Skønhed og mode

9 Ny samling af Pothys Sarees i 2018 med billeder

Pin
Send
Share
Send


Pothys præsenterer eksklusive kvalitets sarees og andre beklædningsgenstande produkter. Det er en kæde af showroom primært i det sydlige Indien. Det giver også bedre mulighed for at købe forskellige beklædningsgenstande, blot ved at starte online shopping site. Denne side består af designer sarees, silke sarees afslappede eller trendy sarees, bryllup sarees og mange andre. Pothys hovedforretning er i Chennai, og det hedder "Pothys Palace". Traditionelle kjoler samt det har boutique samling, der kvantificerer sin salg. For nylig har det startet et supermarked ved at venturing i detailvirksomhed.

Fantastiske og smukke Pothys Sarees med billeder:

Der er 9 trendy og traditionelle Pothys sarees med billeder til rådighed her.

1. Rød Pothys Silke Saree Med Golden Border:

Denne designer rød saree er en speciel samling af pothys. Denne saree er specielt specielt til bryllupsformålet hovedsagelig. Den enkle gyldne grænse forbedrer sit udsigter for enhver speciel begivenhed. Det selvdesignede arbejde på den røde saree sammen med silkeagtig tekstur forbedrer skønheden i denne silke saree. Dette er en af ​​de bedste traditionelle pothys sarees.

2. Blå Tussar Silke Pothys Saree:

Pothys samlinger har ikke kun designer sarees, men har også simple trendy sarees. Denne blå og gyldne kombination tussar silke har fin tekstur og en eksklusiv samling af pothys. Den blå base har slanke blå strimler og reflekterer lys for at give et skinnende udseende.

3. Gul-Blå Pothys Kanjeevaram Saree:

Kanjeevaram sarees er eksklusiv traditionel outfit til bryllupsbegivenheder og bruges også som brude tøj. Denne saree i billedet har halvblå indviklede gyldne mønstre, og den anden halvdel er levende gul med gyldne værker. De gyldne designs reflekterer lys og fremhæver det endnu mere.

4. Pothys Pink Georgette Designer Saree Multi Farvet Border:

Denne pink georgette saree er en anden eksklusiv samling af pothys. Det har en designer outlook. Den gyldne grænse med stenværker forstærker nåden med blå og lyserød kant skiftevis med basisfarven. Den bløde tekstur, der er draperet over din krop, viser kurverne i din krop. Det gør dig bare elegant og denne trendy designer sarees er bedst for de unge damer.

Se mere: Nauvari Sarees

5. Grøn og Blå Mayuri Menpattu Silke Saree:

Denne særlige silke saree er fra det sydlige Indien. Denne lyse skygge af grøn og blå supplerer hinanden med flerfarvede striber af strikkede tråde. For at se på mode er den nederste halvdel af pallu tilføjet med blå skygge med mørkerosa designet værker på den del.

6. Pothys Black And Cream Georgette Designer Saree:

Sort er farven på elegance og chic. Denne georgette del af saree skal elskes af alle for sin sorte tinge over hele pallu. Den anden halvdel af sareen er af cremefarve med enkle stiplede mønstre. Denne sarees har også en anden specialitet med indviklet blomsterkant og en røre op med røde og gule slanke striber. Dette er en af ​​de smukkeste georgetter af saree i pothys sarees.

Se mere: Bandhani Silk Sarees

7. Pothys Off-White And Orange Kanjeevaram Silke Saree:

Det er en ordentlig traditionel saree uden nogen moderne design. Hvis du kan lide at forskønne dit udseende, skal du gå til dette outfit. Denne off-white og orange mishmash kan bæres af midaldrende kvinder. Dette kan bæres af damer for at bringe det sædvanlige udseende. Fringes i slutningen af ​​pallu forbedre sin skønhed.

8. Pothys Maroon Kanjeevaram Silke Saree:

Maroon og gylden sammensmeltning af farver kan bæres af damer i alle aldre, hvis du foretrækker at foretrække mørke farver over lyse. Indviklede pallu designet arbejder med periode gyldne værker i maroon del af saree giver et storslået udseende for religiøse eller bryllup lejligheder.

Se mere: Chanderi Cotton Sarees

9. Creme And Maroon Samudrika Pattu Pothys Silke Saree:

Cream og maroon silke saree har halv halvdele af disse kombinationer. Denne saree har strimler såvel som indviklede designs sammen med gyldne grænser, som er specialen i syd sarees. Denne saree kan udelukkende bæres uden alderbar.

De forskellige samlinger af Pothys sarees findes her med traditionelle og også nyere trendy sarees, der blandes med traditionelle slid. Disse kan bæres i særlige begivenheder for at forstørre dit udseende.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Se videoen: Muhurtha saree (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send