Skønhed og mode

Sådan Cure Flour i Øjenbryn og Øjenvipper

Pin
Send
Share
Send


Mange mennesker lider af skælproblemer på øjenområdet. Blefaritis er en tilstand, der ses ganske almindeligt. Seborrhea dermatitis er et andet velkendt problem med flager, der kan forekomme i området, ved siden af ​​næsen i stikkontakterne og også over vipper og bryn. Dette kan ske på grund af forskellige årsager. De mest almindelige er uhygiejniske forhold og også andre tilstoppede snavs og malm problemer.

Behandling af skæl i øjenbryn og øjenvipper:

Her er en liste over 6 anbefalede måder at undgå og behandle skæl i øjenbryn og øjenvipper.

1. Mild Cleansers:

Mælke sæbe eller baby shampoo kan bruges til ikke kun at vaske hovedet, men også ansigtet.

2. Apoteksstænger:

Forskellige sæber indeholdende ketoconazol og zinkpyrithi er almindeligt anvendt, og disse kan anvendes. Men en person skal være forsigtig, så der ikke er nogen irritation, og vand skal være praktisk at rense.

Se mere: Sådan slippe af med våde skæl

3. Rådfør dig med en øjenlæge:

Ophthalmologist rådgivning kan være nyttigt under disse forhold. Der kan være nogle dråber eller andre typer topiske cremer, der kan gives.

4. Sund kost med indhold af næringsstoffer:

Sund kost har ofte en ordentlig rolle at spille i de generelle sundhedsforhold. Dette kan også forbedre problemet med bakterielle infektioner indefra eller problemerne med overskydende sekret af talg. Der kan også være hormonelle ubalancer, der kan gøre disse problemer, og hvis diætet holdes korrekt med tilstrækkelig vand og hydrering og også frugt og næringsstoffer, kan en person slippe af med disse problemer. Ofte mangler søvn og stress kan også forårsage disse problemer. Læger bør konsulteres for at kende patientens generelle helbred.

Se mere: Skæl på ansigt behandling

5. Opretholdelse af korrekt hygiejne:

Hvis en person ikke har alvorlige problemer, der er interne og også har en ordentlig kost regelmæssigt, kan årsagen til tørhed være en årsag til forkert hygiejne. Dette er noget, der ofte overses regelmæssigt. Mange mennesker vasker ikke engang ansigtet regelmæssigt. Derfor, hvis dette er korrekt udført, kan bakterieinfektionerne mindske.

6. Almond Oil:

Dette er et meget effektivt middel til at behandle øjenbryn skæl. Dette kan nemt gøres. Der er heller ikke krav om opvarmning. En person kan tage en øreprop eller rulle bomuld på spidsen af ​​en rensestav, og sørg for, at der ikke er nogen poking ende, og dette vil ikke irritere området. Derefter kan dette dyppes i mandelolie, og så kan det lidt påføres på områderne. Dette kan gøres regelmæssigt. Dette skal dog vaskes efter hver 6 timer eller dagen efter med lidt ansigtsvask. Hvis dette ledes til at blive akkumuleret, så kan mere snavs få deponering, der kan være farligt.

Se mere: Cure kronisk skæl

Tips og forholdsregler for at behandle skæl i øjenbryn: -

  • Brug ikke nogen form for selvmedicin, da dette kan føre til alvorlige synsproblemer.
  • Nogle øjendråber kan bruges som lægerne anbefaler.
  • Citronsaft er en sædvanlig behandling for dette problem, men dette bør ikke bruges, da dette kan forårsage alvorlige irritationer.
  • Varmtvandsbatteripatcher kan anvendes på hele området regelmæssigt, og også forskellige typer af antiseptiske flydende soaks kan også anvendes. Disse bør fortyndes og ikke anvendes i stærkt koncentrerede former, da disse kan forårsage alvorlig irritation.
  • Sæber indeholdende pyrithion zink, folk bør ikke bruge dette med øjne åbne også dette bør straks skylles, hvis der er øjeblikkelig irritation. Svært stænk af vand bør bruges til fuldstændigt at fjerne spor af sæber. Hvis irritation vedvarer, bør lægen konsulteres.

Billeder Kilde: 1.

Pin
Send
Share
Send