Skønhed og mode

15 Awesome Pink Colour Kurti Designs til mænd og kvinder

Pin
Send
Share
Send


Vi ved alle, hvor meget kurtas er populære blandt kvinder og piger, da det er vores etniske slid. Der er forskellige farvede kurtas, der kommer af dem, rosa kurtas er meget kendte blandt piger. Pink Kurti kan bæres ved forskellige lejligheder som arbejde, hjemme og fest. Der er masser af rosa kurtas, der kommer, og du kan bære det med noget. Du kan matche den kurta med leggings og dupatta. Denne kurta består hovedsagelig af silke og bomuld. Pink Kurtis ser meget godt ud, og du kan få et nyt udseende inden for få minutter.

Bedste Pink Colour Kurti Designs til mænd og kvinder:

Der er forskellige design, der kommer i den rosa kurta og lad os se hver enkelt af dem,

1. Pink Printed Kurta:

Det er en eksklusivt designet baby pink kurti med lige pasform. Det kan bæres som en afslappet med et stykke leggings. Dens bløde crepe får dig til at føle sig tryg ved at bære. Bær det med dupatta for at forbedre udseendet. Det er en baby pink kurta. Denne er som tilfældig brug for din almindelige college tid også.

2. Pink Churidar Kurta:

Dette er en rosa farvet etnisk kurta med churidar og dupatta. Det er en mørkrosa kurti med udskriftssiden slids og hele ærmer. Desuden har dette trykt dupatta. Det er perfekt til fester. Dette er bedst at bruge, mens du planlægger festlige sæsonfester.

3. Pink Plus Size Kurta:

Det er rosa kurti med broderi af bomuldsstof, der giver blød touch til brug. Du kan sammensætte det med salwar og churidar. Det har rullet op ærmer. Dette er nyttigt at plus størrelse kvinder eller piger også; Du kan justere din montering med denne type kurta.

4. Pink Printed Anarkali Kurta:

Det er en pink-farvet Anarkali kurta med print over det. Det er let og komfort sikkert. Du kan para det med leggings og dupatta, som gør det til et meget eksklusivt stykke. Den er lavet af bomuldsstof og har mandarin krave. Dette er bedst at gave til din kære ven eller søster også.

5. Pink Mandarin Collar Kurta med Roll-up ærmer:

Dette er en lyserød kurti, som er et meget etnisk stykke, der gør det smukt med mandarin krave. Den har sommerfugl og prikker over hele den, og den har fuld knapfod på forsiden, hvilket gør den mere eksklusiv. Den er lavet af bomuld og er behagelig at bære. Vi kan finde løkker og knapper på manchetter.

6. Pink Jaipuri Printed Long Kurta:

Dette er en Jaipuri trykt lang Kurta rosa i farve, og den er også en lyserød lang kurti. Det er til at bære på særlige lejligheder som fester. Det er en rayon solid pink kurta, der kan parres med leggings eller churidarer. Hvis du er en elsker af jaipuri kjole materiale så vil denne stil i mønster du sikkert finde i jaipuri kurta samlinger.

7. Pink Casual Bomuld Kurta:

Denne lyserøde kurta er designet med absolut perfektion, der gør det til et smukt stykke at bære. Det er en rayon blød kurta, der gør det godt at bære. Det er virkelig en attraktiv kurta, der henter dine komplimenter. Dette er helt lavet med bomuld så nyttigt at bruge i sommersæsonen også.

8. Plain Pink Kurti:

Denne pink almindelig kurta er bygget med absolut perfektion samt letvægt, der giver komfort. Den er lavet af rayon stof og har tre fjerde ærmer. Det er en lyserød solid kurta. Hvis du ser noget andet slid til almindelig rutine, så kan du prøve dette mønster sikkert, du får gode anmeldelser til dette valg.

9. Pink Broderet Bomuld Kurta:

Dette er en farvefarvet kurta lavet af bomuldsstof, hvilket gør det til et behageligt stykke at bære. Det har broderi på det. Du kan parre denne kurta med leggings og dupatta for at se bedre ud. Det er bedst at bruge denne kurta på alle hjemme- eller kontorfunktioner.

10. Pink Straight Kurta:

Denne kurta er traditionel stil kurta pink i farve og er formet af bomuldsstof, der gør det godt at bære. Den har lange sideslidser og rund hals. Du kan sammensætte det med hvide palazzoer og sandaler. Nogle gange ser det casual kurtype ud, men ser også trøst til at bruge til din daglige rutine.

Se mere: Velvet Kurti Designs

11. Pink Self-Pattern Kurta:

Denne lyserøde kurta er lavet med absolut perfektion og er en mørkrosa kurta. Dette er en meget attraktiv kurta vil virkelig hente dine komplimenter. Den er lavet af bomuldsstof, der gør det behageligt at bære. Det er et selvmønster kurta.

12. Pink Printed Crepe Kurta:

Denne lyserøde rosa farve er lavet af crepe stof og er meget behagelig at bære. Det er trykt over det. Dupatta og leggings vil fremhæve dette udseende. Den har korte ærmer og mandarin krave.

Se mere: Gul Farve Kurtis

13. Pink Textured Kurta:

Man kan se attraktivt ved at bære denne rosa teksturerede kurta. Den er lavet af poly bomuldsstof, der gør det behageligt at bære og holde dig rolig. Du kan klare det med churidar eller leggings at se mere godt og smukt ud.

14. Pink Chanderi Kurta:

Dette er en lyserød farve lavet af Chanderi bomuld er halv ærme kurta. Den har lårlængde, normal fit og en bådhals. Dette er lidt anderledes ide på dit valg, dette vil være godt valg, hvis du planlægger at vælge til dit hjem lejlighed.

Se mere: Håndbroderi Kurti Designs

15. Pink Kurta for Men:

Dette er en broderet lyserød kurta til mænd. Den er lavet af bomuld og ville give et glamourøst udseende. Den har lange ærmer og er en almindelig pasform. Hvis du vil se simpel på kurta slid, vil rosa kurta pajama være et godt valg i kurtype slid.

Mange typer af rosa kurta designs finder du i markedet med brede samlinger af mønstre. Der er mange andre store sorter i kurta, du vil få; man kan parre den med leggings eller churidar. I henhold til vores størrelse og krav kan vi vælge pinkfarvede kurtas, få fra designer til simple kurtas ved hjælp af din unikke ide.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Pin
Send
Share
Send