Skønhed og mode

Top 8 Wooden Door Designs

Pin
Send
Share
Send


Døre i dag er lavet med både træ og plast, men i slutningen af ​​dagen for at opnå den stærkeste dør er muligt det bedste træ. Træ har været brugt i mange år, og næsten hver dør i hele verdens historie er lavet med træ. Selv om glas også kan bruges til at lave en dør, er det bare ikke så sikkert at have en fuldt gennemført stærk trædør for at beskytte dit hjem.

Trædøre kommer i mange former og størrelser, og der er en række træ, som du kan bruge, selvom teak altid har været det første valg til alle slags trædøre. At få den rigtige trædør til dit hjem er måske ikke en nem opgave, da der er så mange mønstre at vælge imellem, men der er et par favoritter, der giver mulighed for en fremragende trædør til dit hjem. Nedenfor er et par gode trædøre til at hjælpe dig med at gøre et bedre valg -

1. Solid Wooden Classic:

Massive trædøre er altid noget at vælge først, fordi du ikke har en skønhed af skønhed, men de udstråler en følelse af styrke, som ingen anden dør kan opretholde. Klassikerne som alt andet er altid noget, du bør vælge først, og denne utrolige dør er testamente til det faktum.

2. Teak Made Designer Wooden Door:

Dette er en anden stor dør, der helt sikkert er et bevis på, at teakdøre er faktisk de mest perfekte trædøre til rådighed på markedet. Døren er stærk, tykk, indbydende, insektresistent og har evnen til at opretholde ethvert design, som du ønsker udskåret i døren for at øge modefaktoren i dit hjem.

3. Den massive træpanel dør:

Dette er også en klassiker, der er kompatibel med både teak og andet træ. Panelet gjort på døren er som hvad du vil og kan ændres på enhver måde, som du vil have. Dette er et grundlæggende design, der faktisk er ret populært og bruges på både lejligheder og villahuse. Kontorbygninger tager også op med at bruge denne dør til deres kontorlokaler.

4. Spyledør:

Spyledøren er et andet meget populært dørdesign, der langsomt er blevet udbredt i hele verden. Flush-dørdesignet ser enkelt ud, men kræver noget hårdt arbejde at fuldføre og vedligeholde. For fuldt ud at imitere dette design skal en professionel snedker være ansat.

Se mere: Dobbeltdør Designs

5. Advent of Glass:

Glas kan bruges meget godt med træ og dette design er testamentet for denne kendsgerning. Glas som denne dør kan også opretholdes på en række andre design efter eget valg, fordi alle har et unikt valg med hensyn til deres hjem i slutningen af ​​dagen.

6. Fuldt Extravagant:

Extravagance kender ingen grænser, når du har tilstrækkelige ressourcer til at lave en stor dør. Selvom designet kan ændres efter eget valg, er dette dørdesign meget populært. Døren kan fremstilles med enhver form for træ, men teak er det bedste at få den helt færdige og stærke følelse.

Se mere: Sikkerhedsdør Design Billeder

7. Designer Teak:

Teak kan designes på nogen måde, og det gør det til et godt træ til brug for en række dørdesigner. Mere end den teak har en livstidsgaranti, som gør den resistent over for næsten alt undtagen brand. Teak er også beskyttet mod termitter, hvilket er en meget god måde at holde dit hjem beskyttet.

8. udskåret træ:

Det sidste på listen, men ikke det mindst udskårne træ, kan også bestå af teak eller andet træ og gør plads til store døre, som er perfekte til dit kontor eller dit hjem.

Se mere: Dørglasdesign

Se videoen: #8 top door design please like and share (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send