Skønhed og mode

9 Nye og trendy grå farve Frock Designs

Pin
Send
Share
Send


Frock design ændrer sig dag for dag. Nye unikke designs kommer nu. Alle foretrækker lyse farver på kjoler. Grå er en ændring fra det, disse typer af farver i klud linje præsenterer balanceret i mode. Vi vil få fantastiske frocks i grå farve, hvis vi ser neutrale føler modevalg.

Seneste og Smukke Grå Farve Frocks til Kvinder og Kid Girl:

Tjek nogle af de bedste grå frock designs.

1. Grå blomsterpige Frock:

Dette er en super sød grå farvebeklædning til dit barn. Det er lavet af crepe materiale og det er meget let i vægt. Du kan bære det som festklædning. Det vil give et sødt udseende og hun kan skinne overalt.

2. Grå Anarkali Frock:

Dette er en grå anarkali kjole til kvinder. Dette er en smuk udseende, du kan bære til fester og bryllupper. Dette gråfarvede design giver dig et elegant udseende og meget behageligt at bære.

3. Designer Party Wear Frock:

Dette er en meget god grå kjole til din lille. Dette er en fremragende sølvgrå kombination. Du kan kombinere det med en sølv hårbue og sko. Dette er en smuk kjole til dit barn. Lad dit barn være en stjerne blandt andre børn ved at bære denne kjole.

4. Te Længde Grå Vintage Frock:

Dette er en stilfuld grå frisure til kvinde. Det er en telange chiffonfod med A-line design. Den leveres med en V-hals og et nøglehul og plisseret bælte design. Det kan bruges som et fritidstøj samt afslappet slid. Du kan forbedre dit udseende ved at bære denne fremragende grå kjole.

5. Kvinder Grå Lang Frock:

Dette er en trendy grå lang fræk til kvinder. Det er velegnet som parti slid og lavet af chiffon af fin kvalitet. Denne V-hals ædeløse lange kjole kommer med perler og pailletter dekoration. Det er A-line design og vil give et elegant udseende. Alle vil bemærke din dressing smag, hvis du har noget nyt.

6. Grå Frock For Babyer:

Dette er en fremragende festklæde til babyer. Denne smukke ærmerøse kjole er lavet af polyestermateriale. Det har et sort bælte, der ser sødt ud på denne kjole. Det kommer også med hvide små prikker på det grå materiale. Du kan bruge den som festklædning.

7. Draping Anarkali Grey Frock:

Denne draperende anarkali-pels er et meget nyt design til kvinder. Den leveres med broderet pajama. Denne V-halsbroderede pels er fremstillet af polyester. Du kan bære det til fest og alle andre lejligheder. Det er vil forbedre din stil og du vil være forskellig fra andre ved at bære denne smukke dragt.

8. Grå Designer Winter Wear:

Dette er en fremragende grå frisure til kvinde. Den er lavet af uldemateriale og er en håndlavet beklædning. Du kan bruge den som vintertøj. Dette design er enkelt, men giver dig et stilfuldt udseende. Brug strømper med det om vinteren. Det er en lang ærmet lang kjole med to sidelommer. Du kan bære dette til fester og alle andre lejligheder.

9. Grå Designer Frock:

Dette er en smuk grå frisure til børn. Din lille vil være behagelig at bære denne ærmerøse pels. Du kan bruge den som festklædning, og den kommer med et smukt sølvfarvet design på den øverste del. Den er lavet af Net materiale, så håndter det omhyggeligt under vask. Denne kjole tiltrækker alles opmærksomhed. Så dit barn vil være en stjerne på hver fest.

Alle disse designs er nye og trendy. Du kan prøve dem til en forandring og få enhver krops påskønnelse for din modefølelse. Din dressing stil viser dit poise.

Pin
Send
Share
Send