Yoga

Acro Yoga Asanas og fordele

Pin
Send
Share
Send


Yoga har rørt flere liv over hele kloden. Acro yoga er en praksis, der er blevet opdaget ret for nylig. Som navnet antyder er det en unik blanding af akrobatik og yoga. Det indser, hvordan yoga og akrobatik supplerer hinanden og udnytter dette aspekt for at skabe en særlig form for partner yoga.

Det har to hovedskoler - Acro yoga Inc., som blev oprettet af Jason Nemer og Jenny Klein i Californien og Acro yoga Montreal, som blev startet i 2001 af Jessie Goldberg og Eugene Poku. Den førstnævnte udnytter Akrobatikens, Yogas visdom samt forskellige helbredende kunst, herunder thailandsk massering. Sidstnævnte kombinerer på den anden side akrobatik og yoga med forskellige danseventyr.

Acro yoga Inc. har tre hovedkomponenter. Disse er Solar Acrobatic Practices, Lunar Healing Arts Practices og Yogic Practices.

Sol akrobatiske praksis omfatter at undervise discipelens akrobatiske bevægelser, der indvier tillid og sjæl empowerment. Partnerakrobatik er en praksis, der bygger så meget på tillid som det er på praksis og dygtighed. De forskellige holder, hovedstativer, håndstandere og elevatorer kræver, at du stoler på din partner fuldstændigt med din mest værdifulde besiddelse, din krop. Således hjælper akrobatiske metoder dig til at stole på andre og få dem til at stole på dig bedre også.

Se mere: Iyengar Yoga

Disse metoder styrker også ånden i teamwork. De tjener som byggesten til din krops styrke. Rutinemæssige øvelser som push ups, down dog push ups, abdominal øvelser og partner condition øvelser bidrage til at styrke dine muskler og forberede dig til yderligere strengere rutiner. Denne praksis har tre hovedmål - basen eller undervisning i rudimentær akrobatik, flyer eller lærer dig at stole på dansebevægelser, der giver dig mulighed for at flyve og spotteren, der hjælper dig med at opnå det ovennævnte sikkert.

Lunar Healing Arts omfatter kendskab til massage og deres helbredende kræfter og partner yoga. Massage har været kendt for deres forfriskende og afslappende egenskaber. Men massager kan bruges til at balancere vores krop og til gengæld helbrede det. Partner yoga omfatter at bruge hinandens vægt, åndedrag og ånd for at afbalancere ens eget. Det gør brug af tyngdekraft, følsomhed, kærlig venlighed, følelse og frigivelse og indhenter tillid også.

Se mere: Baba Ramdev Yoga

Yoga praksis tjener som den manglende link, der forbinder sol akrobatik og månens helbredende kunst. Yoga som vi alle ved er mere end blot et sæt øvelser, det er en livsstil. Øvelse af yoga hjælper os med at kende os selv bedre. Det hjælper os med at låse op for vores skjulte kræfter. Mens solacrobatik handler mere om tillid mellem partnere og bruger dine styrker til at afsløre hinanden, hjælper yoga-praksis dig med at kende dem af dig selv. Yoga indhyller ydmyghed, hengivenhed og hengivenhed.

Acro yoga praktiseres i samfund. Når du forbedrer og når højere niveauer, modtager du certifikater, der markerer dine fremskridt! Det er et system baseret på en delikat balance mellem modtagelse og giver og styrke og følsomhed

Se mere: Meditation Isha Yoga

Acro yogas Montreal sekt oplevede sin oprettelse i Special Blend tour af Eugene Poku og Jessie Goldberg, da de indså, at forbindelserne mellem yoga og akrobatik gik langt dybere end en konsistens af principper.

Så de kombinerede de forskellige bandhas (indvendige låse) dristi (blik) ujiay breath (sounded breath) og vinyasa flow, med forskellige dansformer som moderne, jazz, ballet, improvisation og maskearbejde. Yoga og akrobatik fremmer en tillid til ens eget selv og en partner, der er afgørende for alle former for dans. Når Eugene og Jessie så dette, opdagede de essensen af ​​Acro yoga.

Acro yoga Montreal mandat er, at "Acro Yoga, ligesom akut yoga, bliver en holdning og livsstil - ikke kun skridt eller former, men en stadigt skiftende kameleon, der passer til praktiserende læge og deres omgivelser."

Billeder Kilde: 1, 2, 3 & 4.

Se videoen: 8 Hour Deep Sleep Music: Delta Waves, Relaxing Music Sleep, Sleeping Music, Sleep Meditation, 159 (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send