Skønhed og mode

12 Bedste Lip Balms Med SPF

Pin
Send
Share
Send


Huden i din læbe region er to gange tyndere og mere delikat end ansigtshudcellerne. Som følge heraf forværrer den daglige uvidenhed ofte læberne, der efterlader dig at undre sig og overveje årsagerne til det. En af de primære årsager kan være at ryge, hvor den brændende tobak tager en vejafgift på dine sarte læber. Den næste og vigtigste årsag er tilstedeværelsen af ​​UV-stråler blandt solen, som ved eksponering ikke kun forårsager celleskader og mørkdannelse i huden, men kan også føre til langt mere truende sygdom, herunder hudkræft.

Løsningen for alt dette er ret simpelt. En læbebalsam i nederste hjørne lommen i din daglige pung vil hjælpe dig med at gå langt ind i at bevare dine smukke puckers, mens du holder dem trygge fra solen. givet nedenfor er en liste over nogle af de bedste læbepalser med SPF'er, der vil hjælpe dig med at genvinde kontrol over dine læber.

1. Neutrogena Norwegian Formula Lip Moisturizer:

Den norske læbefugtighedscreme kommer med SPF15, som giver og beskytter huden mod de hårde solstråler og UV-angreb, mens denne duftfrie læbepomade vil fugtiggøre og klare dine grove afskårne læber og give dig langvarig virkning uden at give af en voksagtig følelse. Brug dette når som helst, selv når du pendler til arbejde.

Den indeholder ingredienser af høj kvalitet som octinoxat, oxybenzon, frøolie, majsolie, ricinus, ozokerit, petrolatum, bivoks, BHT, stearylalkohol, ethylhexylpalmitat og carnaubavoks. Det er prissat til 131 INR for 4 gram.

2. Neutrogena Revitaliserende Lip Balm:

Neutrogenas revitaliserende læbepomade kommer med et katalog af tintede læbepalmer. SPF20 giver optimal beskyttelse mod solen, mens ion2complexet i blandingen øjeblikkeligt ændrer tekstur af din hårde hud til en blød fugtig. Det er prissat til 1062 INR for 4,2 gram og er bedømt til 4,2. At anvende dem direkte på dine læber er den bedste måde at opnå effektive resultater på.

Denne bedste læbepomade med SPF indeholder hydrogeneret polyisobuten, petrolatum, polybuten, phenyltrimethikon, hydrogeneret lanolin, ozokerit, myristylmyristat, polyethylen, cetyllactat, butyrospermumparkii (shea) smør, bis-behenyl / isostearyl / phytosteryldimer dilinoleyldimer-dilinoleat, euphorbia cerifera (candelilla) voks

3. Biotique Lightening Lip Balm Spf30-Bio Morgen Nektar:

Med specielle crease reduktions formler, vil de chaffed og tørrede creases i dine læber på ingen tid begynde at se meget fyldigere og plump. Med SPF30 og lynegenskaber kan du stole på dine læber for at skinne og smile hele dagen uden at tørre eller miste sin naturlige farve. Påfør dem direkte på dine læber.

Denne anti-aging lip balm har naturlige ingredienser som nektar, det er en sød væske i dig blomster. Det er prissat til 149 INR for 5 gram, med en rating på 4,7 og maksimal tilfredshed.

4. Avene High Pro Spf30 Lip Balm:

Den høje SPF på 30 vil berolige huden samtidig med at den beskytter mod solen, men det er ikke kun hvorfor Avens læbebalsam er et hit. Passer til alle hudtyper, især de følsomme slags, denne læbebalsam omdanner den skade, der allerede er sket fra solbrun ved fornyelse og foryngelse af hudcellerne.
Det er prissat til 650 INR for 3 gram, med en rating på 4,5. Påfør dem direkte på dine læber, så huden absorberer det væsentlige.

5. Eos Citron Drop Spf15 Lip Balm Sphere:

Denne glutenfri citrondråbebalsam ligner sine primære ingredienser som vitamin E, jojobaolie og et antydning af Sheasmør, en unik sammensætning, der ikke kun fugter og nærer læbehuden, men giver også bredspektret beskyttelse mod de skadelige UV'er. Petroleum og Paraben fri er endnu en kvalitet af denne helt naturlige læbepleje balsam. For de bedste resultater skal du anvende dem direkte på dine læber.

Det har en rating på 4,3 og er prissat til 999 INR for 25 oz. Det har naturlige konditionsolier og E-vitamin, der er rig på anti-oxidant egenskaber. Det er også glutenfri.

Se mere: Lip Balms For Men

6. Vlcc Naturvidenskab Daily Protect Mango Lip Balm:

En smuk cocktail af alle naturlige ingredienser, snarere en smuk fusion af smør, hovedsageligt Shea smør, mango og ricinusolie smør kombination, der grundigt hydrater chaffed læber, låsning i hydrering for at give langvarig glathed. Kommer med SPF15 solbeskyttelse er en ekstra velsignelse. Påfør dem direkte på dine læber.

Denne bedste SPF beskyttelse til læber indeholder shea Butter, Dimethicon, Kakaosmør, Mango Butter, Zink Oxid, Octyl Methoxy Cinnamate, Castor Oil. Det er prissat til 49 INR for 4 gram og har en lang holdbarhed. Det er bedømt 4 ud af 5.

7. Nivea Sun Protection Lip Care Balm:

SPF hjælper ikke kun dig med solskader og UV-stråleangreb, men lægger også en barriere mod for tidlig lip-aldring. Blandet med E-vitamin og solsikkeolie deltager denne balsam i læbehudbelysning sammen med fugt og hydrering.

Dette er en læbepomade med SPF til følsomme læber og indeholder vitamin E, Shea Butter, Jojoba Oil og andre naturlige ingredienser. Det er prissat til 742 INR for 15 gram, med en rating på 4,4. For de bedste resultater, gælder direkte på tørre læber.

Se mere: God lip balm til tørre læber

8. Body Shop Vitamin E Lip Care:

Dette kommer med SPF15, og det grundlæggende produkt, der giver lægen sundhed, er E-vitaminet, der blandes med vanilleekstrakter, som ikke kun giver en svag duft, men holder også den detaljerede beskyttelse og blødhed rutine på check. Brug dette direkte på læberne.

Den indeholder vitamin E, en antioxidant, der er bedst kendt for at beskytte huden mod forurening og miljøelementer som sol, støv osv. Det har også vaniljeblomst, der giver en beroligende lugt sammen med essentielle olier som kokos og oliven. Det er prissat til INR 325 for 14.g ramper, med en rating på 4.3.

9. Asap Hydrating Lip Balm Spf15:

Nøglefordelen ved denne balsam er anbragt i selve produktet, da den hydrater den hårde hud ved at infiltrere fletningerne og fugtning de lavere niveauer for at give dig en blød læbe. Denne balsam er aktiveret med SPF15, som fungerer som en solbeskyttelse.

Det har æteriske olier, alpine rosenkstrakt, niacinamid, bisabol og ingefær og aloe Vera. Det er prissat til INR 761. Det har rating på 4,4 og kan bruges som og når det er nødvendigt, direkte på læberne.

10. Maybelline Baby Lips:

Dette er en farvet læbebalsam med SPF 20, som effektivt vil hydrere din hud. Det beskytter og fugter din hud og er en populært søgt farvet læbebalsam. Den indeholder aktive ingredienser som octinoxat (7,5%), octisalat (3%) og polybuten, octyldodecanol, isopropylmyristat, benzinatum, ethylhexylmethoxycinnamat, polyethylen, ozokerit, ethylhexylsalicylat, butyrospermumParkii smør / shea smør, diisostearylmalat, kandelaboks, Hexadecen-copolymer, silicagimethylsilylat, parfum / duft, mel / honning / miel, calciumpantothenat, ascorbinsyre, dimethicon, natriumchondroitinsulfat, atelocollagen.

Det er prissat til INR 152 for 1,7 gram og har en rating på 4 ud af 5. Du skal blot glide dem over dine læber og bruge dagligt til de bedste resultater.

11. Himalaya Herbal Sun Protection Lip Balm med SPF:

Dette er en urte læbebalsam, der er prissat til 100 INR for 4,5 gram. Det har vegetabilske olier og er fri for skadelige kemikalier. Den har en SPF på 30 og arbejder for at hydrere læberne, ved at holde dem bløde hele dagen. Brug balsam som, når du har brug for, ved at anvende direkte på læberne.

Den indeholder hvedegramolie, der hjælper med at nære blødgør huden og er en god kilde til E-vitamin. Det gulrotfrø, det indeholder, er kendt for at være en naturlig solcreme, og forhindrer dine læber fra UV-stråler.

12. Badger Lip Balm med SPF:

En anden bedste SPF læbe beskyttelse er Badger. Det beskytter og lindrer din læbe sammen med fugtgivende det. Det giver dig maksimal beskyttelse mod UV-stråler, hvilket giver dig en blød og sund udseende læbehud. Påfør balsam direkte på dine læber for at få de bedste resultater.

Den indeholder ekstra jomfruolie, bivoks, shea og kakaosmør. Det er prissat til 1252 INR for 15 oz. Det har en rating på 4.4.

Se mere: Bedste Lip Balm For Dark Lips

Tørre og tyndte læber er to almindelige ting, vi står over for, og det bliver værre om vinteren. Det er derfor du holder din læbe sund, en der kan opnås ud fra den række lipbalsam produkter, der er tilgængelige på markedet i dag. Gør det rigtige valg og sæt kvalitet over prisen for sikre resultater. Gå naturlægemidlerne, hvis du kan lide det, eller du kan bruge de nyeste som Maybelline. Hvad er vigtigt er, at du vælger det bedste for dig!

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12.

Se videoen: TOP 10 LIP BALMS (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send