Skønhed og mode

9 Stilfuldt og behageligt hendes tunika i trend

Pin
Send
Share
Send


Tunics er et fantastisk tøj, som man kan bære og flaunt 365 dage om året uanset årstid og mode. Uanset form og størrelse kan dette tøj, der appellerer til alle og alle, bære det med komfort. Tunika er ikke kun for kvinder, men tunika er også et stort hit blandt alle mænd. Tunikaer til mænd har en bred vifte i stoffer, udskæringer, stil og farver.

Nyeste og fashionable design af herre tunes med billeder:

Lad os starte turen for at udforske top 9 designs i herre tunika her.

1. Bomuld tunika lang skjorte:

Dette er en væsentlig del i en mands garderobe. Dette er en klassisk tunika skjorte i farven hvid med den mest elskede stof bomuld. Pair det med næsten alt, og en mand vil se dråbe død smuk. Længden i denne tunika giver en kant over andre.

2. Sort Tunika T-Shirt:

Dette er en tunika i en t-shirt stil i den klassiske sort farve. Stoffet er bomuldsblanding med lange ærmer. Med crew hals krave, dette yderligere har et mønster i alternative sort og hvid farver for et særligt frisk look til tunikken.

3. Traditionelle Herre Tunikaer:

Dette er en skal have tunika til mænd at bære for enhver religiøs lejlighed, festivaler, bryllupper mv. Dette er en dejlig håndlavet bomuld lang tunika, der skal parres, normalt med hvide monterede bunde. Kraven er i mandarin stil, og nakken kan også have et åg eller knapper til ekstra nåde. Mænd ser flot ud i disse tunikker.

4. Kaftan Mens Tunics:

Disse tunikker er inspireret af marokkanske stilkaftaner. Dette er en flot sort kaftan for mænd at være parret med bukser eller jeans. Nakken har broderi lavet i hvid for ekstra elegance til denne glide på behagelig tunika.

Se mere: Trykt Tunika Kjole

5. Leopard Print Tunika:

Et dyr print tunika er et klædeskab skal være det for mand eller kvinde. Leopard prints er så meget i mode. Denne leopard print tunika til mænd er i silke georgette ren stof med lange ærmer. Det vigtigste er, at det er meget løs og let at glide på som en tunika.

6. Checkered Tunics:

Dette er en dejlig lang tunika i bomuldspoplin stof med lange ærmer. Tunikken har kinesisk krave og mønsteret i tunikken er interessant med alternative sort / hvide checks overalt.

Se mere: Fashion Tunics For Women

7. Broderede tunikaer:

Dette er en mørk blå bomuld blandet tunika med broderi i bedøvelse gul. Dette ser fantastisk ud med den sejeste farvekombination. Tunikken er lige fit med lange ærmer og er halvt knap.

8. Suit Style Jacket Tunika:

Dette er en unik tunika til mænd. Dette er en jakkesæt med jakkesæt i bomuldsstof i grå farve med høj krave. Helt ærmer med store knapper, det ser ud som en dragt, men er en fin tunika, der kan sammenbygges med bukser.

Se mere: Designer Tunika Kjoler

9. Boho ser tunika:

Dette er udelukkende designet til at give mand et boheme udseende på at bære denne tunika. Dette er en dejlig lys chokoladefarvet tunika med tung broderi på nakke og ærmer. Dette er ideelt til at blive parret med denim eller monterede bund. Knapperne giver et ekstra godt kig på tunikken.

Når det kommer til at eksperimentere med mode og nye trends, spiller mænd sikkert, generelt ikke ønsker at risikere og gøre modeblunder. Men mænd er aldrig væk fra at dyrke en tunika, fordi tunikker appellerer til enhver mand derude og er den mest komfortable form for tøj. De kan lave tunika med enhver bund af deres valg og kan virkelig være et modeikon med forskellige udseende i tunika.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Se videoen: Viewers Pick My Outfits! (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send