Skønhed og mode

8 bedste sunde lav kalorieindhold opskrifter

Pin
Send
Share
Send


Efter en lang trættende dag arbejder forældrene over køkkenbordet, der forbereder din yndlingsgrub, mens brødrene og søstrene ivrigt ser frem til familiemiddagen, hvor de kan dele deres dags sjov. Normalt anses aftensmad som et vigtigt måltid ikke kun med hensyn til familiemødet, men også gennem sundhedsanliggender, hvor en sund middag ikke blot vil holde dig i form, men også hjælpe din krop med at genoprette lags, mens du sover godt. I dagens artikel skal vi tale om et par lavt kalorieindhold, der kan bringe familien tættere end nogensinde.

Top 8 lav kalorieindhold opskrifter:

1. Hvidløgslaks Couscous:

For at få den garlicky laks klar, forvarm olivenolie og kast i laks sammen med nogle hvidløg og løg. Når du er kogt til en lysebrun, skal du forberede couscousen i overensstemmelse med emballagevejledningen og blande nogle tomater, løg og persille. Grill laksen nu med en limesaftmaling og server det varmt.

2. krydrede kødboller med bønne chilis:

Mens bønnerne koges til perfektion, bland mel, havre, æg, fjerkløg, kyllingebit og krydderier. Du kan endda tilføje nogle oregano til blandingen. Knæ blandingen godt og form de kødboller. Tilføj nu hvidløg, tomat, selleri, løg, gurkemeje, chili pasta og spidskommen til en skål og bland bønnerne i den. Når du er færdig, steg kødboldene til gyldenbrune og bland det i chili.

3. Pastrami Hash Med Æg:

Start med dicing af kartofler, løg, paprika, hvidløg og krydderier i en skål, og lad så let stege den. Skær pastrami i stykker og tilsæt det til blandingen og genoprøg det i smør igen. Nu når pastrami og hash koger, i en separat pande rev en fuld æggeblomme omelet og en gang færdig placere den over den forgyldte pastrami hash.

4. Seared tunger med sne ærter:

Sneen ærter har aldrig smagt godt til dig, men med denne enkle opskrift kan dette være en af ​​dine yndlingsmuligheder. Til at starte, smør panden godt og tilbered de tørre kammuslinger med citronsaft, indtil den bliver gyldenbrun. Kog nogle nudler i en separat pande eller tilbered en couscous. Når en gang er færdig sæson snør ærter og pan stege dem varme før plating op.

Se mere: Brown Rice Opskrifter Sund

5. Dampet Hilsa og Pak Choy:

Til at begynde med skal du bruge en aluminiumsfolie som base, når du lægger det ubehandlede Pak Choy blandet med selleri og løgløg. Drys en tilstrækkelig mængde persille og sæt fiskefilet på den. I en skål tilsættes sojasovs, limejuice, spinatspåner og salt og hæld det over fiskefileten. Vend nu hele grub i aluminiumsbasen og bage den til perfektion.

6. Marmelade Kylling:

Hæld kylling bouillon i en skål og tilsæt majsmel, marmelade, soja og eddike og bland det godt. Mal kyllingen med persille og citronsaft, og lige før du steg det til guld, tilsæt noget salt krydderier. Kog nu sjalotten i en pande og bland derefter bouillonen. Nu som bouillon simmers, slip i kylling stykker og pladen det op en gang færdig.

Se mere: Liste over lavmættede fedtstoffer

7. Bagt Spinat Og Ær Risotto:

Start med at tilføje lidt smør og sjalot til en forvarmekande og hæld derefter i timian og rødvin og lad den blive såret. Når du er færdig, tilsæt den cremet bløde ris og flyt den derefter til en anden gryde, hvor du vil tilføje parmesan og spinat sammen med salt og peber og rør om for at blande det.

8. mexicansk kylling stege med quinoa

I en pande tilføj løg, paprika og hvidløg og hæld derefter i chipotlepastaen. Før dette stege nogle babytomater og tør det som blandes i pastaen nu. I separat fadmaling lim kyllingebrystene med timian og hvidløg og tilsæt derefter steg til guld. Når du er færdig skal du tilføje lidt limejuice. Kog quinoa og bønner i en anden gryde og bring dem alle sammen i en fantastisk gryderet.

Se mere: Low Calorie Lunch Opskrifter til vægttab

Billeder Kilde: Shutter lager 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Se videoen: Dyrt at spise sundt? DET ER LØGN! Gratis opskrift! (December 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send