede bælter på markedet, som rhinestones, nitter og en malet design. Denne multi-farve stretch nylon bælte er et ideelt valg til enten afslappet eller forretningsmæssigt slid. Nylon interlace er strækbar og giver behagelig følelse for brugerens. Mens læderet slutter med metal spænde, fremmer det lang levetid og raffinement

Se mere: Bælter til børn

21. ægte hvid læderbælte

Bortset fra det farvede bælte vil dette hvide bælte give et pænt og perfekt billede til dit tøj; Du kan bære disse slags bælter til dine kontrastfarvede kostumer. Dette ægte hvide læderbælte giver et glat og poleret look til din talje. Farve koordination er den bedste nøgle til at vælge dit bælte. Mens du kan købe bæltet, skal du kontrollere med bælternes farve.

22. Studded Kelly Green Belt:

Farvede bælter tilføjer noget modeflair til din hverdagsbrug, hver mand skal have egne bælter. Dette studded Kelly Green bælte tilbyder det iøjnefaldende udseende for folket. Tre rækker af sølv sten pyramide studs fremhævet i dette fashionable bælte. En enkelt spids spændefinish vil imitationen af ​​læderbæltet perfekt passe til dine lysfarvede kostumer. Du kan vælge disse typer af bælter til bryllupsfunktioner og andre funktioner.

23. Torsk Fish Leather Belt:

Et godt lavet bælte er også behageligt og sikkert at bære, selv i lange perioder. Der er mange bælte materialer, der er tilgængelige i online-butikker, de er: slangehud, plastik, klud, stretch, vævet, flettet, præget osv. Torskefisklæderbæltet giver en unik udsigt til brugerne, hvis du er den fashionbevidste mand , gå med dette torskefisk læderbælte, det vil helt sikkert give det unike udseende fra andre.

24. Alligator Ring Bælte:

Hvis du afspejler, at kun ko læder bruges til fremstilling af bælter, men også bøffel, alligator, haj, struds, øgle og stingray læder bruges til fremstilling af bælter. Alligator læderremmen overlays fra et ekstraordinært tilbehør til dit outfit. Dette alligatorbælte er langvarig og giver mere behagelig følelse for brugerens. Det kan gøres med mørkebrunt farvet læder og give et simpelt og elegant udseende til tøjene.

25. Custom American Leather Belt:

Tilføj de tilpassede flag designs med dine bælter, hvilket giver det ekstra attraktive udseende for folket. Dette bælte er lavet med rent mørkt læder og dekoreret med amerikansk flag design, som giver det specielle udseende til dit outfit. Du kan vælge dine unikke og tilpassede designbælter, der passer til dine kjoler og udseende. Bæltet består af to stjerner, der kan fremhæves med guldglitter giver det rige udseende.

I den moderne verden er bælter en dagligdags modeart til mange mennesker. Bælter og spænder er de nødvendige ting til mænds tøj, da det tjener det bedste for at holde bukserne op og stramme. Faktisk er bælter brugt til at holde en række yderligere artikler som mobiltelefoner, værktøjer og måske de andre lignende gadgets. Bortset fra de anvendelser, den giver, siger den også meget mere om brugerens personlige stil. I dag kan du finde mange samlinger af bælter som det stilfarvede stof, trykte designs og vævsmønstre, der er tilgængelige på markedet. Dit fokus skal placeres på spænde, da det giver modefølelsen.

Borte er de gange, hvor bælter bruges som et støttende element til at holde bukserne. I dag er det modeopgørelsen, og du bør vælge den bedste tilgængelige på markedet. Selv om det kaldes som bare et mode tilbehør, spiller det faktisk en afgørende rolle i at forbedre dit tøj. Du bør vælge den rigtige, der bliver uundværlig. Når du planlægger at købe et bælte, skal du først overveje størrelsen. Vær sikker på at du vælger den der er i korrekt længde, og den skal være større end din talje størrelse.

Næste gang er du på markedet, for at købe et bælte, husk at få din talje størrelse korrekt, og vælg derefter et bælte, der måler din talje størrelse fra midten hul for at begynde at spænde. Hvis din krop ændrer sig over tid, vil du stadig have fleksibilitet på to huller på hver side af midten for at justere. Lad os håbe, at justeringen ikke går i større retning. Hvis du går gennem online shopping, foretrækker du at gå med den størrelse og farve, der passer til dig og dit tøj. Ligesom længden skal bredden tages i betragtning. Vær ejendommelig for at vælge den farve, der dominerer din garderobe.

Når du foregiver at bære jeansene, så prøv at gå til mændens afslappede bælter, der har kæder og metalpalletter og kugler. Når du beslutter dig for at købe online, skal du prøve at vælge en butik, der udelukkende sælger. Du ville få de større chancer for at finde den bedste i disse butikker. For kvinder kan du finde den der tilføjer et sidste hånd til dine tøj. Du kan gøre din investering værd ved at købe de forskellige som at udvide dem, tyndere og fornemme dem til enhver lejlighed.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25.

Pin
Send
Share
Send