Skønhed og mode

Sådan bruges Bitter Gourd til Diabetes?

Pin
Send
Share
Send


Et stykke fristende kage med flødeskum og en tyk mørk chokoladesauce, der drypper fra det, er enhver diabetespatients drøm og mareridt. Ja! Hvad er sødt som sukker og lækkert som chokolade er fristende for enhver person, men skadelig for diabetespatienter, og så er der visse regler og regulerende kost, som man skal overholde. En grøntsag kendt af mange et navn, bitter kalebasser er en af ​​de frygtede grøntsager, som måske kan smage dårligt, men er en af ​​de mest nyttige madvarer til forbrug.

Hvad forårsager diabetes?

Hvis der gives et kort svar på et ord, er sukker hvad diabetes er venner med. Der er to typer diabetes type 1 og type 2. Den mad, vi spiser, bliver opsplittet i tarmene, der frigiver sukker, stivelse og kroppens næringsstoffer i blodgennemstrømningen. Insulin produceret i bugspytkirtlen absorberer disse sukker og sætter dem til nytte, men når denne insulinabsorption er urolig eller forstyrret, opstår diabetes.

Type 1 skyldes primært på grund af mangel på insulin, men den mest almindelige form for diabetes er type 2, hvor sammen med begrænsning af korrekt absorption af sukker ved insulin er der også subsidiære problemer.

Se mere: Kanelpulver til diabetes

Hvorfor Bitter Gourd?

Spørgsmålet er hvorfor ikke? Dette er hverken sædvanlig medicinsk behandling eller nogen sød lugte velsmagende frugt. Men alt det glitter er ikke guld, og så er denne grøntsag en perfekt løsning til diabetesreduktion, efterfulgt af indisk og kinesisk visdom af alder gammel tradition for diabetesbehandling. På engelsk kalder vi den bitter melon eller bitter squash eller bitter kalebasser, men det mest frygtede og hadede navn som barn var "karela", hvilket er præcis hvad dette er.

Hvis du endnu ikke er diabetiker, skal du ikke vente i linjen for den. Diabetisk eller ingen diabetiker det kan forbruges af alle, i hvert fald for deres fremtidige forbedring. Bitter kalebass er en gennemprøvet metode til at reducere eller indeholde diabetes og forhindre den i at øge yderligere.

Se mere: Datoer for diabetikere

Her er hvordan?

Denne frugt indeholder mindst tre anti-diabetiske egenskaber, som er det første skridt til at blive betragtet som en diabetisk curer. Alle disse stoffer har brug for at samarbejde sammen eller til tider udmærker sig individuelt i deres forestillinger. Den første er en forbindelse, der ligner insulin, polypeptid-p, som erstatter insulins manglende del, den anden er vicin og den anden er charantin, hvilket hjælper med at reducere glukoseniveauet i blodet og derved svæve diabetesproliferationen. På grund af sin hypoglykæmiske forbindelse, som er planteinsulin, har den gjort sin vej op til at være en af ​​de voldsomme diabetestyringer.

Se mere: Sådan bruger du fuglekløver til diabetes

Denne særlige vegetabilske kendetegner hovedsagelig type 2-genren af ​​diabetes.

En undersøgelse viste årsagen til reduktionen af ​​sukkerniveauet på 'karela' forbrug er aktiveringen af ​​AMP-aktiveret proteinkinase i cellerne. Disse celler, der allerede er præsenteret, men i en deaktiveret tilstand aktiveres og anvendes, hvilket hjælper med reduktion af blodsukkerniveauet. Den anden undersøgelse afslørede sporet af lectin i bittere kalebasser, som han vidste at reducere blodsukkeret i blodet og dermed også glukoseindholdet. Disse lektiner virker på de perifere væv og er kendt for at undertrykke appetitten og derved fremkalde os det stærke ønske om at kæmpe videre med al vores indre styrke på et ørkenparti.

Et garanteret bevis:

Et problem, der blev udgivet på 2008-spørgsmålet om kemi og biologi, udtalte, at indtagelse af bitter kalebasser øgede cellulær absorption af glucose, som i tilfælde af diabetes ikke ville blive absorberet under normale forhold. Rapporten udtalte også, hvordan de mennesker, der var i kontakt med bitter kalebasser, viste en enorm diabetisk kontrol af glukose.

Indtaget:

Rå skiver kan indtages, men hvis du er svag hjerte type, koger den i vand og derefter forbruger den sammen med vandet, eller gør en saft af det og gulping det ned eller måske blande det med en lille smule ris for at reducere niveauet af bitterhed er nogle af de måder, det kan indarbejdes i din daglige kost.

Billedkilde: Shutterstock

Pin
Send
Share
Send