Skønhed og mode

Rabies Symptomer og Årsager

Pin
Send
Share
Send


En viral tilstand i bedste fald er rabies en dødelig sygdom forårsaget specielt af en række vira, der angriber kroppens centralnervesystem. Dette er hovedsageligt en betændelsessygdom, der forårsager encephalitis eller hævelse op af hjernen. Rabies produceres eller modtages ikke af immunsystemet alene, men overføres til et menneske af et ramt dyr. Dette er dybest set en dyreorienteret sygdom, hvor viruset først påvirker hunden, og derefter gennem direkte kontakt angriber menneskene.

Når det er blevet indført i det menneskelige system, bryder det ned immunsystemet og angriber centralnervesystemet for at få en hurtig direkte effekt. Det ravede dyr kan endda passere sin infektion fra et dyr til et andet ved bid. Selv om dette er strengt en kontaktsygdom, har der været usædvanlige tilfælde, hvor mennesket blev ramt af rabies blot ved at indånde luften i en voldsom fladhule. En anden alvorlig sag trukket ind viste, at rabies blev transiteret fra organdonation med så meget som seks tilfælde, der var rapporteret om modtageren, der ramte rabies på grund af inficeret donor. Rabiesvirus vælger således tre veje - kontakten, aerosolen og gennem donation.

Denne betingelse er normalt meget dødelig, hvis den ikke tages omhyggeligt med det samme. Dette har dog en kort inkubationsperiode, det vil sige den tid det tager for viruset at vise dets virkning. Viruset, der kommer ind i kroppen, begynder at arbejde langsomt på nerverne, og det er først, når det har opslået ryg- og hjernecellerne, det viser symptomerne. Der er normalt en ti-dages kløft. Men når det indgiver sig i systemet, bliver mennesket overhærligt, da det er en stærk sygdom, der kæmper en uges immunsystem.

Der er normalt to former for rabies-effekter - den rasende form og den dumme form. Den rasende form har hurtigere virkninger, der er aggressive og tilfældige i naturen, som navnet antyder. Dette medfører forskellige adfærdsændringer i dyret, såsom et aggressivt dyr kan blive venligt, eller en flagermus kan komme ud om dagen. Dette knuser langsomt med dyrets hjernevæv, der gør ham unormalt. Den dumme art gør en sen indgang, men ender med at lamme dyret til det maksimale.

Denne virus er også dødelig for mennesket, da det starter med feber og kulderystelser, der hurtigt eskalerer mod infektion, lammelse og død. Den virus, der er ansvarlig for den, er blevet anerkendt som neurotrofisk lyssavirus.

Rabies Symptomer og årsager:

Årsager til Rabies:

Der er flere årsager til rabies-trussel. De forskellige årsager, der er ansvarlige for opdragelse af rabies, kan beskrives nedenfor:

1. Inficerede Kæledyr:

Rabies er normalt en hund overført sygdom, når det kommer til menneskelig kontakt, da hundene er anerkendt som et af de mest almindelige hunde kæledyr for at blive accepteret af mennesker. Hundene, dit eget kæledyr skal have sin rimelige andel af skud og vaccinationer af en anerkendt dyrlæge, så snart du byder dem velkommen til din familie. Chancerne er måske, at moderen til den hvalp du lige har ejet, har haft rabies, hvorigennem din lille hvalp har fået det. Hvis ikke så ofte ville en rav hund komme ind i en duel med dit husdyr og bide ham. På den måde kan han også indgå rabies. Derfor sørg for, at dit kæledyr har en passende stamtavle med en sund vaccination.

2. Menneskelig sammentrækning:

Det er ikke altid de hunde, der overfører rabies til os, men som et voldsomt menneske kan du selv også være en trussel. At bo under det samme tag med en rabid ejer kan få din hund rabies også. Dette kan også være en tovejskommunikation.

3. bid forebyggelse:

Du kan forhindre dig selv i at blive bidt og kan hjælpe dig selv ved at styre væk fra rabid animalske bites, men ved du, om din hund i rabid ligner dit ansigt eller mund eller rører din mad og så spiser du det, vil du blive ramt af rabies .

Se mere: Årsager til uregelmæssige perioder

4. Åbn sårkontakt:

Rabid spyt fra et inficeret væsen, hvis det ved en tilfældighed falder på et åbent gashing sår, der endnu ikke er helet, er kontraherende rabies en stærk mulighed. Derfor er det altid tilrådeligt at holde såret dækket, når du beskæftiger dig med ukendte dyr med mærkelige opførsel. Du ved aldrig, når virussen når dybt ind i dig. Der er så få symptomer efter eller under din inkubationsperiode, som kan give dig besked om den kommende tilstand.

5. Vilde dyr:

Ifølge mange undersøgelser har det vist sig, at vilde dyr er en af ​​hovedårsagerne bag overførslen af ​​rabies. Vilde dyr som bever, ræve osv. Kan nemt overføre rabies. En tæt kontakt med denne type dyr kan øge chancerne for at blive ramt af rabiesvirus.

6. Organtransplantation:

Der er nogle tilfælde, hvor viruset kan overføres på grund af organtransplantation. Antag at en person har en inficeret gruppe af organer, og efter hans eller hendes udløb donerer han eller hun det organ for en god sag. Rabies virus kan ikke påvises på dette tidspunkt, og dermed er modtageren af ​​det pågældende organ smittet med rabies.

7. Svagt centralnervesystem:

Kender du det første sted, hvor rabiesvirus angriber i kroppen? Det er centralnervesystemet. Man kan let blive smittet med rabiesviruset, hvis han har et svagt centralnervesystem. Viruset vil så kunne have en dyb indvirkning på orgelet. Dette er en af ​​de mange årsager til rabiesvirus.

8. Forkert svar:

På grund af forkert foranstaltning kan rabiesviruset spredes bredt gennem hele kroppen. Man vil lider af symptomer på rabies i lang tid, hvis han eller hun ikke er i stand til at tage skridt til at stoppe spredningen af ​​denne virus. På denne måde kan virussen have alvorlig indflydelse på kroppen og gøre den svag fra kernen.

9. Human Bites:

Human bites er et af de vigtigste redskaber til transmission af denne sygdom. Hvis du er bidt af en anden person, så er der en god mængde mulighed for, at du vil lide af symptomerne på rabies. Det er virkelig skadeligt for dig og kan også skade dit immunsystem.

10. Human Ridser:

Human ridser kan være meget skadelige. Ikke kun dyb ridser, men menneskelige ridser kan også vise sig at være skadelige for dig. Man kan blive syg med de forskellige symptomer på rabies, hvis de bliver ridset af et andet menneske.

Se mere: Polio symptomer hos børn

Symptomer på Rabies:

Der er utallige symptomer på rabies. Nogle af de tegn og symptomer, der kan opleves af alle rabies-patienter, før succesfuldt offer for sygdommen er blevet noteret. For nemheds skyld er de bedste dog diskuteret nedenfor. De 13 bedste tegn og symptomer på rabies er som følger.

1. Hydrophobia:

Den første og mest kendte tilstand, der opleves under raske effekter, er den irrationelle frygt for vand. Vandet ved at drikke for en voldsomme patient udløser celler i halsen, som derefter styrker og begynder at sprænge i en alarmerende hastighed. Dette kan være årsagen til, at denne tilstand forværres med tiden, hvilket gør vand til en fjende for patienten.

2. Overproduktion af spyt:

En anden tilstand af rabies omfatter spytkirtlerne, der på dette tidspunkt producerer et overskud af spyt, der er tykt og tungt i konsistens. Dette punkt bliver så dårligt, at personen måske begynder at kaste sig ved at miste kontrollen over spytkirtlerne. Dette ledsager også en overproduktion af tårer fra tåren.

3. Fotofobi:

Dette udtryk definerer en unormal usædvanlig lysfølsomhed, som ikke engang er lys eller reflekterende. Dette er en almindelig betingelse for raske patienter, hvorfor de adskiller sig fra partiet og bukker under et hjørne af rummet.

4. Slukningsproblemer:

Man vil stå over for problemer med at sluge ting. Dette omfatter også slukning af fastfood og flydende materialer. Der er også en følelse af betændelse i halsen, og dette er et af de primære symptomer på rabies.

5. Agitation:

Dette er dybest set en tilstand af nervøs spænding, som gør en person følelsesmæssigt ustabil. Det betyder, at man nemt bliver spændt og vil tage tilfældige beslutninger om ting.

6. Muskel svaghed:

Svage muskler er et af de mest synlige symptomer på rabies. Blandt alle rabies symptomer sker dette i de fleste personer. Musklerne og det indre væv bliver svage, når kroppen er inficeret med den pågældende virus.

Se mere: Knæpine Symptomer

7. Hallucinationer:

Hallucinationer er ikke bare vrangforestillinger. De har en dybtgående indvirkning på hjernen på en dårlig måde og kan skade en persons tankegang. Man vil finde det svært at afgøre, hvad der er reelt og hvad der ikke er som den person, der ofte ser ting, der ikke eksisterer i virkeligheden.

8. Delusion:

At blive påvirket mentalt og fysisk og ved at adskille dig fra det sociale liv udvikler en person ofte et stærkt tilfælde af hallucinationer. Hun er ikke hendes sædvanlige selv da. Hun er vildledende og forbliver dermed for sine egne enheder og forsøger at give mening for hendes hallucinationer. Årsagen til ordentlig søvnløshed hjælper heller ikke med at gøre vrangforestillingerne mere realistiske.

9. Søvnløshed:

Der er mere end en type rabies, og der er også mange symptomer på disse rabies. Blandt de mange rabies symptomer er den mest foruroligende en søvnløshed, som betyder at miste søvn. Man vil miste søvn, og det vil endda fortsætte ganske lidt, hvis han eller hun er smittet med rabies.

10. Angst:

Hvis du vil vide om rabies symptomer, så kan du absolut ikke gå glip af denne særlige. Dette særlige rabiesymptom gør en til tider bekymret og er virkelig syg. Man bliver let irriteret, når dette symptom begynder at blive vist. Ubetinget angst kan hævdes som et af de mest forekommende symptomer på rabies.

Pin
Send
Share
Send