Skønhed og mode

17 Spellbounding og Trendy Nose Pin Designs

Pin
Send
Share
Send


På denne jord har konventionen om at pynte sig været den største charme for enhver kvinde, og indiske kvinder er ingen undtagelse for det. Traditionen med næsepiercing i Indien har været en lang affære i over tusinder af år. Næsepiercing har altid været et vigtigt skønhedsregime for kvinder over hele verden. I nogle kultur blev det også taget som væsentlige smykker til en gift kvinde. På trods af dens betydning er næseformet design ikke altid så attraktivt som i dag. Efter at kroppen piercing er blevet en trend, har de trendy og stilfulde næse stifter været vidne som en afgørende make over.

I dag var de seneste næsepindeudformninger meget langt end de enkle stenbesatte stifter eller almindelige stifter. Denne slags næsestifter er blevet en uadskillelig del af den indiske kvindes liv, da de skulle være den symbolske repræsentation af den indiske kultur. At være den stående inspirationskilde for mange, har næsestifter vundet over, måske hjerter kendt for sin mangfoldighed, elegante udseende og en kompliceret ekspertise. Kunsten at pynte er altid kun beregnet til kvinder. Få glimt af nogle af de mest attraktive nyeste design af næse stifter her med guddommelighed og æstetiske essensen er intakt til det!

Seneste Næsepinde Designs:

Her er de top 15 nyeste næsepinde designs som følger.

1. Gold Floral Nose Pin med Diamanter:

Denne dejlige næse i design er inspireret af naturens skønhed. De åbne kronblade symboliserer velstand og inklusivitet. Denne guldnæsestift gør dig til at ligne en perfekt indisk diva, og diamanterne tilføjer et gnistre til dit ansigt. Par det med en rig Kanjeevaram saree til et bryllup og gør dig klar til at stjæle showet.

2. Gold Patti Nose Pin i Ganesha Design:

Hvis du ønsker at tilføje et lille drama til dit ellers traditionelle udseende, er denne Gold Patti næsestift bare perfekt. Den lille rubin på Ganesh-designet pryder din næse og får dig til at ligne en million bukke. Denne næsestift tilføjer ikke kun en fashion statement, men symboliserer også den indiske kultur.

3. Rose forgyldt sølv næse pin design:

Rose forgyldt sølv næse pin design har en simpel bar og bolden næse stud i 18 karat forgyldt sterlingsølv. Denne næsepinne har en L-formestang for nem indføring og kan justeres.

4. Unike næse ringe med skrue design:

En smuk skræddersyet gul guld næse pin har en skrue og den blev præsenteret med en smuk og ægte diamant med EFG farve og SI klarhed. Det er perfekt til daglig brug. Iført denne næse pin deign vil matche med alle kvindernes tøj ved at gøre dem personificeret skønhed.

5. 925 Solid Silver Antiquated Nose Pin Design:

925 sølvforgyldt næsepind design er en traditionel, hvor den har en næseboltsskrue, der kan justeres i henhold til kravene. Dette er s wire type næsepinde. Hvis du vil prøve et nyt design, skal du begynde at gå med dette næsepinde design, som virkelig vil være værd.

6. Traditionel 925 Solid Silver Antiquated Næsepinde Med Næsebolte Skrue:

Den traditionelle 925 sølvforstærkede næsepinde med næseboret næsepind er af smuk sølvtråd type design. Dette er den mest populære blandt alle næsestud designs til et etnisk udseende.

7. Hvid perle Stone Studded Seneste Design Næsepinde:

Denne hvide perle stenbelastede nyeste design næse pin design er et håndlavet design med en gemstone besat i det og måler omkring 9 × 9 mm diameter og 16 × 2 mm i hovedet. Dette er letvægts og lang holdbar til den lette brug.

8. Solid Sølv Blomsterklip På Næse Pin:

Silver Floral Clip på Nose Pin er det fantastiske design, der tiltrækker stort antal mennesker. Det er fint håndlavet ved hjælp af ædelstene, der vil tilføre den ekstra skønhed til den person, der bærer dette.

9. Multi-Color Gemstone Studded Nose Ring:

Denne flerfarvede næse ring besat med forskellige farver af ædelstene er belagt med guldmetallet, der hovedsagelig tiltrækkes af stor kategori af mennesker. Hvis man bærer denne næsepinde, menes med den traditionelle tro på, at bæreren får held og lykke i deres liv.

10. Håndlavet traditionelt næsebor Clipped Nose Pin Design:

Håndlavet traditionelt næsebor klippet næse pin design er lavet klassisk med et indviklet design, der endte med det fint udformede kunstværk. Dette bringer en elegant oxideret sølv klip til de ikke-gennemboret næse ring wearers med det etniske design, der pryder deres skønhed.

11. Solid Silver Blue Safir Studded Blomster Pierced Nose Pin:

Iført denne blå safir studded blomstret gennemboret næse pin design vil pryder ægtheden af ​​tribal smykker i sin mest delikate og udsøgte form med det fantastisk look og sterling sølv tribal design.

12. Klassisk Håndlavet Blomster Pierced Nose Pin Design:

Den blomstrede gennemborede næse pin design er klassisk håndlavet vare med et indviklet og smukt håndværk arbejde af faglærte håndværkere. Dette er et klassisk stykke, der giver det elegante udseende for wearers ved at gøre dem unikt foran publikum.

13. 925 Solid Silver Studded Rose Color Nose Pin Design:

Ovennævnte viste næsestift var studded med rosenfarvet stud og lavet af 925 fast sterling sølvmetal er en type store indiske næsestifter, der måler ca. 15x15x1,5 × 1,5 cm med 24 gauge og besat med 9 rubinrosa sten.

14. Etnisk Forgyldt Med Skrue Næsepinde Design:

Denne antikke næsepinde med et skruet design er en af ​​de populære etniske samlinger, der var blevet slidt siden oldtiden. Dette er det traditionelle design for tribalerne baseret på deres stamkultur.

15. Røde glassten med kædeløsningspind:

Disse næsestykker er designet og lavet af forgyldt messing og dekoreret med et stykke yderst smukke røde glassten med kæde. Hvis du bærer denne næsestift, får kvinderne til at blive skinnere og attraktive.

16. Gudinde Kaali Mata 925 Sølv Pierced Nose Pin Design:

Gudinde Kaali Mata sølvskåret er et gammeldags indisk næseformet design. Denne næsepinde er traditionel sølvtrykt næsepinde med sort rusten finish. Denne næsepind afbildet af en kvinde, der er stærkt beundret for hendes skønhed, og hun er en sejrsgudinde, så iført denne næse-pin vil give et smukt udseende. Disse fås i størrelse L: 14,50 mm, W: 12,65 mm.

17. Traditionel Solid Sølv Blomsterklips På Næse Pin:

Den kompakte sølvblomsterklips på næsestift er det traditionelle design af indisk storskåret næsepinde, næseborklips på næsestik. Dette klassiske håndlavede og smukke arbejde blev udført af højtuddannede håndværkere. Dette er velegnet med eksklusive elegante oxiderede sølvklip til den ikke-gennemboret næse med etnisk design. Størrelsen er mest tilgængelig i L: 16mm, W: 13mm eller 1,6cm x 1,3cm ca.

Traditionen med at bære næsestift er ikke ny, men den blev introduceret og forplantet længe før, og siden de primitive tider har den indiske stil af næsestifter sat indiske smykkekonvention langt fra hinanden. Metaller som guld, sølv, messing, kobber, diamant og ædelsten og halvædelsten blev dygtigt omdannet til næsepinde af de dygtige håndværkere, der har taget inspiration.

I dag kan du få mange designs af næse stifter, som helt sikkert vil pryde dit udseende, og sorterne i næse stifter er usædvanligt fremragende, som det er meget elsket af mange kenderere. Etnicitet og moderne mode var så godt blandet i disse næse-pin designs, hvor beholderen af ​​denne juvel vil blive lokket af det meget attraktive udseende af dette. Du kan vælge forskellige stilarter fra tribal til trendy, der er blevet omhygget af smykkefreaks.

Se videoen: Why Indiana Sucks!!! (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send